Selamlar, sehpanın üstündeki medya oynatıcı, harici hdd kutusu, soğutucular, usb coklayicilar vs iğrenç bir kablo çöplüğü ve görüntü oluşturuyordu, elimde 4mm kontraplak bulunmaktaydı, oğluma garaj/pist yapmıştım ondan arta kalan plakaları değerlendireyim dedim. Herseyi icine doldurdum. Sağda solda duran hddlerimi de koydum. Görüntü kirliliğinden kurtuldum ;) |
Ev yapımı medya oynatıcı/ hdd kasasi
-
-
Oldukça profesyonel bir çalışma olmuş. Bu tarz kendin yap çalışmalar gayet keyifli oluyor.
Sadece havalandırma için olan boşlukları sanırım yakarak açmışsınız. Aslında o kısımları beyaz yada bej gibi bir sprey boya ile boyasanız çok daha şık görünebilir diye düşündüm :)) -
Tesekkur ederim. Lazer kesim komple hocam. Özellikle boyamadim sade istedim. Sadece bir yan kizak siyah, onu da zimparayi yanlış yaptığım için mecburen boyadım ;) projeksiyona da sehpa yaptım koydum üstüne. Hem işimi görüyor hem bana eğlence.
-
Valla güzel olmuş, güle güle kullanın. Metal şeker kutusundan mp3 çalar yapanlar vardı o geldi aklıma nedense.
Fan koymanız güzel olmuş ama koymasanız da bir sorun olmaz sanki?
Elektrik fişi çok ısınır gibi durmuyor çünkü. Fansız model içeriye toz girmemesi için daha iyi olur diye düşündüm.
-
Elinize sağlık güzel görünüyor. Media center olarak kullanıyorsunuz sanırım, nasıl bir paylaşım sistemi var? -
Sagolun. Üstteki fan 3.5luk hddyi, yandaki de x9si ve üstündeki 2.5luk hddyi soğutuyor. Buz gibi çalışıyorlar belki bisey olmaz ama ben oldum olası hddlerimi de soguturum ;)
-
Sagolun, paylaşım sistemi yok, zidoo ile hdd kutusu zaten kabloyla bağlı. Diğer hddleri de ihtiyaç duydukca bağlıyorum. Mini atx yada rasperry pi ile nas ta yapılabilir aslında ama tüm hddlerin sürekli açık kalması taraftarı değilim.
-
ellerine sağlık reis 10 numara olmuş vallahi
-
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık sanki fabrika çıkışlı bir cihaz gibi görünüyor. Ben de ayakkabı kutusuna bilgisayar yapmıştım ama çok amatörceydi. Sizinkinin yanına bile yaklaşamaz yani. -
Güzel olmuş gerçekten -
Biraz corel ve sketch up ile çizdim, lazerle kestirdim .aslında hazır maketi birleştirmiş gibi oldum ;)
-
Teşekkürler @Celonfix @anonline
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconium_C.T.D -- 26 Ocak 2023; 17:41:51 > -
Baya güzel duruyor gerçekten elinize sağlık.
-
maşâAllah baya guzel olmuş.elinize sağlık -
Benim nas ve dolayısıyla HDDler sürekli açık. Neden açık bırakmak istemiyorsunuz?
-
Orijinal DH içeriği. Gayet güzel olmuş.
-
Hem yipranmamasi, hem de hepsine aynı anda ihtiyacım olmaması sebebiyle.
-
Teşekkürler @sis651, @endülüs_faruki@Glorfindel1907 -
Yok yok böyle daha iyi borderlands oyunu gibi cellshade vari bir görüntü onuda "kutu 2" diye yeni sürümde yapar 🤣 -
El altında lazer kesici mi var hocam ne işle meşgulsünüz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oldukça profesyonel bir çalışma olmuş. Bu tarz kendin yap çalışmalar gayet keyifli oluyor.
Sadece havalandırma için olan boşlukları sanırım yakarak açmışsınız. Aslında o kısımları beyaz yada bej gibi bir sprey boya ile boyasanız çok daha şık görünebilir diye düşündüm :)) |
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık sanki fabrika çıkışlı bir cihaz gibi görünüyor. Ben de ayakkabı kutusuna bilgisayar yapmıştım ama çok amatörceydi. Sizinkinin yanına bile yaklaşamaz yani.
|
Benzer içerikler
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- spdıf nedir
- android teyp ekolayzer ayarı
- kablosuz ev sinema sistemi tavsiye
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X