Evde Bira Dikkat KIRIM https://www.youtube.com/watch?v=UN99ZfH6VKg&feature=youtu.be Evde Bira Pet Şişe https://www.youtube.com/watch?v=MGFhP7bdsRA&feature=youtu.be Evde Bira Pet Şişe Dolum Aşaması https://www.youtube.com/watch?v=SD8Z5XkbqpI&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eeee şişeleme aşamasına geldim şimdi mi söylenir bu? 23 litreyi ben belki yaza kadar bekletecektim. kendi tükettiğim tuborgun şişelerini biriktirdim hatta bizim bahçenin etrafına da içip atıyorlar, onları toplayıp kaynattım. yanlış mı ettik.
-
Yanlış demiyelim de, stok yapacağınız ortam sıcaklığı yüksek olmasın ona dikkat edin. Ben Cam şişeden çok çektim artık uzak duruyorum.
Bu forumda çoğu arkadaş Cam şişeye kuruyor fakat ben aşırı fazla stokladığım için belkide kırımı fazla yaşıyorum. Bilemedim. Tuborg şişeleri daha sağlam o kesin bilgi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi şişeler kullanılmalı cam şişe için?
Elimde ağırlıklı olarak tuborg uzun şişe var 500ml
15 kadar carlsberg uzun var
2-3 tane de efes tombul var
2 yada 4 tane de bremen var uzun.
Bunlarda patlama riski en düşük olan hangileri?
-
yaz için stok artırmayı düşünebilirim ama 500ml pet şişe satıyor butik bira boş şişenin 24 tanesi 750 lira filan. Çok pahalı değil mi?
-
-
Asker gibi dizmişsiniz hocam arada içtima alıyor musunuz kaçaklara karşı? Bir de bu kapaklar tekrar tekrar kullanıma uygun mu?
-
Aşırı pahallı,
Kapakları tekrar tekrar kullanıyorum, olurda ihtiyaç halinde bu kapak boyu standart;
Kola kapağı vs hepsi birbirine uyumlu, hatta bir plastik firmasından yedek 100 tane aldım ama hiç yedekleri kullanmadım.
Asıl sen 14 kiti bir yapiyim toplu bir fotoğraf çekeceğim onları gör
320 şişe kadar ( Litrelik )
500 ml kursan 640 şişe yapıyor.
hocam olmazsa artık ben deşu akminalardan almaya başlayayım. normalde zaten soda içiyoruz bol bol. bari şişesi biriksin. Hem öteki cam sodalar da ucuza mal olmuyor. Aslında cam soda şişesi de biriktiriyordum meyve suyu yapmak için
-
-
-
Bulunduğumuz ile göre zincir marketlerde kampanya yapabiliyor. Örneğin 2 gün önce ŞOK marketten 8 TL ye 2-3 tane sırma maden suyu aldım. 3 harfli marketler akmina ve sırmada arasıra kampanya yapıyor. Bir tane de Schweppes 1 lt şişeye deneyeceğim bakalım nasıl oluyor :)
-
sırmanın şişesi nasıl? Abi niye hep son dakka golü atıyorsunuz bana tam hb de siparişi verdim ödemeyi geçtim mesaj yazdınız.
3 x 12 aldım tanesi 11,7 liraya geldi
-
Bende çok çok uyguna gelmiş. İyi fiyat
hocam bi denerim şimdi cam şişeleri. Evin altında büyük depo var ama sıcak mı olur bilemedim. Evin damına koysam akdeniz güneşi var, kışın da donabilir. Sıkıntı her türlü. En iyisi evin altındaki depo gibi 6 derecenin altına düşmez muhtemelen. Camları büyük plastik sandığa dizerim. Plastikler için kurarım. Çok fazla tüketmiyorum ben zaten. Koca bir sene biriktirebildiğim 46 şişe tüketimim de en fazla 80 şişe.
-
Bence güzel fiyata almışsın gayet güzel karar. İki şişe de birbirine benziyor akmina tecrübe edildiği için sorunsuz. Diğerleri denenebilir.
-
instagram
‘Bi Baba’ Bira on Instagram: "Şaka bir yana bana en çok sorulardan biri, ‘x biraya benzer kit hangisi?’ şeklinde oluyor genelde.Benim hiç mevcut ticari biralara benzeyen bira yapma isteğim olmadı. Hele yıllardır içtiğimiz Efes, Tuborg gibi her zaman her yerde bulabileceklerimizi hiç. Ticari biralardan çok daha güzel yüzlerce çeşit bira kiti, taze mayşe var artık. Benim tavsiyem farklı lezzetler peşinde koşmaktır😉🍻Haa illa şu biraya benzer olsun diyorsanız da, birebir olmasa da, sevdiğiniz bira hangi türse o türden bir kit deneyebilirsiniz. Mesela lagerse lager kit, pilsnerse herhangi bir Pilsner kit olabilir ✌️😁E madem konu açıldı sizin en sevdiğiniz bira türü hangisi?🤔 Ben siyah biraları (stout, porter, brown ale vb.) seviyorum mesela😁Haa bu arada sorulara elimden geldiğince, bilgim dahilinde cevap vermeye çalışıyorum. Videodaki gibi değil yani😂"https://www.instagram.com/reel/C0TwB88NqMm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Abi bizim kitlerede bir yorum yapsaydın 😂
Paso kediköye çalıştın bu ay vallahi benim kediköyden tek kitim yok daha :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X