Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
21.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle değerli vaktini ayırarak yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

bu ay içinde bir bluray ev sinema sistemi almayı düşünüyorum çok vakıf olmadığım için sizlere danışmak istedim aklımda

Sony BDV-N990W düşünmekteyim bir arkadaşım bu hi fi sistemler ile aklımı çelmiyo değil bugün sizce bu sistem işimi görürmü yoksa hi fi bir sistemmi önerirsiniz

harman kardon, onkyo, yamaha sony yada marantz marka model takıntım yok sadece verdiğim paraya değsin istiyorum

30m2 salonda sony 55'' tv de kullanıcam aradaki farka değer diyorsanız 4000-5000 liralarada çıkabilirim bir kere almak istiyorum üç beş ay sonra yenisini görüp moralim bozulsun istemiyorum
    tekrar teşekkür ederim

• Merhaba,
    Ayırdığınız bütçe ciddi ve yeterli, düşündüğünüz tarz paket sistem almanızı tavsiye etmem. kısa süre sonra değitirmek isteyebilirsiniz. Dali, Monitor Audio, Paradigm vs. gibi markalardan kulağınıza ve gözünüze hitap eden modellerden hop. setinizi oluşturmanızı ve bunlara uygun bir AVR almanızı tavsiye ederim. AVR'lerin teknolojileri çok sık değiştiğinden eğer 2. el takıntınız yoksa 2. el almanızı tavsiye ederim daha üst bir modeli daha uygun fiyata alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-denon-avr-2311-110004224/detay

örneğin bu AVR fiyatına göre oldukça iyi bir ürün, daha önce Denon'un 1911 modeline çok daha yüksek bir fiyat ödemiştim. Forumda Dali - Denon uyumundan bahsedilir genelde, bunun yanına Dali Ikon serisi hoparlör seti kurarak memnun kalacağın bir sistem oluşturabilirsin.

• eğer 3-5 ay sonra yenisi çıktı mı çok üzülürüm derseniz hiç bir şey alamazsınız. Teknoloji ile yarışmamız mümkün değil. Her gün, her hafta, her ay, her yıl yenileri çıkıyor. Çıkmaya da devam edecek.

Bende n990 düşünüyordum ileride komple paketi değiştirmek zorunda kalacağımdan almadım. avr165 aldım samsung bluray player aldım kapalı kutuda duruyor ikisi hoparlör takımı bakıyorum ve çok memnunum. Düşün yani hop takımı yokken bile memnun oluyorum:)

Sana tavsiyem avr li bir sistem almanız.
  • paket sistemler çok çabuk yenilendiği için okdar para verip bir kaç ay sonra moralim bozulmasın istemiştim

dün kadıköyde modadaki onkyo mağazasına gittim konuştuk biraz onlarında paket sistemi varmış ama kesinlikle avr li bir sistem önerdi birde hoparlör olarak bu harman kardon hkts ler gibi ufak paket hoparlörler değilde büyük kule tipi olanları önerdi benim tercihim aslında yer kaplamayan daha küçük sistemlerde ama hknında hiç sesini dinleme imkanım olmadı dediğiniz gibi ikinci el bir amfi ile uzun süre butarz sistemlere hiç bakmamayı düşünüyorum bluray oynatıcı içinde tavsiyeleriniz bekliyorum
  • ben harmankardon,onkyo,bose gibi hi-fi sistemler satan bir mağazaya uğradım.
    Adamda samsung yoktu bana samsung önerdi. Elinde olsa satma amaçlı önerdi derdim. Samsung medya olarak diğerlerinden daha önde dedi. mkv dts usb falan filan. Bende baktım 1 harman yada oppo alacağıma 3-4 samsung alınır, gittim e6100 aldım 330 liraya evde taktım denedim wifi den tut smart huba mkvden tut dtsye altyazıya hepsini açtı hiç sorun yaşamadım
  • şimdi hocam müzik dinliyceksen hifi sistemlerin verdiği saundu mümkünü yok bir sinema sisteminden beklemek olmaz ama tatminkar bir saund elde edebilirsin sony bu konularda başarılı firmadır... profesyonel görüntü ve ses üzerinde uzmanlaşmış bir markadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben harmankardon,onkyo,bose gibi hi-fi sistemler satan bir mağazaya uğradım.
    Adamda samsung yoktu bana samsung önerdi. Elinde olsa satma amaçlı önerdi derdim. Samsung medya olarak diğerlerinden daha önde dedi. mkv dts usb falan filan. Bende baktım 1 harman yada oppo alacağıma 3-4 samsung alınır, gittim e6100 aldım 330 liraya evde taktım denedim wifi den tut smart huba mkvden tut dtsye altyazıya hepsini açtı hiç sorun yaşamadım

