Şimdi Ara

ev sineması seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar ben LG marka LCD televizyon aldım ve birde HDMI çıkışlı ev sinemasına ihtiyacım var. Philipsin HTS-3115 DivX ultra modeli hoşuma gitti fiyatıda uygun. yardımcı olursanız sevinirim.

• 3115 'de HDMI var mi ki ?
    Bütçen nedir ayrıca

• 3115 de sanırım sadece o zaman HDMI çıkış var, Sony DDW-880 de 2 de giriş var buna ek olarak.

Bende bu bütçe ile birşey bakıyorum kaç zamandır be şu ana kadar 800 YTL ye alınabilecek en iyi ürünlerden benim bildiğim kesinlikle Sony DDW-880.

Biraz aşağılarda detaylı resimli ve açıklamaları mevcut forumda. Sony yetkili servislerinde peşin 800 YTL ye satıyorlar ama Dogubank tarafında daha da ucuza bulabiliyormuşsun tabi ordan almak istiyorsan
  • Biraz inceledim çıkış gücü falan gayet iyi malzeme olarakta kaliteli gibi ama biraz kaba değil mi? hem apartman dairesinde ne kadar yüksek sesle kullanabilirim ki? sen satın aldınmı bundan?
  • Satın almadım, zaten alma sebebim yüksek ses verme kabiliyeti değil, kaliteli ses vermesi en azından burda yorumlarda okudugum kadarıyla alan herkes memnun, özellikle coax digital HDMI giriş çıkışlarının çoklugu çok makul.

880i olmasa da 780 i TEKNOSA'da gördüm gerçektende hoparlörlerin agırlıgından anlıyorsun kafadan kalitesini. Tek sıkıntı benim açımdan mesela KULE şeklinde olmaması yani sete bir ayak ya da ahşap mobilya sistemi gerektirmesi o da artık aşılmayacak sorun değil önemli olan sesse bunlar mevzu olamaz tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev sinema sistemi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    acil ev sinema sistemi yardımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.