Bildirim
Ev sinema sistemleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herhango bir dvd playeri hdmi inden baglayip sesi bucihaza cozdurup goruntuyu hdmi out tan tv ye verebilirsiniz. Ayni sekilde pc yede baglanti yapabilirsiniz yada butceyi zirlayip AVR+ hoperlor seti alabilirsiniz. Bir baska alternatifte bu setlerin bluray versiyonlari olabilir ama bunlarinda maliyetleri cok dusuk degil. -
Aynı olay benim başıma geldi işte Sony dvz 940'ın player'ı bozuldu. Hata tamir için elektrikçi elektronikçi gezdim yapılamadı.
Yeni bir player mı? Soundbar mı? 5.1 sinema sistemi mi? derken dediğiniz gibi avr + hoparlör sisteme yöneldim. Baştan sistem kurdum. Fiyatları bir birine çok yakın zaten.
-
Herhangi bir DVD player iş görür mü peki sonuçta 5+1 çıkışın olması gerekmez mi buna uygun tavsiye DVD player link verebilir misiniz. Birde bu avr dediğiniz ne oluyor onunla ilgilide bir link atarsanız sevinirim. -
Hdmi cikisli dvd ise yarar hdmi seside aktaran bir arabirim -
Kusura bakmayın rahatsiz ediyorum. HDMI çıkışı sesi 5+1 çıkarır doğrudur ancak ben hoparlör kablolarını nereye bagliyicam DVD player de sadece hdmı cikisi iş görmez hoparlörlerin takılacağı çıkışlar gerekmez mi -
Dvd player inizi hdmi kablo ile eski siteminizin hdmi in kismina gireceksiniz hoperlorleride eski sisteminize baglayacaksiniz ama artik bu sistemler öldü mumkunse avr+hoperlor setine bakin kaynak cihaz olarakta pc kullanin dolby digital oyun netflix falan izlersiniz -
Malesef o olmuyor işte sorun eski sistemime zaten optik kablo ile TV yi bağlayıp öyle kullanıyordum. HDMI veya optik hiç fark etmiyicek benim cihazda sıkıntı DVD calistirmamasi değil sorun cihazı açıyorum 3-5 saniye ses geliyor sonra cihaz çalışmasına rağmen ses gidiyor. -
Cihazin firmware ini guncrllemeyi deneyin yazilimsal sorun gibi -
Onu nasıl yapabilirim bilgi verirmisiniz -
Cihazin internet sitesi uzerinden destek bolumune girin usb ye firmware yazan yerden programi indirip yukletin sonra cihazin usb portuna usb belleginizi takin firmware update yada beenim yukseltme kismindan anlatilanlari yapin bu genel bir anlatimdi sizin cihazinizda abzi adimlar farkli olabilir ama cihaz sizi yonlendirir -
Malesef cihazın sitesinde benim cihazın firmware si bulunmuyor bir üst modelin var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X