Şimdi Ara

Evde format nasıl atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yıl önce leptop almıştım yanında CD'lerinide verdiler.Acaba o verdikleri CDlerle format atabilirmiyim.Format atan bilgisayar mağazalarına vb. güvenmiyorum yardım edermisiniz?

• Eğer dediğin recovery dvd'siyse atabilirsin bazılarında sırf sürücü yüklü olau ama bazılarında sürücü ve işletim sistemleri aynı anda bulunur bu recovery dvd'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Eğer dediğin recovery dvd'siyse atabilirsin bazılarında sırf sürücü yüklü olau ama bazılarında sürücü ve işletim sistemleri aynı anda bulunur bu recovery dvd'dir.

Recovery olduğunu nasıl anlicam birinin üstünde geri yükleme medyası Windows 7 yazıyor diğerinin ise this disc support driver DVD for windows 7 Türkçesiyle windows 7 için bu disk desteği sürücüsü DVD Hangisi yada hiç birimi ?
  • Adı üzerinde geri yükleme medyası Win7 yazanla formatlarsın,support dvd dediği sürücülerin bulunduğu disk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Adı üzerinde geri yükleme medyası Win7 yazanla formatlarsın,support dvd dediği sürücülerin bulunduğu disk.

Saol.
  • Geri yükleme medyasını kullandım kurulum başlatılıyor derken yapılandırma kümeleri yalnızca windows yüklemesi windows PE başlatıldığında desteklenir diyor
  • Bilgisayarin altinda product key varsa internetten indir format cdsini. key olarakta altinda yazan keyi gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Bilgisayarin altinda product key varsa internetten indir format cdsini. key olarakta altinda yazan keyi gir

Yok :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.