Şimdi Ara

Ev sinema sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10m2'de sadece film izlemek için ev sinema sistemi aramaktayım.

Fakat istediğim şey çok yüksek ses ya da kule tarzı görünüm istemiyorum.

Benim istediğim tertemiz ses.

Ayırdığım bütçe 3000-4000 tl arası belki 4500 bile olabilir.dali,bose,harman kardon vb.ses sistemleri bakıyorum.fakat ne iyidir nelere dikkat etmem gerekir bir bilgim yok.az önce yazdığım kulaktan duyma markalar,hiçbirini dinlemedim..bunu hobi olarak değil alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

• gurcanbu kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 10m2 alan ufak bir alan birde 5+1 hissetmek için elverişli değil birde avr olarak ne düşünüyorsun avr de aradığın özellikler nelerdir ?
    10m2 gerçekten küçük bir alan. Bu sebeple harman kardon'un hkts 9 yada 16 diye geçen setlerinden daha büyük hoparlör almayın. Bu setler de 1500tl civarı.

Kalan 2500 tl'ye de çok rahatlıkla yeterli bir Avr alabilirsiniz. Alan küçük olduğundan sesi çok açamayacaksınız, aynı zamanda müzik vs dinlemeyecek olduğunuzdan airplay gibi özelliklere ihtiyacınız olmayacaktır. Bu sebeple çok üst seviye bir Avr almanıza gerek yok. 1200-1300tl civarındaki Pioneer 528 yada Sony str-dn 540 modelleri işinizi görecektir.

Yok daha sonra daha büyük bir odaya geçerim ve daha büyük hoparlörler kullanırım derseniz daha üst modellere bakabilirsiniz.

Sizin için önemli olan Avr ile hoparlörlerin ses tonunun uyuşmasıdır. Ona da ancak siz deneyerek karar verebilirsiniz. Ama benim kişisel tercihim Avr için Onkyo'dan yana olurdu.

İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcanbu

Arkadaşlar ben 10m2'de sadece film izlemek için ev sinema sistemi aramaktayım.

Fakat istediğim şey çok yüksek ses ya da kule tarzı görünüm istemiyorum.

Benim istediğim tertemiz ses.

Ayırdığım bütçe 3000-4000 tl arası belki 4500 bile olabilir.dali,bose,harman kardon vb.ses sistemleri bakıyorum.fakat ne iyidir nelere dikkat etmem gerekir bir bilgim yok.az önce yazdığım kulaktan duyma markalar,hiçbirini dinlemedim..bunu hobi olarak değil alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Selamünaleyküm

Kullanmamama rağmen zamanında çok araştırdığım ve aklında kalan polk audio tl1600'ü araştırın. Amfi olarak turuncu55' in dediği gibi vsx 528 olabilir. Ya da vsx 921. Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 24 Haziran 2014; 22:45:45 >

• FORD FOCUS ARABAM VAR, ORJİNAL TEYİBİ ÇIKARIP YENİ PİONEER TEYP TAKMAK İSTİYORUM YAPABİLİRMİYİM ACİLLLLLL!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam 10m2 alan ufak bir alan birde 5+1 hissetmek için elverişli değil birde avr olarak ne düşünüyorsun avr de aradığın özellikler nelerdir ?

kafamda oturmuş birşey yok.ben odanın küçük olduğundan dolayı daha iyi surround alırım diye düşünmüştüm sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

10m2 gerçekten küçük bir alan. Bu sebeple harman kardon'un hkts 9 yada 16 diye geçen setlerinden daha büyük hoparlör almayın. Bu setler de 1500tl civarı.

Kalan 2500 tl'ye de çok rahatlıkla yeterli bir Avr alabilirsiniz. Alan küçük olduğundan sesi çok açamayacaksınız, aynı zamanda müzik vs dinlemeyecek olduğunuzdan airplay gibi özelliklere ihtiyacınız olmayacaktır. Bu sebeple çok üst seviye bir Avr almanıza gerek yok. 1200-1300tl civarındaki Pioneer 528 yada Sony str-dn 540 modelleri işinizi görecektir.

Yok daha sonra daha büyük bir odaya geçerim ve daha büyük hoparlörler kullanırım derseniz daha üst modellere bakabilirsiniz.

Sizin için önemli olan Avr ile hoparlörlerin ses tonunun uyuşmasıdır. Ona da ancak siz deneyerek karar verebilirsiniz. Ama benim kişisel tercihim Avr için Onkyo'dan yana olurdu.

İyi akşamlar

öncelikle cevap için teşekkür ederim..

http://www.amazon.com/Acoustimass%C2%AE-Series-entertainment-speaker-system/dp/B000GFPTQY

Bu model hoparlor kullanıp 2.el bi avr kullanabilirim diye düşündüm.sağlıklı olur mu acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tabii ki olabilir. Yalnız bu hoparlör seti Türkiye'de 3000 tl olsa, kalan 1000 tl ile de sıfır bir Avr alınabilir. Yani 2.el Avr almanıza gerek kalmaz.

Bu arada seçtiğiniz hoparlör 10m2 için bence gereksiz pahalı bir set. Daha uygun fiyatlı modellere bakmanızı öneririm.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bence bu setide bir değerlendir ikinci el bölümünde ilanı var işine yarayabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_93488748/tm.htm
    merhaba hocam set olarak bir kaç öneri bende yapayım hoparlör olarak
    canton mx-125
    harman kardon htks setler
    definitive pro cinema 600
    polk audio tl-1600 tabi bulabilirseniz
    boston acoustics soundware
    avr olarak
    pioneer vsx-528 921
    denon x-1000 x-2000
    marantz 1504-1604
    onkyo tx-nr-525-626
    yamaha 475-575
    gibi modellerden seçim yapılabilir
  • quote:

merhaba hocam set olarak bir kaç öneri bende yapayım hoparlör olarak
    canton mx-125
    harman kardon htks setler
    definitive pro cinema 600
    polk audio tl-1600 tabi bulabilirseniz
    boston acoustics soundware
    avr olarak
    pioneer vsx-528 921
    denon x-1000 x-2000
    marantz 1504-1604
    onkyo tx-nr-525-626
    yamaha 475-575
    gibi modellerden seçim yapılabilir

polk audio tl-1600 çok konuşuluyo ama nasıl bir ürün o konuda bilgim yok..harman kardon htks 9 dinledim beğendim.peki harman kardonun bu ürününe göre polk audio 1600 arasında hangisini tercih ederdiniz? polk ürününü amerikadan getirme imkanım var amozon üzerinden.orda arkadaşım var alımını ordan yapğıcak tr'ye elden getiricek..

polk tl-1600 sinemada gayet başarılı bir üründür ben şahsen polk audio tercih ederdim
  • quote:

polk tl-1600 sinemada gayet başarılı bir üründür ben şahsen polk audio tercih ederdim

Teşekkürler

avr de Onkyo TX-NR414 olucak sparişini verdim
    önemli değil onkyo da güzel tercih ürünler şimdiden hayırlı olsun
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.