Bildirim
Akvaryum bitkisi üretimi ss li.
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bi tek ben mı bikini diye okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RİGBOY
Bi tek ben mı bikini diye okudum
Muhtemelen evet. -
Ot gibi -
tanıtım konunuzu görmüştüm normalde cuba co2 desteği istemiyor mu? su dışında nasıl sağlanıyor bu -
Tatlı tuzlu su farkediyor mu, evde nasıl yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: hagi10best
tanıtım konunuzu görmüştüm normalde cuba co2 desteği istemiyor mu? su dışında nasıl sağlanıyor bu
Suda malesef co2 olmadığından co2 sistemi ile veriyoruz ama havada bol miktarda co2 var sorun yok yani :)
Tuzlu suda yetişmiyor, tatlı su bitkisi. -
emers üretim bu kardeşim.suya koyduğunda co2 yoksa yapraklarını döker alan arkadaşta gelip dişlerini döker. -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberSurfer
emers üretim bu kardeşim.suya koyduğunda co2 yoksa yapraklarını döker alan arkadaşta gelip dişlerini döker.
Bu bitki normal üretimde olsa co2 siz yaşamıyor zaten :) şuana kadar 30 dan fazla arkadaşa sattım hatta birinin konusu var akvaryum forumda çokta iyi gelişmiş tabanı tamamen kaplamış halde. Ayrıca dünya geneline dağıtım yapan tropica firmasının su içindemi ürettiğini sanıyosun bitkileri ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitter03 -- 16 Aralık 2014; 0:29:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bitter03
quote:
emers üretim bu kardeşim.suya koyduğunda co2 yoksa yapraklarını döker alan arkadaşta gelip dişlerini döker.
Bu bitki normal üretimde olsa co2 siz yaşamıyor zaten :) şuana kadar 30 dan fazla arkadaşa sattım hatta birinin konusu var akvaryum forumda çokta iyi gelişmiş tabanı tamamen kaplamış halde. Ayrıca dünya geneline dağıtım yapan tropica firmasının su içindemi ürettiğini sanıyosun bitkileri ?
monte carlo değil mi bu ? -
quote:
quote:
quote:
monte carlo değil mi bu ?
hemianthus callitrichoides
-
quote:
quote:
quote:
quote:
monte carlo değil mi bu ?
hemianthus callitrichoides
cuba ise doğrudur.monte carloya benzettim.bi ara hevesim vardı bitkili tanka.sonradan değiştirdim.
-
kardeş bu fesleğen seni kandırmışlar Hemianthus callitrichoides falan alakası yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker
kardeş bu fesleğen seni kandırmışlar Hemianthus callitrichoides falan alakası yok
tabi tabi -
Satış fiyatın nedir ve hangi şehir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
Satış fiyatın nedir ve hangi şehir?
Antalya 5x5 cm bardakta 20 tl den satıyorum. -
Suyla felan uğraşmıyorsun iyimiş sis makinası felan nasıl birşey ne masrafın oldu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: by-ko
Şurdaki bitki akvaryumlarını görünce ben de yapmak istemiştim ama çok uğraştırıcı diye vaz geçtim.
Basta bu sekilde yapabiliyorsun belki ama sürekli bu sekilde kalmiyor. Uzayan bitkilerin budanmasi, su degerlerinin kontrolu, ışığın zamanlamasi gibi etkenlerin uzerinde durulmasi gerekiyor. Belli miktarda verilecek co2 var birde. Degerler biraz bozulup yosunlasma da baslayinca tam oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Apollon
Suyla felan uğraşmıyorsun iyimiş sis makinası felan nasıl birşey ne masrafın oldu ?
Sis makinesi gereksiz aslında calıştırmıyorum günde 1 defa spreylemek yetiyo
Benzer içerikler
- pttavm dolandırıcılığı
- ankara mamak en iyi mahallesi
- beyaz şarap neyle içilir
- kafamda sürekli şarkı çalıyor ne yapmalıyım
- kadının göz kırpması ne anlama gelir
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X