< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 23 Ağustos 2020; 14:39:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 23 Ağustos 2020; 14:39:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet |
Yapıştır, afiyet olsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 22 Ağustos 2020; 15:58:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay be bunları bilmiyordum neler yaşamışsın çok üzüldüm . Korku filmi hikayesi gibi valla. Derler ya ne varsa analarda var aynen. Beni de annem büyüttü sayılır babam olacak adamdan tek bir fayda görmedim . Her zaman barışma bahanesiyle hayatımıza girer sonra çekip giderdi .Artık yüzünü bile görmek istemiyorum! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 22 Ağustos 2020; 17:12:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay be hocam kusura bakmayın acınızı deşmek istemedim ya da anıları tekrar hatırlatmak. Ben dalgasına yazdınız sandım. Kötü günler geçmiş gerçekten şimdi en azından kafanız rahattır ondan ayrıyken. Benim peder de pek normal değil de işte artık takmıyorum. Çok geçmiş olsun işte herkes anne baba olmamalı. Dikkat edin kendinize. |
Yok Tulparhan hocamızın babası öğretmen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ow may şat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |