< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev yapımı medya oynatıcı/ hdd kasasi (2. sayfa)
-
-
Bende de 2 tane lazer var acaba bu kalınlığı kesermi bir deniyim aklıma soktun şimdi
-
Güzel keyifle baktım
-
Lazer makinem yok kamuda muhendisim. Fason lazer kesim yapan yerler var, çizimi, plakalari veriyorsunuz onlar kesiyorlar. Lazer kesim diye aratirsaniz şehrinizde vardır. Çelik saç kesimi değil yalnız ahsap olacak ;) yoksa sanayide bulursunuz kendinizi.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconium_C.T.D -- 27 Ocak 2023; 10:54:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lazer derken lazer makinesi ise 8mmye kadar kestiğini söylemişti yapan arkadaş.
Yapılır neden yapılmasın seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı ;) eğlenceli oluyo hanım biraz dırdır ediyor tabi ortalığı dağıtıyorum
Teşekkürler.
lazerin kafa kaç kw acaba orası önemli. Bendekini bir deneyeyim bakayım.
-
Hocam bilmediğimden soruyorum şimdi bu cihazın işlevi nedir. Elinize sağlık
iyi görünüyor başarılı bir kasa
-
Synology DS220+ kullanıyorum 2x 8TB Raid 1 düzeninde, gece 01:30 sabah 08:00 arası otomatik kapatma koydum DSM üzerinden. Aslında Exos gibi disklerin hiç kapatılmaması sağlıkları için daha iyi diyorlar (bendeki disklerin biri Ironwolf öteki Exos) ama ben 6:30 saat de olsa diskleri kapalı tutmayı tercih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 28 Ocak 2023; 12:25:40 > -
Mesleğiniz nedir merak ettim açıkçası 😊
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlıkta yaziyor zaten ;)
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X