Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.214
Cevap
109
Favori
226.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba freezeboi,

Yaşamış olduğunuz durum Upload tarafındaki hızınızdan kaynaklanıyor gibi gözükmektedir. Ürünlerimizde uygulanan Bant genişliği yönetimi Download ve Upload yönünde yapılmaktaydı. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Bant Genişliği yönetimini Upload ve Download yönünde ayrı ayrı menüler halinde sunmayı planlamaktayız bu özellik önümüzdeki firmware yazılımlarında eklenecektir. Cihazınızın güncel yazılımlara sahip olması yeni uygulamalarımızdan yararlanmak için modeminizde bulunan Firmware yazılımını kontrol edip yeni bir yazılım geldiğinde cihazınıza yüklemenizi öneririz.
  • Paranormal Adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba Paranormal Adam,

Tüm ürünlerimiz USB dongle ile 3G/4G/LTE desteklemektedir. Ancak her operatörde USB dongle olmayabilir. SIM kartlı modellerimiz önümüzdeki aylarda ülkemizde satışa sunmayı planlamaktayız.
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Merhaba alierr,

Kablonet modeminizin bridge (köprü) modu özelliği varsa köprü moduna alarak internetinizi 5Ghz / 2.4Ghz destekli Keenetic Router ile sonlandırabilirsiniz. Bütün Keenetic modellerde en uygun kanal seçimini 2.4 Ghz ve 5Ghz kanal ayarı isterseniz İlk açılışta isterseniz dinamik olarak yada 6 -12 -24 saatte bir cihazarımız otomatik olarak ayarlayabilmektedir. Bu özellik sayesinde belirttiğiniz dilimlerde cihaz en uygun kanal seçimini yaparak Wi-Fi sinya yoğunluğunun en az olduğu kanaldan yayın yaparak daha iyi bir Wi-Fi performansı sağlamaktadır.

Router olarak internetiniz sonlandırmanız için Keenetic Ultra - Giga yada City model ürünlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Üst katınızda konuşlandırmanız ve evinizin tümünü Mesh Wi-Fi sistemi ile kablosuz olarak yapılandırmanız için Extra (KN-1710) - Air yada City model ürünlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
    keenetic.com.tr
    Keenetic Ultra
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra

keenetic.com.tr
    Keenetic Giga
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga

keenetic.com.tr
    Keenetic Viva
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva

keenetic.com.tr
    Keenetic Extra
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra

keenetic.com.tr
    Keenetic Air
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-air

keenetic.com.tr
    Keenetic City
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-city

• Merhaba tdemirkayaoutlook,

Modeminiz ile splitter arasındaki kablonuz 4 metre olabilir kablonun hasarsız ve üzerindeki jackların düzgün takılı olması önemlidir.
  • Kablonet modeme router degil ap baglamak istiyorum cunku router daha pahali olur ayrica iyi bir ust duzey router daha da pahali olur diye dusunuyorum. Zaten bana wi-fi lazim.

Evet 5ghz daha kisa ama zaten iki farkli cihaz yayin yapacagi icin mesafe sorunu yasayacagimi sanmiyorum.
    Bu sekilde iki katli evde 5ghz mesafe sorunu cikartir mi? Daha once hic 5ghz kullanmadim ama bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Merhaba alierr,

Bütün ürünlerimizde Router desteği bulunmaktadır. Cihazlarımızın tüm özelliklerinden yararlanmak için önerimiz Router modda kullanmanız olacaktır, fakat kablonet modeminizde bridge mod desteği yoksa 5 Ghz destekli Air - Extra model Router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

Mesafe ile ilgili kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik göstereceği için net bir bilgi sağlayamıyoruz fakat cihazlarımızda Amplifier özelliği sayesin kablosuz sinyal seviyesi oldukça geniştir.
    keenetic.com.tr
    Keenetic Air
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-air

keenetic.com.tr
    Keenetic Extra
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra

• Merhaba,

Ben de Viva ürününüzle sizi tanımış oldum artık, evde kurması çok kısa sürüyor gerçekten. Yalnız bug olarak şöyle diyebilirim; setup wizard'ı bir kaç kez tamamlamama rağmen beni tekrar tekrar baştan yapmaya yöneltti. Aklıma gelen senaryo olarak eğer ssid ve şifreyi düzenlersem tamam gibi bir seçenek göremeyip mecburen geri dedim Android app'inde. Developer'lar bir bakabilir bu konuya :)

Bir de kısaca iki sorum var; birincisi ethernet portlarından aldığım görüntü aşağıdaki gibi. Kabloların Cat5'den aşağı olduğunu sanmıyorum eski olsalar bile, acaba başka sebebi var mı 100m ile sınırlı kalmasının?

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

İkincisi ise antenler sökülebilir değil sanıyorum değil mi? Sitede buna yönelik bir açıklama göremedim.

