Şimdi Ara

Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: glumerna Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
697
Cevap
25
Favori
39.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sipariş verdik heyecanla bekliyoruz 2 paket aldım 6*1 lt acısız istedim toplam 12 şişe

2 şişe acılı yaparsanız memnun olurum.
    @Kalı şalgam
    İndirim kodu çalışıyor firmanın kendi sitesinden alışveriş yapabilirsiniz

N11 kod çalışmıyor oradaki sipariş verdim daha sonra iptal ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. alışverişim bu, 4 adet 5 LT söyledim, hayırlı satışlar tekrardan.
  • Şalgam iyi fakat taneleri sevmedim. Şalgama batırılmış tatsız havuç gibi. Tane miktarı da bayağı bol neredeyse şişenin beşte biri havuç doluydu. Tavsiyem denemek için yarısını taneli yarısını tanesiz alın. Acı sevmeyenlerin acılı almasına gerek yok yanında gelen 1 şişe acı sos 10 litreye fazlasıyla yeterli. Hatta kalanını yemeklere de kullanabilirsiniz.
  • evet beyler tavsiye ediyor musunuz,istanbulda iyi şalgam yok bulamıyorum adana mersin bölgesindeki markalar her yerde bulunmuyor iyi şalgam arıyorum
  • Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!

Merhaba ikinci siparişim de elime ulaştı ancak bu sefer paket açılmıştı ve içinde acı sos yoktu. Lezzet olarak azıcık acı koyunca çok lezzetli oluyordu. Üzüldüm açıkçası kargocuyla da konuştum ancak paket arabada açılmıştır dedi arabada da yok olsa gorurum dedi ama bilemedim. Siparişim nosu 780idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuthq -- 17 Şubat 2020; 15:17:39 >
  • Benim siparişim kolide değildi, sıkıca plastik naylon ile paketlenmişti. Acı sos araya yerleştirilmişti. Kağıt koli yırtıldığı için taşıma esnasında düşmüş olabilir.
  • Kolay gelsin. Sipariş numaram 833.
    1 tanesini acılı taneli
    1 tanesini de acısız tanesiz yollarsanız sevinirim.

• Sitesinden siparişi verdim 1 gün geçmeden ankaraya ulaştı. Tadını da beğendik elinize sağlık

• denemek amacıyla 1 adet aldım, tadı gayet lezzetli, acı sosu da çok iyi. Herkese tavsiye ederim. Bunun dışında açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketilmeli, ne kadar sürede bozulur konu sahibi arkadaş cevap verirse sevinirim
  • merhaba ilginiz ve geri bildiriminiz için teşekkürler kapağı açıldıktan sonra devamlı dolapta muhafaza ederek 5 ay tazeliğini korur. dışarıda kaldığında yüzeyinde oluşacak kepeklenme bozulma değildir çalkalayıp tüketmeye devam edebilirsiniz
  • sipariş no:910
    4 ad 5litre aldım ancak dördünü taneli seçtim , ikisi taneli ikisi tanesiz olabilirmi
  • Leziz duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 24 Şubat 2020; 18:31:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4. siparişim.ailece de beğendik arkadaşlarım da beğendi

Sade ve havuçsuz alın.yanında acı sos alın.ufacık acı sos ama çok acı.20 litre şalgam için 2 acı sos yeterli.1 şişe acı sos 5 litre için bence fazla.

Herkese tavsiye ederim

• Ben de sipariş verdim. Malatya'da ptt kargo iğrenç ötesi. ama yapacak birşey yok. Geçen hafta Hatay'dan bir paketim 1 günde buraya geldi. 5 gün sonra şubeden açtılar torbayı. 3 gün de bana getirdiler. o kadar sağlam yani.

Allah hayırlı işler versin. Tadı güzelse devamı olur...
  • Acı sosu biraz tarif edebilir misiniz? Ve taneli mevzusu nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalı şalgamı geçen yıllarda denemiştim hoşuma gitmişti. ama şimdiki kesinlikle çok kötü. bir Adanalı olarak gerçek şalgam tadı arayanlara önermem.
  • Şalgam deneme siparişi vermiştim. Şimdi yine 2 farklı sipariş verdim. Kargo bana gecikmeli geldi ama sağolsun arkadaş ilgilendi. Tavsiye ederim.

945,946 yeni siparişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrlaltdelPiero -- 25 Şubat 2020; 20:34:45 >
  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    merhaba damak zevkinize uymamasına üzüldüm . Ancak Şalgam suyumuz artık işi tamamen endüstriyel ürün haline getirmiş her türlü koruyucu katkı maddesi ve lezzet arttırıcı kullanmaktan çekinmeyen Adana şalgamı değil, Ata dede usulü doğal fermantasyon ürünü sağlıkla içebileceğiniz bi Osmaniye Şalgamıdır. Bir Osmaniyeli olarak Şalgam suyumuzun kalitesi ve doğallığının her türlü arkasındayım tüm tekrar tekrar sipariş veren değerli müşterilerimizde bunun farkındalar yine de açılan konuda tek olumsuz yorumunuzun nazarlık olması dileğiyle saygılar selamlar dilerim Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.