Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.203
Cevap
108
Favori
225.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selam internet servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığından emin ol genellikler kurulum esnasında herkes bu alanda yanlış yazdığı içim interneti gelmiyor kullanıcı adının sonunda da mutlaka @ isp ismin olacak örnek olarak Türk telekom kullanıyorsa. Kullanıcı adına : kullancıadı@ttnet olacak şekilde yazacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Hocam selam internet servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığından emin ol genellikler kurulum esnasında herkes bu alanda yanlış yazdığı içim interneti gelmiyor kullanıcı adının sonunda da mutlaka @ isp ismin olacak örnek olarak Türk telekom kullanıyorsa. Kullanıcı adına : kullancıadı@ttnet olacak şekilde yazacaksın.
    Hocam teşekkür ederim, dediğim gibi o kadar acemi kullanıcı değilim. Şimdi Twitter'da baktım ilçede birkaç kişi daha sorun olduğunu yazmış ama anlamadığım Tenda modemde net var, keeneticde neden yok. Saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Diğer konudan yazdım oradan devam edelim.

• Keenetic omni dsl ile bende keenetic kervanına katıldım, o kadar hoşuma gittiki gerek arayüz gerek özellikleri ve sorunsuz oluşu... Yani giriş seviyesi bir cihaz için bile bu kadar özellik sunan firma görmedim, ardından evimdeki routerı da keenetic start alarak değiştirdim, wps tuşuna basmamla mesh yapması bir oldu, ayrıca uzaktan erişim olayı çok güzel evde olmadığım zaman bir problem olunca bağlanabiliyorum, ve ftp, torrent gibi şeyer......Bundan böyle keenetic 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The KsM -- 29 Mart 2020; 18:39:52 >
  • The KsM T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, cekim ile ilgili memnunmusunuz yaklasik kac m2 ortamda kullaniyorsunuz

• yalionur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ev 210 metre kare, her tarafında full çekiyor :), memnuniyet konusuna gelince ciddi anlamda tatmin ediyor.

• The KsM T kullanıcısına yanıt
    Wow... ben 130 metre karde eski modemle powerline eklerle kullanıyordum Extra ile her yerde çekiyor.
  • Bende aldım Vdsl modemini 2 ay sorun yoktu, şimdi internet kopuyor sürekli Türknete arıza kaydı açıyorum. Gelip bakıyorlar adamların modeminde internet var. Çözemedim bi turlu olayı.

• DSL Bağlantı bölümünden, "VDSL SNR Margin" ayarını artır biraz hattında gürültü artmış olabilir. 10 yapabilirsin. düzelirse 9 u da deneyebilirsin. devam ederse 11 ve üzerini deneyebilirsin.
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 1 Nisan 2020; 2:52:58 >

• Merhaba,

Birkaç sorum var, bilen arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

1. Netmaster 383ZZN kablo modemim var onu “köprü” moduna alıp Keenetic Ultra modelini kablo ile bağlasam tüm evde çeker mi? (Çekim kuvvetine göre tahmini cevap verebilmeniz için şunu belirteyim, kablo modem evin en uç köşesinde duruyor, çekmeyen tek yer mutfak o da mutfağın kapısında çekiyor.)

2. Oyun oynama sırasında yaşanan gecikmeleri Keenetic ürünleri ile azaltabilir miyim? (Playstation 4 kullanıyorum.) Asus’un GT AC2900 oyun routerındaki gibi özellikler var mı? Yada bu ping düşürme iddiaları falan doğru mu?

3. Başka bir durum için soruyorum, TTNET’in verdiği Zyxel VMG3312-B10B modem var sanırım 2.4 GHZ, hızım 25 mbit, kablosuz köprü yapsam Keenetic’ten 25 mbiti görür müyüm ve oyunlarda yaşadığım internet kesilmesinin önüne geçebilir miyim?