Son olarak ortalama kullanıcı üstünde bir bilgim olsa da network anlamında gelişmiş özelliklere sahip bir modem kullanmadım daha önce. Keenetic ile evde hızı geliştirebileceğimiz, dengeleyebileceğimiz vb yöntemlerin anlatıldığı bir dökümantasyonunuz varsa link paylaşabilir misiniz? Şu güzelliği biraz kurcalayayım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 16 Nisan 2020; 15:42:11 >

• freezeboi kullanıcısına yanıt
    Merhaba freezeboi,

Download ve Upload yönünde ayrı ayrı bant genişliği özelliği 3.4 Beta 0 firmware yazılımı ile müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • Merhaba.Yaptigim inceleme ve arastirmalar neticesinde Asus ac-51 den vazgecerek Keenetic Extra DSL AC1200 almaya karar verdim.
    1)Tercihim hakkinda yorumunuz?
    2)Keenetic modemi alabilecegim guvenilir bir satis noktasi onerir misiniz? (Hepsiburada'da var lakin satici hepsiburada degil malesef.)

• smartboom S kullanıcısına yanıt
    Asus dsl n16 dan geçtim. Memnunum hocam ben. Kablosuzu dağıtıyor her yere.

OVY satıcısından aldım n11 üzerinden. Seri bir şekilde kargoladı.
  • freezeboi kullanıcısına yanıt
    Acikcasi sorunum şu:
    Şuan ZTE XDSL 931 WII model bir modem kullanıyorum.Çekim gücü ve aldıgım hızdan memnunum.Fakat her saat bası - ip alabilmesi için- modemi resetlemek zorunda kalıyorum.Aksi halde internet koptuğundan dolayı kesintisiz kullanım hayal oldu.Turk telekom da sorun modemden dedi. İp almadıgından baglantı kopuyormuş.Yazılımsal bir sıkıntı olduğu aşikar.
    Bu da beni yeni bir modem almaya sevk etti.Çünkü çok anlamıyorum yazılımsal sorunlardan.

Hocam bence Keenetic tercih et isp tarafında bir sorun bile olsa yazılım Keenetic e ait olduğu için sana özel komut falan girerek hallediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suan hepsiburadada 439 tl ovy saticisinda.Daha uyguna bulup alabilen oldu mu arkadaslar.Keenetic dsl ac1200 u alacagim.

Ben de yeni oradan aldım, en ekonomik fiyat şuan 439 görünüyor. uzun zamandır takip ediyorum fyatı orada, dolar da arttı epey son 10-15 günde, artabilir de.
  • ArdaBarisC kullanıcısına yanıt
    Merhaba ArdaBarisC,

Öncelikler Keenetic ailesini hoş geldiniz, Belirttiğiniz uygulama ile ilgili durum için ilgili birimlerimize konuyu iletiyor olacağız. Viva model Router cihazımızın üzerinde bulunan portların tamamı Gbps desteklidir. Cihazı bağladığınız Client tarafında Gbps var mı? varsa kablonuzu değiştirip test edebilir misiniz? sorununuz devam ederse Keenetic Destek merkezine 0216 709 3200 numaralı telefondan arayarak arkadaşlarımız ile birlikte incelemenizi önerebiliriz.

Viva model router cihazımızın üzerinde 5X4dBi çok yönlü dipolar antenler bulunmaktadır antenler sabit anten olup üzerlerinde siyan seviyesini güçlendiren Amplifierlar bulunmaktadır.
    www.keenetic.com.tr web sayfamızda destek menüsüne gelerek ilgili makalelerimize erişebilir Keenetic Viva cihazınızın keyfini yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 17 Nisan 2020; 10:26:38 >

Merhaba smartboom,

Cihazlarımızın üzerinde SNR (gürültü seviyesi) ayarlarını hattınızın durumuna göre manuel olarak ayarlayabiliyorsunuz, hattınızda bir sorun varsa ve kesintiler hat kaynaklıysa sorunu SNR ayarlarını değiştirerek azaltabilir yada tamamen bitirebilirsiniz.

Eski modeminiz yetersiz kalıyor ve kilitleniyor olabilir modeminizi değiştirmeniz bu konuda bir çözüm oluşturacaktır.
    Merhaba smartboom ,

Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz doğru adreste olduğunuzu bildirmek isteriz. Ürünlerimizi online satış yapan E-Ticaret Hepsiburada N11 Trendyol gibi sitelerinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsin. Satıcının HepsiBurada olmamasının bir önemi yok Hepsiburada üzerinde satış yapan diğer mağazalardan güvenerek alabilirsiniz.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

SNR marji olarak gordugum deger:
    Indirme hizi:88
    Yukleme hizi:177

Sevgili forumdas arkadaslarim.Bu degerleri nasil yorumlamaliyim.Suan yasadigim her saat basi kopma sizde bundan mi kaynakli?

Keenetic markasini daha kullanmadan cok takdir ettim.En yakin zamanda alip kullanmaya baslayacagim.Ama suan kullandigim modemin degerlerini yorumlamak ve varsa bir sorunu cozmek icin yardim rica ediyorum sizden.Tesekkurler

MErhaba smartboom,

Tablo ok net anlaşılır bir tablo değil hattın desibel değeri bulunmuyor hattınızın ulaşabileceği maksimum hız Download yönünde 38 Mbps Upload yönünde 11.8 Mbps hattınza gelen hız 35 Mbps 7 3 Mbps kopmalar olmaması gerekmektedir. En kıs zamanda sizi de Keenetic ailesinde görmek isteriz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.