Şimdi Ara

ev yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm herkese . köye tarlaya ev koymayı düşünüyoruzda konteyner tarzı birşey düşünüyoruz . bunların kalite farkı felan nasıl oluyor bir fikrim yokta . 3*7 2 bölmeli boş şekilde olacak sizce ne kadar tutar tahmini ve başka fikri olan varsa sevinriim

• Önce altına beton su basman yaptıracaksın sonra üstüne ptefarbik betonerme çelik konstrüksiyon tuğla taş ne istyorsan yaptır ama bütçe varsa kesinlikle yerden yüksek yapmanı tavsiye ederim he bütçe yoksa ikinci el bi prefarbik al 4 kaldırım taşı koy olsun bitsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Beton tabiki olacak . Hazır boş oda tarzı prefabrik tarzı olacak galiba

• İmarlı mı imarsız mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trubetzkoy kullanıcısına yanıt
    Koy arsası işte dayı bilmiyom yanda gecekondu fln var

• O prefabriği yapman için zemine beton yapılması lazım. Sizin köyün yakınlarında beton fabrikası var mı? Eğer yok ise yolda gelene kadar betonun kalitesinde düşüş olabilir mesafeye göre. Yani bunları beton firmasının km olarak hesaplaması gerekiyor önce onlardan bilgi al bence. Prefabrik kolay

Bir de bölgeden su elektrik geçiyor mu? Geçmiyorsa bunları da araştırman lazım. Prefabrik işi en son iş dediğim gibi. Sana betonun ölçüsünü prefabrik firması veriyor zaten yaptır biz üstüne ev koyacağız diyor.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    C25 attırdığı zemin işi frlan baya yorucu:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skuderya kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey anlamadım mesajından doğrusu.  

Zemin için c25 beton attırdık. Ayrıca zemini betonda kendimiz döktüğümüz için baya baya yorucuydu onu demek istedim :Ddd

Hocam adım adım fotoğraflar eklesene ya süreci görelim:) Bizler için de bilgilendirici olur.

Vallahi hiç aklıma gelmedi inan :D
    Ama ilk önce alan kazıldı. İçine önceki köy evinde. Kalan büyük taşları attık sonra üstüne biraz kum so ra üstüne çakıl taşı gibi şeyleri attık sonra betonu döktük :D

Güle güle oturun hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.