4. Keenetic WiFi 6+ routerlar ne zaman çıkar bir bilgi var mı? Bekleyip direk onu almak daha mı mantıklı olur?

5. Bu WPA3 standardını bağlanan cihazın da desteklemesi gerekmiyor mu? Diyelim ki Keenetic Ultra’yı aldım, ben güvenliği WPA3 yaparsam eski cihazlar bağlanabilecek mi? Bağlanamayacaksa WPA3 özelliğinin evdeki tüm cihazlar yenilenene kadar bir anlamı yok demektir.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 1 Nisan 2020; 4:13:50 >

• maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba maximus8282,

1. Ultra model cihazımız üzerinde 4 X 5 dBi çok yönlü dipolar anten ve 8 adet amplifier kablosuz güçlendirici yanı sıra Beamforming teknolojisi bulunmaktadır.

2. Cihazlarımızda bulunan IntelliQos özelliği sayesinde cihaz yoğun kullanım yapan uygulamaları otomatik olarak tespit eder ve otomatik olarak band genişliği atar.

3. Ultra modeli için soruyorsanız Ultra model cihazımızda DSL desteği bulunmamaktadır. Bu senaryonuz için OmniDSL yada ExtraDSL ADSL2+ ve VDSL2 destekli modemlerimizi incelemenizi önerebiliriz. Yada DSL modeminizde bridge (köprü) modu özelliği varsa interneti Ultra cihazımızda sonlandırarak kullanabilirsiniz. İnternet kesintileriniz hat kaynaklı bir kesintiyse kesintileriniz devam edecektir fakat internet kesintileriniz kullandığınız mmodemin arızalı olası yada yetersiz olası kaynaklıysa kesinlikle kesinti yaşamazsınız.

4. Normalde 2020 üçüncü çeyrekte getirmeyi planlıyorduk fakat dünya genelinde Corona salgını sebebiyle takvimde değişiklik olabilir net bir tarih vermemiz şuan için mümkün gözükmemektedir.

5. Ürünlerimizde WP3 desteği bulunuyor şifreleme türünü yalnızca WPA3 seçerseniz bağlanacak olan kullanıcılarında (client) WPA3 desteklemesi gerekmektedir fakat cihazlarımızda ayrıca WPA2-WPA3 PSK şifreleme türüde bulunmakta olup WPA3 destekli cihazlar WPA3 şifreleme ile desteklemeyen cihazlar WPA2 şifreleme ile cihaza bağlanabilirler.

Saygılarımızla,

• Merhabalar hali hazırda mevcut olan hangi ürününüzü SuperOnline'ın verdiği ZTE marka "Home Gateway" yerine kullanabilirim? Bu gateway hali hazırda bir fiber kabloyu ethernet kablosuna dönüştüren PON terminaline bağlı olarak çalışmakta. Yani açık bir şekilde sormak gerekirse hangi ürünleriniz home gateway olarak çalışma özelliğine sahip?
  • Keenetic ürünlerinin hepsini kullanabilirsin.Keenetic in tüm ethernet portları hem LAN hem WAN olabiliyor. sadece DSL olnaları almanıza gerek yok. onlar da olur ama dsl i fazladan almış olursunuz...dediğiniz gibi PON geliyo ethernete dönüyor... yalnız kullanıcı adı şifreyi alman gerekiyor, bunu bir veriyor bir vermiyor duyuyoruz. kanunen vermek zorunda aslında. Yine gerekirse Keenetic servisi arayabilirsiniz nasıl alabiliriz, neler yapmalıyız diye. en iyi onlar bilirler.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Kullanici adi ve sifreye sahibim sıkıntı yok. (SO'dan almadım)
  • Merhaba Enthsiast,

Bütün ürünlerimizde Router özelliği bulunmaktadır ve bütün internet alt yapılarını desteklemekteyiz. Bazı durumlarda İnternet Servis Sağlayıcıları Kullanıcı adı ve Şifreyi vermeyebiliyor bazıları kendi verdikleri cihazlar dışında farklı ürün kullanılmamasını isteyip sistemlerinde MAC adres yada benzeri uygulamalar ile yasaklayabiliyorlar.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Aslinda router ozelliginden ziyade Home Gateway ozelligini soruyordum. GPON terminaline baglayip kullanabilir miyim? Ayrica cihazlarinizda MAC Cloning ozelligi var mi?

