Bildirim
ev işi yapar mısınız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ooooo hemde çoooook =) dün odamın perdelerini yıkadım camları sildim. bugün evi süpürdüm çamaşırları astım iftara doğru da mercimek çorbası yapıcam /b] -
Oho ne var ki ben ev temizliğini yapıyorum komple annem çalıştığından yorgun oluyor bende yardım ediyorum ne yapsak haklarını ödeyemeyiz zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: candy90
ooooo hemde çoooook =) dün odamın perdelerini yıkadım camları sildim. bugün evi süpürdüm çamaşırları astım iftara doğru da mercimek çorbası yapıcam /b]
sen kızsın tabi yapıcan anneme diyeyimde seni bana alsın
-
nişanlıyım -
yardım ederim -
Evde kimse yoktu..Arkadaşları çağırmıştım.Kola içtik,cips-çekirdek vs. yedik..Makinayı çalıştıramadım.Döktüm prili kendim yıkadım bardakları,tabakları.. Annemler çakmasın diye yaptım bunu. -
Odamı kendim temizlerim,salatayı ben yaparım,sabahları kaşarlı omlet yaparım..Daha napim?? -
Dışarda üniversite okuyunca hepsini yapmak zorunda kalıyorsunuz zaten evde kalınca tek başınıza sil süpür bulaşık yıka yemek yap bu bir kısır döngü olarak devam ediyor. -
Kişisel eşyalarımı temizlemenin haricinde(temizlememek için kutuladım) ev işi yapmıyorum. Boş günüm olsa denk gelir tabi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X