Şimdi Ara

Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
25
Favori
39.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size hayırlı satışlar. Bir Adanalı olarak öncelikle şalgamdan çok iyi anladığımı bu kinuda bir gurme olduğumu kesinlikle söyleyebilirim. Sizin şalgam öncelikle
    1- Keskinlik yok.
    2- tadı ham, olmamış, mayalanmamış gibi.
    Ama yanında gönderdiğiniz acı çok iyi.
    Belki başka bir zaman denerim yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıp olmazsa fiyat performans şalgamı değil en iyi şalgamı arıyorum hocam, nerede bulabilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü denemediğim için yorum yapamıyorum ancak firmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    Ürün şişesi kapalı şekilde evde 1 ay dursa keskinlik olur mu,mayalanma olur mu? Ben de sipariş verdim Perşembe gelecek ondan sordum

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    merhaba firmamızla ilgili hiçbir alışverişiniz olmamış ve ürünümüzü denememiş biri olarak tavsiye etmeme sebebinizi de belirtirseniz hatalarımızı düzeltmemiz de bize yardımcı olmuş olursunuz
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler . şalgam suyumuzda koruyucu madde bulunmadığı için kapağı hiç açılmasa dahi bulunduğu ortam sıcaklığına göre fermantasyon devam eder ve belirttiğiniz gibi mayalanma ve keskinlik oluşur. olmamasını istiyorsanız bu durumu en milimize hale getirmek için dolapta muhafaza etmenizi öneririm . şimdiden kesenize bereket afiyet olsun
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    merhaba ne demek rica ederim . en iyi şalgam sizin kriterlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir . en pahalı ve kaliteli diye adlandırdığımız bir havyar ya da mantar sizin damak zevkinize uymadıktan sonra sizin için iyi değildir bu yüzden biz şunu diyoruz koruyucusuz katkısız doğal ve bu şartları barındıran en uygun fiyata verilen şalgam bizim şalgamımız
  • Geçen ay şalgam söylemiştim osmaniyeden 2x5lt. Biri bana diğeri arkadaşıma. Şans eseri şimdi firma ismine bakayım dedim. Meğer sizden söylemişim hocam şalgamı, yunus emre kalı değilmi?
    Hatta göndermeyi unutmuştun siparişimi, 3-4 gün sonra arayıp unuttuğunu söylemiştin.
    Kurumsal yerde çalışıyorum adresi bulursun 16.01.2020 tarihli siparişimden. Neyse şalgamlar geldi ofiste açtım şişeyi tattırdım insanlara ama inan beğenen olmadı. Düşün yaklaşık 2500 kişi çalışıyor burada. Beğenilseydi sipariş yağmuruna tutacaktım seni. Ama su oranı çok yüksek geldi şalgamınızın, yoğunluk yok maalesef. Fiyatı uygun dediğiniz gibi ama kaliteli şalgam arayana hitap etmiyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    damak zevkinize uymamasına üzüldüm ama dediğim gibi ürünün size su gibi gelmesi aslında doğal olmasından kaynaklanıyor. kalitesiz olması demek bir ürünün malzemesinden çalmak anlamına gelir . piyasada tat,lezzet ve yoğunluk arttırması için içine katılan asedik asit (müthiş keskinlik verir) sitrik asit (ph dengesini sağlar ) gibi maddeler koyup insanları sağlığından etmektense bu tarz eleştiriler duymak bizi daha çok mutlu eder . yine de geri bildiriminiz ve değerli düşünceleriniz için teşekkürler
  • Firmanız ile ilk ve son alışverişim 8 Şubat 2020 tarihinde E-PTT avm üzerinden oldu. 2 adet 2 lt şalgam suyu aldım. Tam 15 gün siparişimi göndermediniz. Whatsapptan yazdım. İsim bilgisi istediniz gönderdim. Ertesi gün siparişimi iptal ettiniz. Whatsapptan mesajlarıma cevap vermediniz. E-PTT avmye neden iptal olduğunu sordum. Gelen cevap: "........... no`lu siparişiniz ilgili mağaza tarafından tedarik edilemediği belirtilerek iptal edilmiştir." Firma kendi her daim ürettiği ürünü tedarik edemiyorum diyerek iptal etmiş. Ticaret açısından bu tutumunuz ve hareketiniz hiç etik değil.
    Robert Bosch'un dediği gibi "İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim" şeklinde bir ticaret anlayışında olmadıkça başarı gelmez. Siz o siparişte para hesabı yaptığınız için göndermeyip iptal ettiniz ancak tüm güvenimizi kaybettiniz. Bir daha da ne sizi kimseye öneririm ne de ürününüzü tüketirim.

