Şimdi Ara

evde iş yapanlar için vergilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben evde kıltesteresiyle ahşap tablo yapmaya başladım ahşap alıyorum, bunu kesip boyadıktan sonra çerçevecide çerçeve yaptırıyorum, bunları satacağım ama satmak istediğim yerler benden fatura istiyor, zaten bu işi durumum iyi olmadığından ek iş olarak yapıyorum, şimdi ben vergi mükellefimi olmam gerekiyor bunun kanuni başka bir yolu yokmudur , bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .

• Hocam bir kırtasiyeci ile anlaş.Genellikle gelir ve giderler için boş fatura keserler.Boş fatura keseçeğine senin malzemene kessin sen kdv sini öde yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Hocam bir kırtasiyeci ile anlaş.Genellikle gelir ve giderler için boş fatura keserler.Boş fatura keseçeğine senin malzemene kessin sen kdv sini öde yeterli olur.

Üstadım benim tablomu satacağım yer fatura üzerinde sattığım ürünün açıklamasını istiyor , bende dediğiniz gibi yaptım kırtasiyeci arkadaşım var ona söyledim oda abi ben faturaya ahşap tablo yazarsam , giriş olarakta ahşap girişi yapmam gerekiyor dedi , ben aldığım ahşabı senin adına kestiririm dedim ama bu kezde ham madde girişi yapılıp tablo çıkmışsa üretim olması gerekiyor oysaki burası al sat yapan bir işletme dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leosayer -- 18 Mart 2011; 16:02:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.