Şimdi Ara

EVDE KÖPEK BESLEME SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle üniversitem bitti ve yaşadığım şehre(Ankara)döndüm.Üniversite 5 yıl sürdü toplam ve üniversiteye geçip ev tuttuğum o gün yıllardır yapmak istediğim şeyi yapıp köpek beslemek istedim.40 günlük bir pitbull cinsi köpeği sahiplendim.Şuanda epey büyüdü ve ailemin yanına dönmem gerekiyor.Ancak yaşınız nekadar büyük olursa olsun bir aileye zorla birşeyi kabul ettiremiyorsunuz.Annem ve babam namaz kılan insanlar ve köpeğin eve girmesini istemediklerini açıkca söylediler.Hiç karşı çıkmadım ve aklıma birşey geldi.Ben üniversitede 1+1 ufacık bir evde köpeğim afrodit ile yaşadım.Annemler köpeği biyere veremeyeceğimi biliyor çünkü yıllardır benimle birlikte ve onlarda hayvanları çok severler.Dediğim gibi ünideki evim küçücüktü ve eve gelince şimdi 2 tane odam var iç içe normal bir evin salonu kadar boyutu var 2 odanın toplamının.Ben köpeğimi bu 2 odada besleyebilirmiyim.Şimdi hapsetme hayvanı evde rahatça gezsin şöyle böyle diyenler olacak.Barınaklarda salınma hariç hayvanlar küçücük kafeslerde duruyorlar.Annemler genelde gün içinde 1 2 saat evde bile değiller evde rahatça dolaştırırım hayvanı.Zaten dışarıda çok geziyoduk Karabükte,Ankarada'da fazlasıyla gezdiririm.Diyeceğim o ki karabükteki o küçük 1+1 evimde 5 yıldır beslediğim köpeğim barınakta küçücük kafeslerde durup günde 2 3 defa salınan köpekler varken benim kızım 2 oda büyüklüğünde biyerde barınamaz mı ? Lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım.

• ayrıca büyükde bir balkonum mevcut.
  • up
  • Sıkıntı olmaz merak etmeyin. Sabah akşam bol bol gezdirip enerjisini attırın yeter
  • Çok teşekkürler.Ancak kapıyı tırmıklayıp diğer odalara gitmek isteme mi ondan korkuyorum
  • byokaliptus B kullanıcısına yanıt
    ortamı değiştiği için bir süre yapar böyle hareketler ama sonra alışır
  • Hangisi onun için daha büyük yıkım olur onu düşünün çünkü bu karar onun hayatını etkileyecek. Köpekler hayatları boyunca birden fazla sahibe uyum sağlasa da diğer sahipleri asıl sahibi olarak kabul etmez ve hayatı boyunca sizi bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE VAR :(
    11 yıl önce açıldı
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    12 yıl önce açıldı
    Kafeste kuş beslemek doğru mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.