Şimdi Ara

Evde ders çalışmak için kulak tıkayıcı vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde ders çalışmak istiyorum ama evdeki sesten dikkatim dağılıyor. Televizyon sesi çay kaşığının çay bardağındaki sesi ailenin konuşması vesaire çok ses geliyor. Müzikle ders çalışamıyorum. Dışarıdaki cafelere de 100 tl kahve parası vermek istemiyorum her gün. Bulunduğum semte yakın kütüphane yok diğer kütüphanelerde sıra oluyor. Ses önleyici kulak tıkayıcı hangisi iyi bilmiyorum. Önerebileceğiniz kulak tıkayıcı var mı ?

• Odanın kapısını kapat çalış. Cafeye 100 TL verince sanki kapatıyor musun komple mekanı ses olmayacak anlamadım hiç.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Kapatıyorum zaten ama ortam sessiz değil. Bahsettiğim cafeler zaten sessiz ortamlı cafeler kısık sesli jazz falan çalıyor. Herkesin ders çalıştığı araştırma yaptığı yer gibi düşün. Bende o cafelere gitmek istemediğim için kulak tıkayıcı alıcam. Burda kullanan varsa tavsiye eder belki diye buraya yazdım.

• UP

• youtubedan yağmur sesi+beyaz gürültü olan 3-4 saatlik videoları izleyerek çalışabilirsin ben öyle yapıyorum

• Askeri malzemeciye gidiyorsun atış için kulak tıkayıcı alıyorsun

www.sidomaav.com
    3M Kutulu Atış Kulaklığı Satın Al | Atış Kulaklığı - Kulak Tıkacı
    https://www.sidomaav.com/3m-kutulu-atis-kulak-tikaci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Teddy_

Askeri malzemeciye gidiyorsun atış için kulak tıkayıcı alıyorsun

www.sidomaav.com
    3M Kutulu Atış Kulaklığı Satın Al | Atış Kulaklığı - Kulak Tıkacı
    https://www.sidomaav.com/3m-kutulu-atis-kulak-tikaci

Teşekkür etmeyi unutma sürekli ban atıyorlar rep kasalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YTÜ Ehm

youtubedan yağmur sesi+beyaz gürültü olan 3-4 saatlik videoları izleyerek çalışabilirsin ben öyle yapıyorum

teşekkürler

• askeri malzeme ne ya, doğru düzgün herhangi bir eczaneye git. ses engelleyici kulaklık istiyorum de. verirler.

• Kulak tıkaçları kulak içi kirleri içeri iterek zarar verebilir kulağına dikkat et. Benim tavsiyem kulak üstü kulaklıklar. 3M'in ürünlerine bak. Biraz pahalıdır ama söylim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 27 Aralık 2024; 21:30:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.