Tum bunlarin disinda sitenizde OpenVPN server ozelligi oldugu yazab urunlerinizin ara yuzunde sadece OpenVPN client ayari var. Sitedeki bilgi hatali mi?

• Merhaba Modem alamaya karar verdim fakat tüm Forum okumak istemedim. Sorularım şunlar mümkünse cevaplarsanız karar vermede bana yardımcı olırsunuz.

İnternet sağalayıcım Türktelekom TTNET
    Hız 50mbps, VDSL Hipernet
    Çoğu Modemlerde Tivibu çalışmıyor mesela Asus dsl68u bunda çalışıyormu? Çok önemli
    Şu an bende Airties 5650 var sorun yok fakat biraz daha hızlı olsun istiyorum ve daha geniş alan çeksin ve 5GHz olsun.
    Modem ime Dış Kameralar Bağlı wlan üzerinden (Arlo2 Netgear ) Birde Philips Hue oda ışıklandırmalar.
    Keenetic Extra DSL
    Wlan protokolleri B,g,N,ac,ax bunlar hepsi varmı?
    Bana hangi Modem model tavsiye edersiniz?
    Airties 5650 den artıları nedir?
    Hangisini almalıyım?
    Nerden alabilirim ıskonto varmı ve Tivibu göstermezse iade etme imkanım varmı?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodeo65 -- 2 Nisan 2020; 19:17:13 >
  • Enthsiast,

Cihazlarımızın hepsinde Clone MAC özelliği bulunmaktadır. GPON terminalden gelen Ethernet kablosunu cihazlarımızın WAN portunda sonlandırabilirsiniz. Open VPN Server yazan alanın linkini bize göndere bilir misiniz kontrol edip düzeltelim. Cihazlarımızda Open VPN Clinet desteği bulunmaktadır Server desteği bulunmamaktadır.
  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba rodeo65,

Modemlerimiz ASLD2+ / VDSL2 DSL alt yapısını desteklemektedir. Modemlerimizde IPTIVI ve TİVİBU çalışmaktadır. Extra DSL cihazında tek SSID üzerinde aynı anda 2.4 Ghz ve % Ghz yayın yapmakta olup cihaz bandlar arası geçisi size hissettirmeden kendisi otomatik olarak yapabilmektedir ExtraDSL modelimizde 802.11 a,b,g,n,ac desteği bulunmaktadır AX desteği yoktur. Modeminiz üzerinde bulunan kameralara uzaktan erişim sağlayabilirsiniz modemde bulunan KeenDNS özelliği sayesinde bir alan adı oluşturup statik ip hizmetine para ödemek zorunda kalmadan belirlediğiniz link yolu ile kolaylıkla erişebilirsiniz. Sizin için ExtraDSL model ürünümüzü önerebiliriz. Son kullanıcıya satışımız bulunmamaktadır internet üzerinden güvenilir lış veriş sitelerinden ürünü alabilirsiniz. Özel bir iskonto yapılmamakta olup ürünlerimizde bazı dönemlerde kampanya yapılabilmektedir takip etmenizi önerebiliriz.

İyi günler dileriz.

• KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim yardımcı oldu biraz hem zaman ayırdığınız için hayriyetten teşekkür, birkaç sorum daha olacaktı, Airties 5650 biliyom eski Modem Airties 5760 almıştım onda Tivibu çalışmadı iade etmiştim. Şimdi gözüme Keenetic takıldı yorumlar iyi fakat yinede teredütteyim, Airties 5650 bırakıp buna geçsem Hız performans ta Fark anlarmıyım bilemedim her ikiside 2.4ghz te 300mbps aktarıyor bir farkı 5ghz olması avantaj ama bendeki çoğu sade 2,4ghz tanıdığı için acaba fark olurmu onu çözemedim. Birde acaba ax wifi 6 çıkmasını beklesemmi oda aklımdan geçiyor, mahlum alırız 3 ay sonra yeni model çıkar ve keşke dememek için biraz bekleyim diyorum. Daha doğrusu ilerde ufukta wifi 6 gelmesi çıkması planlanıyormu ve nezaman? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.