sanırım fiyat olarakda diğerlerinden daha öndedir değilimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ev sinema sisteminden beklenen sestir dosyaların açması değil ben samsungu ses konusunda başarılı bulmuyorum daha profesyonel markalar dururken mesela.. tecnkics ,sony ,pioneer,bose.... vb markalar varken asla samsung a para vermem
  • yanlış anlayan arkadaşlar var sanırım. Be samsungun sadece bluray playerini aldım. yusufdilek adlı arkadaşa sadece bluray player önerdim. Ben zaten harman kardon sinema sistemi kullanıyorum. Harddiskimdeki 1080p filmlerimi de bu ses sistemine bağlı samsung bluray player ile açıyorum. Yoksa samsung lg gibi paket sistemleri bende hiç düşünmem ses olarak
  • bende bileşik sistemden bahsetiğini sanmıştım pardon çok iyi bir sistemdir parası olanlar için harmankardon iyi günlerde kullan
  • Herkese merhaba

Bir büyüğüm, >>Samsung 55ES8000<< 3D televizyon aldı. Şimdi evindeki eskilerden kalma ve Tüplü TV'ye bağlı olan hoparlörleri atıp, 3D destekleyen, hoparlörleri olan paket hazır bir sistem almak istiyor. Her ne kadar bağımsız bir ampli + hoparlör seti almasını önersem de maddi olarak paket sistemler işine geldiğinden laf geçiremedim

Amacı zaten müzik değil sinema.

Bu anlamda 2 cihaz buldum. Ama bununla sınırlı olmayacak önerilerinize açığız, acaba bu cihazlar 3D HalfSBS 3D iso dosyalarını sorunsuz açıyorlar ve HD sesleri destekliyorlar mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

1) Samsung HT-E6750W (1800 TL civarı)
    http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e6750w-fiyati,773131.html

2) Samsung HT-E4550 (850 TL civarı)
    http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e4550-fiyati,768861.html

• 800 tl ikinci el hangi avr alınır ?
  • Arkadaşım ben aradım buldum ve tabikide senin tercihine kalmış almak istersen bunu tavsiye ederimhttp://www.karsilastir.com/U23735/Samsung-HT-E4550-3D-Blu-ray-51-Ev-Eglence-Sistem-FIRSAT-URUNU!! urun fırsat ürü imiş dört beş tane magaza var hangisinden almak istersen sen bılırsın teknosadan almanı tavsiye ederım hem ucuz hemde sabancı garantisi nede olsa umarım cevap vermekte geç kalmayıp sana yardımcı olabilmişimdir...
  • Arkadaşlar dün electroworld de samsung ht-e4550 modelini inceledim gayet hoşuma gitti fiyatı da düşmüş zaten netten baktığımdada en uygun fiyat electroworld de çıkıyor.
    En kısa zamanda almayı düşünüyorum bu arada tv olarak LG 47LW4500 kullanıyorum umarım problem yaşamam.
  • ACİL LG BH9530TW mi SAMSUNG HT-E6750W mi ? arkadaşlar bu sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR CEVAP VERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Herkese merhaba

Bir büyüğüm, >>Samsung 55ES8000<< 3D televizyon aldı. Şimdi evindeki eskilerden kalma ve Tüplü TV'ye bağlı olan hoparlörleri atıp, 3D destekleyen, hoparlörleri olan paket hazır bir sistem almak istiyor. Her ne kadar bağımsız bir ampli + hoparlör seti almasını önersem de maddi olarak paket sistemler işine geldiğinden laf geçiremedim

Amacı zaten müzik değil sinema.

Bu anlamda 2 cihaz buldum. Ama bununla sınırlı olmayacak önerilerinize açığız, acaba bu cihazlar 3D HalfSBS 3D iso dosyalarını sorunsuz açıyorlar ve HD sesleri destekliyorlar mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

1) Samsung HT-E6750W (1800 TL civarı)
    http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e6750w-fiyati,773131.html

2) Samsung HT-E4550 (850 TL civarı)
    http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e4550-fiyati,768861.html

O tv zaten dts destekli kendi playerida gayet basarili. Sinema sistemi yerine ses sistemi kullanilabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung 55es7000 tv var apartmanda kullanıma uygun sinema ve ligtv öncelikli kullanım alanları olacak ses sistemi önerisine ihtiyacım var teşekkurler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.