Şimdi Ara

Ev Telefonu Sorunsuz Çalışıyor. İnternet yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var, 8 temmuzdan beri evde internet yok sorunun ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyordum ve ayın 18ine kadar sorun giderilemeyince sinirlenip ttnet aboneliğimi iptal ettirdim. Hep iptal ettirmeyi düşünüyordum bahane oldu. Ayın 19unda D-Smarta geçtim onlarda apartman girişine kadar sorun olmadığını, elektrikci çağırıp hattıma baktırmam gerektiğini söylediler. Modemimde yeni D-Smart yolladı. Adsl ışığıda yanmıyor. Elektrikci geldi baktı telefon çalışıyor ben bişey yapamam dedi. Arıza nerde olabilir? Başka ne yapmam gerekir? Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuLDuman -- 24 Temmuz 2013; 18:45:20 >

• Dairenize gelen kabloda sorun olabilir, belki telefon sinyalini iletiyordur ama internet sinyalini iletemiyor olabilir. Uzun zaman önce 90lı yıllarda adsl kullanırken bende de buna benzer sorun olmuştu kabloyu yeniletince düzelmişti. (Tabi o zamanlar bu işlere Telefon idaresi bakıyordu) şimdi binanın girişinden sonrasına karışmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Temmuz 2013; 19:17:37 >
  • Anlamadım gitti usta. Birde hattı komple değiştirteim bare
  • istanbuLDuman kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu işlerden anlayan bir elektrikçi ölçerek çözebilir, öncelikle onu bir sorun. Bir de fazla masraf olmaması ve garanti olması açısından başka bir modem ile denemekte fayda var.
    Ayrıca Smile'in elemanlarının gelip kurması gerekmiyor mu, bir ara kabloya geçmeden önce kısa süreliğine ben de abone olmuştum gelip kendileri kurmuştu.
  • Bağlamıyorlar usta. Apartmana kadar bağlantıyı sağlıyorlar apartmandan daireye kadar bakmıyorlar. Elektrikciler telefon çalışıyorsa yapacak bişeyim yok diyor. Ama en sonunda türk telekom nasıl oluyorsa sorunu çözüyor diyorlar :)
  • istanbuLDuman kullanıcısına yanıt
    Desene hepsinin derdi ürünü satana kadar sonrasında ilgi sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuLDuman

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var, 8 temmuzdan beri evde internet yok sorunun ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyordum ve ayın 18ine kadar sorun giderilemeyince sinirlenip ttnet aboneliğimi iptal ettirdim. Hep iptal ettirmeyi düşünüyordum bahane oldu. Ayın 19unda D-Smarta geçtim onlarda apartman girişine kadar sorun olmadığını, elektrikci çağırıp hattıma baktırmam gerektiğini söylediler. Modemimde yeni D-Smart yolladı. Adsl ışığıda yanmıyor. Elektrikci geldi baktı telefon çalışıyor ben bişey yapamam dedi. Arıza nerde olabilir? Başka ne yapmam gerekir? Saygılar

TTNET de çalışma vardı düzelttiler çalışma süresince internet yoktu. D-smart da güvenli internet üzerinde çalışma yaptığı için güvenli internet kullanıyorsanız internetiniz gidebilir. Yakın zamanda düzelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkayaaa

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuLDuman

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var, 8 temmuzdan beri evde internet yok sorunun ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyordum ve ayın 18ine kadar sorun giderilemeyince sinirlenip ttnet aboneliğimi iptal ettirdim. Hep iptal ettirmeyi düşünüyordum bahane oldu. Ayın 19unda D-Smarta geçtim onlarda apartman girişine kadar sorun olmadığını, elektrikci çağırıp hattıma baktırmam gerektiğini söylediler. Modemimde yeni D-Smart yolladı. Adsl ışığıda yanmıyor. Elektrikci geldi baktı telefon çalışıyor ben bişey yapamam dedi. Arıza nerde olabilir? Başka ne yapmam gerekir? Saygılar

TTNET de çalışma vardı düzelttiler çalışma süresince internet yoktu. D-smart da güvenli internet üzerinde çalışma yaptığı için güvenli internet kullanıyorsanız internetiniz gidebilir. Yakın zamanda düzelecektir.

İnş. dostum 2 gün daha bekliyeceğim. Daha sonrada iptal edeceğim. Bana durmadan apartman kutusundaki ankestre cihazında arıza var diyorlar.

• Az daha eve yeni kablo çektiricektim. Kablo çekmeden bir umut birde türk telekomu arayayım dedim. arıza kaydı bıraktım ve ortalama 6 saat sonra arızam giderildi. 15 günlük çile 6 saate sonlandı. Helal olsun ne diyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.