• Ankaraya 4 adet 5lt sipariş ettik. inşallah hızlı gelir ve güzeldir. şirkette devamlı alırız.
    KENDİ SİTEMİZDE SÜPER FİYATLARLA KAMPANYA YAPMAMIZA RAĞMEN PTT AVM NİN FİYAT DESİ GÜNCELLEMESİ HATASINDAN KAYNAKLI BİR ÜRÜNÜ KARGO FİYATINDAN DAHA AŞAĞI ALMAYA ÇALIŞMANIZDAN KİMİN PARA HESABI YAPMAYA ÇALIŞTIĞI ORTADA . BİZ PTT AVM KATEGORİ YÖNETİCELERİNE ÜRÜNE GÜNCELLEME YAPMALARINI DEFAEN BELİRTTİK ANCAK GECİKTİRDİLER . DİREK BİZİMLE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BİR ALIŞVERİŞTE YAŞADIĞINIZ BİR PROBLEM DEĞİL . YİNEDE YAŞADIĞINIZ 12 TL LİK OLUMSUZ ALIŞVERİŞTEN ÖÜTÜRÜ ÜZÜNTÜLERİMİZİ BELİRTMEK İSTERİM.SAYGILAR
  • Ben ürünü daha aşağı almaya çalışmadım. Ürünü 2 Lt 6 TL olarak satışta gördüm ve 2 adet parasını (12 TL) ödeyerek satın aldım. Aldığım ürün aynı fiyattan siparişim iptal edilinceye kadar 15 gün daha satılmaya devam etti. Daha önce ne kadardır satışta kaldı bilmiyorum. Burada konunuzu görünce araştırdım ve orada daha uygun bulduğum için aldım. Buraya gelip konuya orada daha ucuz yazarak da satışınızı baltalamadım. Ben müşteri olarak en uygun fiyat neredeyse oradan alırım. Her müşterinin yaptığı gayet normal bir olay. Sizin buna "KİMİN PARA HESABI YAPMAYA ÇALIŞTIĞI ORTADA" diyerek cevap vermeniz çok yakışıksız oldu. Ortada bahsettiğiniz gibi bir hata varsa dahi 12 TL ödemişim sonuçta altı üstü 4 lt suyu firma itibarını korumak adına gönderebilirdiniz. Ya da mesajıma dönüş yapar bir hata olduğunu belirtip kibarca iptal edeceğinizi söyleyebilirdiniz. Yaptığınız ticaret açısından bir yanlıştı onu düzeltmek yerine müşteriyi suçlayarak daha da devam ettirdiniz. Daha fazla yazmaya gerek yok. Ben sordunuz neden tavsiye etmediğimi cevapladım.

bakın burda foruma özel bir konu açtık ve forum üyelerine bu konuya özel kendi sitemiz üzerinden satış kampanyası yapıyoruz. ptt avm üzerinden yaşadığınız sıkıntıyı ptt avm üzerinden yorumlayın. asıl yakışıksız olan farklı bir pazar yerinden yaşadığınız sıkıntıyı burda paylaşarak insanları yanıltmaya çalışmak ve satışımızı baltalamaya çalışmak . emeğe saygı lütfen !!!
  • bysozdemir B kullanıcısına yanıt
    merhabalar kargonuz gönderildi ankara bir günde teslim ediliyor genelde yarın sizde inşallah . ilgi ve alakanız için teşekkür eder değerli siparişlerinizi her zaman beklerim
  • Hala müşteriyi suçluyorsunuz ve konuyu uzatıyorsunuz. Orada ben E-PTT avm ile sıkıntı yaşamadım. Satıcıyla yani sizinle sıkıntı yaşadım. Siparişimi E-PTT değil tedarik edemiyoruz diyerek firma olarak siz iptal ettiniz. Kimseyi yanıltmıyorum satıcı olarak sizi tavsiye etmediğimi söyledim siz de sebebini sordunuz. Ben de sebebini söyledim. Bence daha fazla uzatmayın. Çünkü her mesajınızda müşteriye yaklaşımınız ile kendi satışınızı kendiniz baltalıyorsunuz.

• Çocukluğumdan beridir şalgam hastasıyımdır Incirlik hava üstünde görev yaparken adana'da içmediğim denemediğim şalgam kalmamıştı ankaraya geldim orda hala görev yapan arkadaşlarım bana şalgam gönderirler yediğim herşeyin yanında mutlaka acılı şalgam içerim öncelikle bu arkadaştan deneme amaçlı şalgam aldım gerçekten çok çok güzel bir şalgam adana'dan gelen şalgamların dipleri buzdolabın'da azaldıkça böyle beyaz peyniri anımsatan birşey olurdu artık mayası mı başka birşey mi bilmiyorum bunda hiç olmadı o yönden çok hoşuma gitti acısı vs. tam istediğim gibi çıktı 10lt. aldım ve çok kısa zaman'da tükettim bir 10lt daha sipariş vericem sırf bu aralar görev yoğunluğu nedeni ile evde olmuyorum kargo gelirde alamam diye sipariş vermedim ama kısa zaman'da tekrar sipariş vericem gerçekten çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 27 Şubat 2020; 3:35:8 >
    Sitenin yaptığı hata yüzünden onlarca insana zararına satış yapmasını mı bekliyordun? Yaptığın çok ayıp. Bir de utanmadan burda dillendirmen seni küçültüyor.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Sitenin verdiği cevabı yazdım. Ortada bir hata yok. Üretici firma ürün tedarik edilemediği için siparişimi iptal etmiş. Ürün sürekli satışta olan benim satın aldığım tarihten sonra bile 15 gün satışı yapılan sıradan bir ürün. Firma burada sitenin hatası olduğunu söylüyor. Bunu ben de burada öğrendim. Siteden yazdığım mesaja ya da whatsapp tan yaptığımız yazışmada böyle bir hata olduğunu söyleseydi buraya yazmak zorunda kalmazdım. Bu arada siz haklı müşteriye taraf olmak yerine utanmadan burada beni hedef alarak kendinizi küçültüyorsunuz. Bu mesajı hangi amaçla yazdığınızı da bilmiyorum.
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    merhabalar geri bildiriminiz için teşekkürler .Şalgam suyumuzu beğenmenize çok sevindim değerli siparişlerinizi her zaman beklerim.Diğer bahsettiğiniz şalgamlar da şişelerin dibinde oluşan peynirimsi madde şalgama yoğunluk vermek için kullanılan nişasta bazlı bir ürün olup zamanla dibe çöker ve yoğun salyamsı bir hale dönüşür bizde bulunması imkansız tamamen siyah havucun kendi oluşturduğu doğal yoğunluk yeterlidir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.