Bildirim
Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (29. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çekilişe katılmak istiyorum, www.kalisalgam.com , sipariş numarası: 8874
-
Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ve siparişiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekilişe katılmak istiyorum, N11, sipariş numarası: 202611977936 hayırlısı bakalım inşaalah bana çıkar. yaklaşık 3-4 senedir kali şalgamdan alıyorum çok lezzetli kışın hasta bile olmuyorum şiddetle tavsiye ediyorum burada gördüğüme de çok sevindim.
-
Çekilişe katılmak istiyorum, alışveriş yaptığım platformun ismi: TRENDYOL, sipariş numaranız: 8933035796
-
Ürünlerimizi ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
Siparişiniz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar!
Çekilişe katılmak istiyorum, n11.com, Sipariş no: 208122777932
-
Çekilişe katılmak istiyorum . n11.com, sipariş no : 208478777935
-
Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.
Siparişiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar!
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bol şanslar diliyoruz.
Hocam Almanya' ya kargo yapiyor musunuz? Ya da bir kargo limiti var mi Almanya icin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yurtdışına sıvı taşımacılığıyla ilgili problem olduğu için, gönderim sağlayamıyoruz maalesef. Bu husustaki girişimlerimiz devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.
İçeriğinde şeker var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X