Evde ders çalışmak istiyorum ama evdeki sesten dikkatim dağılıyor. Televizyon sesi çay kaşığının çay bardağındaki sesi ailenin konuşması vesaire çok ses geliyor. Müzikle ders çalışamıyorum. Dışarıdaki cafelere de 100 tl kahve parası vermek istemiyorum her gün. Bulunduğum semte yakın kütüphane yok diğer kütüphanelerde sıra oluyor. Ses önleyici kulak tıkayıcı hangisi iyi bilmiyorum. Önerebileceğiniz kulak tıkayıcı var mı ? |
Evde ders çalışmak için kulak tıkayıcı vb
-
-
Odanın kapısını kapat çalış. Cafeye 100 TL verince sanki kapatıyor musun komple mekanı ses olmayacak anlamadım hiç.
-
Kapatıyorum zaten ama ortam sessiz değil. Bahsettiğim cafeler zaten sessiz ortamlı cafeler kısık sesli jazz falan çalıyor. Herkesin ders çalıştığı araştırma yaptığı yer gibi düşün. Bende o cafelere gitmek istemediğim için kulak tıkayıcı alıcam. Burda kullanan varsa tavsiye eder belki diye buraya yazdım.
-
UP
-
youtubedan yağmur sesi+beyaz gürültü olan 3-4 saatlik videoları izleyerek çalışabilirsin ben öyle yapıyorum
-
Askeri malzemeciye gidiyorsun atış için kulak tıkayıcı alıyorsun
www.sidomaav.com3M Kutulu Atış Kulaklığı Satın Al | Atış Kulaklığı - Kulak Tıkacıhttps://www.sidomaav.com/3m-kutulu-atis-kulak-tikaci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Teddy_
Askeri malzemeciye gidiyorsun atış için kulak tıkayıcı alıyorsun
www.sidomaav.com3M Kutulu Atış Kulaklığı Satın Al | Atış Kulaklığı - Kulak Tıkacıhttps://www.sidomaav.com/3m-kutulu-atis-kulak-tikaciTeşekkür etmeyi unutma sürekli ban atıyorlar rep kasalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: YTÜ Ehmyoutubedan yağmur sesi+beyaz gürültü olan 3-4 saatlik videoları izleyerek çalışabilirsin ben öyle yapıyorum
teşekkürler
-
askeri malzeme ne ya, doğru düzgün herhangi bir eczaneye git. ses engelleyici kulaklık istiyorum de. verirler.
-
Kulak tıkaçları kulak içi kirleri içeri iterek zarar verebilir kulağına dikkat et. Benim tavsiyem kulak üstü kulaklıklar. 3M'in ürünlerine bak. Biraz pahalıdır ama söylim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 27 Aralık 2024; 21:30:19 >
Benzer içerikler
- izopropil alkol nerede satılır
- refleks geliştirme
- evde basit anten yapımı
- ankara gardan aşti"ye nasıl gidilir
- istanbul telefoncular çarşısı
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X