Şimdi Ara

Ev yapımı:Xbox 360 Kolunu PCye bağlama Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki Xbox 360 kounu pcye bağlayan aparat yan sanayi olduğu için performans kaybı yaşatınca xbox360 dan çıkma parçayla algılayıcı yapamaz mıyım diye düşünüyordum, driver sorun olur mu , ekstra besleme lazım mı filan diye devreyi inceleyeyim derken benden önce bu işi akıl edip yapan birinin rehberine rastladım
    Elindeki Xbox 360 kollarını pcye bağlamak isteyen varsa bunu yapmak için elinizde bir Xbox 360 rf kart olmalı ki çok arızalı cihaz olduğu için ücretsiz temin edebilirsiniz
    Sonrasında tüm fat kasa Xboxlarda bulunan rf kartını basit bir devre ile pcnize adapte edebilirsiniz.
    Bu yontemle xbox 360 wireless racing wheel, guitar hero seti vb donanımlar da pcnizde kullanılabilir

İhtiyacınız olanlar:
    Xbox 360 rf kart
    Kullanmadıgınız herhangi bir usb kablo
    Lehim makinası
    Diyot(herhangi bir germanyum diyot veya led )

Öncelikle tavsiyem elinizde orj kol şarj kablosu yoksa(ki çoğu kişide yoktur kolunuzu rf kartın takılı olduğu xboxa senkronlamanız kablo varsa bu işlemi pcden de yapabiliyorsunuz)
    Yani sunu yapmanızhttps://www.youtube.com/watch?v=Bf2FVoIVyBU
    Rf kartı sökeceğiniz cihaz arızalı da olsa bu işlemi yapabilirsiniz(komple kısa devre arızalar hariç hepsinde senkron çalışır)
    Sonrasında rf kartı söküyorsunuz:
    Ki kendisi bu oluyor:  Ev yapımı:Xbox 360 Kolunu PCye bağlama Rehberi

Bağlantı şeması oldukça basit resimde gözüken yere usb kablonun içinden çıkan kabloları soldan sağa
    Kırmızı beyaz yeşil siyah şeklinde lehimlemeniz gerekiyor.
    Kırmızı kablo ucuna takacağınız diyot/ledin un çıkış ucu rf karta doğru montajlanmalı(yani dlyot için siyah kısım rf karta gelmeli/led takacaksanız kısa bacak rf karta denk gelmeli)
    İşin kablolama kısmı bu kadar lehimlerin birbirine değmediğine emin olduktan sonra bölgeyi slikonlamanızı öneririm
    Benim montajın slikonlamadan önceki hali: Ev yapımı:Xbox 360 Kolunu PCye bağlama Rehberi

sonrasında yapmanız gereken driverlarını kurmak
    Adım adım anlatımı için:

Microsoftun sitesinden orj aparat için olan driverı Windows versiyonunuza göre indirmek
    https://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows
    usbyi kullanacağınız pcye takmak
    Denetim masası/aygıt yöneticisinden diğer aygıtlarda soru işaretli cihazı bulmak
    Sırasıyla
    Sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir
    Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara
    Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Tüm aygıtları göster
    Diski var
    Gözat
    C:\Program Files\Microsoft Xbox 360 Accessories (Windows tipinize göre başka yerde olabilir)
    Windows wireless receiver for Windows
    İleri diyerek driver kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz.

Daha önce xboxda senkronizasyonunu yaptıysanız pcniz kolunuzu görecektir, yapmadıysanız şarj kablosunu (play&charge kit) pcye takarak veya yaptığınız usb kablo pcye takılı değilken rf kartı xboxınıza takıp senkronu yapabilirsiniz.

Mouse /sanal klavye olarak kullanmak isteyen olursahttps://nirklars.wordpress.com/xboxmouse/ oldukça başarılı ve açık kaynak bir uygulama.

Elimde bolca rf kart ve arızalı iphone usb kablosu mevcut, çayımı içmek isteyen olursa ankaradaki ofisimden gelip yapılmışını ücretsiz alabilir.

Gözatmak isteyen olursa 2011 yılında yazdıgımXbox 360 Kol temizleme&led mod rehberine de bakmasını öneririm, elinizdeki kolların iyi basmayan tuşları varsa kolaylıkla düzeltebilirsiniz.

Can Gürsoy
    KonsolTürk
     Ev yapımı:Xbox 360 Kolunu PCye bağlama Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 19 Şubat 2016; 23:08:52 >

• Bize böyle adamlar lazım.çalışmanızı tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    5 ay önce açıldı
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.