İnternette epey aradım ama net bir bilgi bulamadım. Ev Türkcele abone olup evi tanımlasam.Sadece evden mi kullanabilirim. Yoksa tanımladığım alandaki baz istasyonunun çektiği her yerden arama yapabilir miyim?
Oda değiştirince bile olmuyor bazan
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80 İnternette epey aradım ama net bir bilgi bulamadım. Ev Türkcele abone olup evi tanımlasam.Sadece evden mi kullanabilirim. Yoksa tanımladığım alandaki baz istasyonunun çektiği her yerden arama yapabilir miyim?
Evet. Tanimli bazın kapsama alanında konuşursun. Önemli olan arama yaparken EVTURKCELL'LE İNDİRİM anonsunu duyman.
Şimdi benim paketler şöyle
KAMPUSCELL BEDAVA SMS HAFTADA IKI GUN PAKETI cuma-pazar HAFTADA IKI GUN PAKETI sms SOZUNUZE HEDIYE DAKIKALAR 120 dk TURKCELL'IM TURKCELL'IN TESEKKURLER KAMPANYASI salı günü bedava türkcel
Genç tarifeliyim. bu durumda sabit hatları 400 dk 7,5 tl çok uygun geliyor bana. Yaşadığım yer de küçük bir ilçe sanırım tek baz istasyonu var. Eğer tek baz istasyonundan bağlantıya göre ise süper bir paket olur benim için. Türkcelin baz istasyonlarının yerlerini öğrenebilme imkanımız var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme