Şimdi Ara

Ev Telefonu Baska Evde caliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3-4 gundur ev telefonumuz calismiyordu bugun evi aradigimda baska bir evden birisi telefonu acti.Yani kendi evimi aradigimda baska bir ev telefonunu ariyorum.Sordum once ben bilmiyorum falan dedi.Belki bilmeyerek belki art niyetli kapadi.Birdaha da acmadi telefonu.Turk telekomu arayip ariza kaydi yaptirdim.Ama caba baska art niyetli bir durum olabilir mi kacak hat cekilmesi gibi.Tecrubesi olan arkadaslara sormak istedim.Suan kendi evimdeki telefonlar calismiyor cevir sesi yok.Ama aradiginizda caliyor ve baska biri telefonu aciyor(Artik acmiyor)Bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim.Onlarin yapicagi gorusmeler bana yansir mi diye korkuyorum.Ariza kaydim var ama 3 gundur durum boyle.

• saha dolabindan angutun biri kablolarınızın yerini yanlışlıkla değişik sokete takmıştır. düzelir 2 güne kadar.
  • Arıza kaydınıza 24-48 saat içerisinde ilgi alaka gösterilmesi lazımdı.
    Yakınınızda Telekom müdürlüğü varsa acilen gidip durumu anlatın.
  • Ev telefonu mu kaldi artik :) saka bir yana bizim evde de oldu bir ara, kablolar islanmisti, evi arayinca baskasi cikiyordu, bizi de alakasiz kisiler ariyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknisyen kabloları karıştırmış.

arıza kaydı bırakın düzeltirler.

• İlginiz için teşekkürler sorun bugün halledilmiş.Söylediğiniz gibi kablolar karışmış

• Atadiginda acan davar niye acmiyo artik onu anlamadim acip fikrim yok ama bende sikayette bulunuyum dese bise kaybetcek sanki

• Bende o yüzden bir at niyet aradım hocam ama bayandı korktu herhalde.Neyse önemli değil artık sorun halloldu :)

• Selamlar aynı sorunu bende yaşıyorum. 02.10.2016 tarihinden beri ev hattım yok internete giremiyorum ve bunu TTNET'e bildiriyorum yaklaşık 14-15 defa aramışım ve bunu kendileride söylediler ne yazık ki hiç kimse yardımcı olmuyor böyle rezil bir firma olduklarını bilmiyordum. Bakalım hala bekliyorum yapmalarını sorunun neyden kaynaklı olduğunu bile bilmiyorlar sorduğumda cevap vermiyorlar, fakat ben bu gönderiyi gördüm durumu bu şekilde izah ettim bilmiyorum pek bi ilerleme olmadı şu ana kadar ama hala haber bekliyorum. Gelişme olursa burdan aktaracağım.

Edit: 3 Tane ekstradan şikayet oluşturdum ve hala hiç bir ttnet çalışanı evime gelip ve yada benim ile iletişime hiç bir şekilde geçmediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.