Şimdi Ara

Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
25
Favori
39.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı Referans ve Geri Bildirimlerimiz - Ürün ve Hizmet Memnuniyetlerimiz💯
    ⬇️

Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız!

• Çekilişe katılmak istiyorum, www.kalisalgam.com , sipariş numarası: 8874

• WTFast W kullanıcısına yanıt
    Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ve siparişiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum, N11, sipariş numarası: 202611977936 hayırlısı bakalım inşaalah bana çıkar. yaklaşık 3-4 senedir kali şalgamdan alıyorum çok lezzetli kışın hasta bile olmuyorum şiddetle tavsiye ediyorum burada gördüğüme de çok sevindim.

• Çekilişe katılmak istiyorum, alışveriş yaptığım platformun ismi: TRENDYOL, sipariş numaranız: 8933035796

• aktalha A kullanıcısına yanıt
    Ürünlerimizi ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.

• bilaydemir B kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar!

• Çekilişe katılmak istiyorum, n11.com, Sipariş no: 208122777932

• Çekilişe katılmak istiyorum . n11.com, sipariş no : 208478777935

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bol şanslar diliyoruz.

• Türk_o kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar!

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bol şanslar diliyoruz.

• Hocam Almanya' ya kargo yapiyor musunuz? Ya da bir kargo limiti var mi Almanya icin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yurtdışına sıvı taşımacılığıyla ilgili problem olduğu için, gönderim sağlayamıyoruz maalesef. Bu husustaki girişimlerimiz devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

• KALI ŞALGAM kullanıcısına yanıt

İçeriğinde şeker var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.