Şimdi Ara

Ev telefonundan (Turknet) Numara taşıma yapan GSM hatlarını arayamamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ve bir akraban hattını 1 hafta önce Vodafonedan başka operatöre taşıdı. Vodafonedan taşınan numaraları aradığımda “Vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur” uyarısı alıyorum. Başka heryerden bu numaralar aranabiliyor. Aynı şekilde Turkcell>Turktelekom geçen numaralarada aranmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstat sabit hatlardan mobil aramalarda nasıl bir sorgu dönüyorki sistemsel böyle bir hata alınıyor. Türknet işi çözemedi. Ve mobil operatörlere atıyor. Ama sorun sadece türkcell sabit hattında aramada yaşanıyor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu ile ilgili oluşturduğunuz bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

52727919 ilgilenirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ekiplerimiz gerekli müdahaleyi sağladığını iletti. Tekrar kontrol ederek bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 22 Mayıs 2022; 16:30:33 >
    Düzelmiş teşekkürler.

Keyifli kullanımlar dilerim, sağlıklı günler.
  • Buradan da mı yazmamız gerekiyor. Benzer sorunumuz var ama bende bir değişiklik yok maalesef. 52693705 nolu destek kaydı içinde sorun yok dediler bize. Numara bazlı mı düzenleme yapılıyor? Bizim durumumuz ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 22 Mayıs 2022; 14:23:40 >
  • Turknet'in kendi forumunda konusu var. Neden bizim sorunumuzla ilgilenilmedi?

• ckk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınız dün kapatılmış gözükmekedir. Altyapı ekipleri gerekli kontrolleri yaparak sorun tespit etmemiştir. Mobil operatör ile görüşme sağladınız mı?
  • Bizim durumumuzda aynısı. Çünkü Turknet müşteri hizmetleri numarası dahil kendi ev numaramızdan da Turkcell > BIMcell (Türk Telekom) numarası aranamıyor. Hep meşgul. Ben yine de mobil operatör ile örüştüm ve geri dönüş bekliyorum.

• Bu durum anladığım kadarıyla hattı taşıdığım 27.04.2022 tarihinden beri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 22 Mayıs 2022; 14:46:21 >
    Operatörünüz size dönüş yaptığı zaman buradan tekrar bana bilgi vermenizi rica ederim. Şu an ekipler sorun olmadığını iletmektedir. Size yapılacak dönüş sonrası ben tekrar kayıt oluşturup ekiplerle iletişime geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 22 Mayıs 2022; 14:51:40 >
  • İlgilenmediğiniz için teşekkür ederim!

Yaşadığın sorun için açılan kaydınız incelenmiş ve gerekli kontroller sağlandıktan sonra sorun tespit edilmediği için kayıt kapatılmış. Teknik ekiplerimiz operatörünüzle görüşmenizi kayıt içinde iletmiştir. Siz diğer sağlayıcıdan aldığınız bilgiyi benimle buradan ya da PM üzerinden paylaşırsanız ben tekrar kayıt açarak ekiplerle iletişime geçebilirim.
    Sorun hala devam ediyor. Destek kaydında belirttiğim numaralar düzeldi. Ama bugün başkasını arayayım dedim. Yine aynı uyarıyı verdi. Mobilden sorunsuz aradım.

Üstat sorun devam ediyor. Belli numaralar düzelmiş ama bazıları hala aranmıyor. Dslam bazlı sorun değil. Türknetin kendi sisteminde sorun var.

• Evet sorun Turknet'te. Benden daha mobil operatör yanıtını beklesinler bakalım ne olacak.

Merhaba, ekiplerle iletişime geçip sorunun devam ettiğini ileteceğim. En kısa sürede sizi arayaracağız.
    Yani tek tek numara veriyoruz. Bugünde arayıp numara istediler. Elimde 4 tane daha numara var. Bu iş nereye kadar gidecek anlamadım. Sorunun kaynağı ne ise o çözülmeli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.