Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.214
Cevap
109
Favori
226.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modem üzerinde intelliqos desteği var fakat sqm desteği yok, ilgili paketle ilgili uyum sağlanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEENETIC

Merhaba freezeboi,

Download ve Upload yönünde ayrı ayrı bant genişliği özelliği 3.4 Beta 0 firmware yazılımı ile müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Merhaba,

Bu özellik OmniDSLe de gelecek mi? Ayrıca, otomatik yeniden başlatma özelliği de iyi olurdu. Telnetsiz, arayüz üzerinden.

• Merhabalar,
    2 gün önce KEENETIC Extra Dsl Modem'e Air Ties Air 5760 modelinden geçtim.
    Türk Telekom kullanıyorum.
    İlk kurulum kolay oldu, TİVİBU normal çalıştı.
    Ertesi gün modemi aç kapa yapınca TİVİBU hata verdi çalışmadı.

Çözümü şu şekilde yapınca TİVİBU bağlantım düzeldi :
    1-TİVİBU portundan AdGuard DNS özelliğini kapattım
    2-Wi-Fi Ağına Bağlantı açıktı kapattım
    3-TİVİBU yu Kablolu bağlantılar / takılı olduğu port TV set üstü kutusu seçeneğine almadan SAĞLAYICI seçeneği ile bağladım

Sorularım :
    1-Doğru Türk Telekom TiviBu bağlantısı nasıl yapılır?TV gibi alıcılar için AdGuard DNS özelliği gerekirmi?
    2-Şimdi gördüm AdGuard DNS servisi ile bağlantı başarısız. Bu tip servisler İSS'niz tarafından engellenmiş olabilir yazıyor.Türk Telekom ilemi ilgili bu işlem?
    3-Cihazın alt kısmının bayağı ısındığını hissediyorum, ölçmedim ama Air Ties Air 5760'ye göre daha sıcak, sorun olurmu?

• ilidili kullanıcısına yanıt
    Elbette... geldi bile, extra ike ynı yazılım sdece omni dis de yazılım güncelleme menüsüne gidiyorsun oradan geliştiriciyi seçiyorsun ve son sürüm 3.4.b0 ı yüklüyorsun.
  • 40EX500 4 kullanıcısına yanıt
    internet ayar bölümünde TV sekmesine VLAN 55 giriyorsun, başka hiç bir şey yapmana gerek yok.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • Keenetic omni dsl kullanıyorum, mi box tan YouTube ya da ip TV ye bağlandığımda çok düşük bir bağlantı hızı alıyorum. Modemle box yan yana wifi full çekiyor. Hiçbir şey izleyemiyorum. Bu sorunun sebebi nedir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Modemde mi box'u kayıtlı cihazlara eklediniz mi? Kayıtsız cihazlar için koyulan hız limitine takılmış olabilir. Eğer eklemişseniz kaç mbit hız ile bağlanıyor modeme onu bir kontrol edin isterseniz.
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Nereden kaydediyorum anlatır mısınız daha dün aldım ayarları bilmiyorum

Modeme web arayüzünden bağlandıktan sonra sol tarafta Cihaz Listesi mevcut oradan ağa bağlanan cihazları kayıtlı cihaz olarak eklemeniz gerekiyor. Bunun için cihaza tıklayıp kayıtlı cihazlara ekle diyorsunuz. Bunu yapmazsanız kayıtsız cihazlar için ayarlanmış ayarlar mevcut oluyor ve hız sınırlanıyor. İsterseniz kayıtsız cihazlar içinde hızı yükseltebilirsiniz. Bunuda aynı yerden yapabilirsiniz. Cihaz listesi menüsüne bakın göreceksiniz.
    Dediğinizi yaptım kaydettim, kaydetmeden önce de sınırsızdaymış. Şuan YouTube da 240p de bile takılıyor, oynatmıyor.

Başka cihazda sıkıntı yaşıyormusunuz? Başka cihazlara alabildiğiniz internet hızı nedir?
    Telefonuma 11 mb download 700 kb upload alıyorum

Mi box bende de var, 2-3 ay güzel kullandım, <korona ile gerçekten bu kutu balon oldu tam çöktü. boşa o kadar para verdim. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, yoğun olmayan boş anını bulursan. destek alacak yer de yok. bu yoğun dönemde aldıkları henüz bir tedbir de yok.

Bu arada netflix ve YouTube her zamankinden çok daha yoğun, talepleri karşılayamıyorlar, bu nedenle videolarda çözünürlük düşürdüler. sorun yaşamıyorum ben. MI den değilde telefon üzeründenki uygulamadan deneyin bence. belki MI netflix istemcisi eskidir. kaçak göçek bir şeyler var gibi. Ben mi den bu uygulamaları hiç kullanmadım bu servisi Apple tv den giriyorum.

son 1-2 haftadır apple tv den 4-5 filim seyrettim sorun yaşamadım. Apple tv de ilk başlarda koronada sucucuları yetmedi 7-8 saat diyordu bir filmi bana istediğim çözünürlükte vermek için. ayrıca tv ve tabletlerde telefonlada YouTube sürekli açık. sorun yok.

Modem, video ses önceliğini çok iyi ayarlıyor , evde 11 cihaz var, whatsppa video, FaceTime, skype, zoom , eba, tivibu torrent bir sürü uygulama çalışıyor aynı anda. önceki modemde çok sorun yaşıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 17 Nisan 2020; 22:8:7 >

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce acaba hatlarda mı sorun diyerek eski everest SG 1600 modemimi taktım sorunsuz izledim, tamamen Keenetic modemle alakalı bir sorun

Mi Box android ve uygulama güncelleştirmelerini bir kontrol edin. Mi box'ta bağlı bulunan wifiyi unutup yeniden bağlayıp bir deneyin. Keenetic Extra DSL ile Mi Box'ta Netflix ve Youtube kullanıyorum hız konusunda sıkıntı yaşamadım. Hatta evdeki en çok interneti kullanan cihaz Mi Box. Hem Youtube hemde Netflix'te alabildiği maksimum çözünürlüğü aldığından interneti bir nevi sömürüyor.
    Birde Omni DSL'de var mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır IntelliQoS özelliğini aktif edip bir deneyin isterseniz.
  • Şaka gibi film 10 dakikadır açık ama toplamda 5 saniye falan izleyebildim 😂

Hızın da bu arada çok düşükmüş. başka uygulamalar da varsa, sorun yaşayabilirsin.

dilersen MI yi kayıtlı listeye ekle ve ona bir bant genişliği tanımla. indirme 10Mb gönderme 600 olsun. bir de böyle dene. am abu arada diğer cihazların yavaşlayacaktır. sonra biraz indirmeyi düşür, diğer cihazların için.
    Onu nereden bulacağım?

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Hocam başka cihaz yok, telefonu bile mobilden bağladım

Yaptığın başka bir bant genişliği ayarı var mı? özel bir kullancıya? hatırlamıyorsan, veya teknik olarak bulamıyorsan resetleyip tekrar kur,

Bu arada internet bağlantı hızın kaç? modemdeki aldığın hızı bağlantı hızın sandım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.