o yüz , silüet gibi birşeyler görme olayı pc başında fazla takıldıgından olabilir . bana da oluyor cogu zaman karanlıkta böyle beyaz insan silüeti gibi :D tırsıyorum arada içim ürperiyor falan , küfür ediyorum ben dene sen de
Surat görene kadar iyiydi , sonrası rezalet
7/10
quote:
Orijinalden alıntı: Phunk
actıgı konularda hep kız var yok kız sınıfta cıplaktı acaba saldırsamıydım yok kız eve geldi ben bisi yapmadım acaba yapsamıydım
böyle gidersen ilerde byük bi dönme olabilirsin
+1 :D süpersin dostum koptum burda yanlız bi yorum da yapmadan edemeyeceğim hatta maddeler halinde :D:D
1.Olum bu kadar korkuyosun çek yorganı uyu kastırma fazla hem uyursan acı hissetmezsin :D 2.18 yaşındaki kız fantazin mi ? yoksa firefoxta donanımhaber sayfasının yanında başka bi sayfa acık masturbasyon yaparken kurgularını buraya mı yansıtıosun ? 3.Komşu kızı fantazisi :D helaaall goççummm nese kardeş kardeş kahve içmişşiniz ne güzel teletabileri izlediniz mi :D 4.Evet yeni bir lanet olabilr aynı Son durak filmindeki gibi :D 18 yaşındaki kız buraya yazan DH üyelerini yazma sırasına göre öldürecek :D eRTESİ sABAH Manşetler Şöyle olur muydu ki 18 Yaşındaki Kızdan Vahşet Kahve İçmeye Geldiği evdeki 17 yaşındaki komşusunu 64 yerinden bıçakladı :D ( buda ayrı bir fantazi)
5.Bim' deki Le Cola da rahatsız etmiş olabilir :D
Arkadaşlar kız alt da değil karşı da oturuyor hemen kapıyı açınca 10 adım ilerde evlerinin kapısı. Uyuduktan sonra ne olduğunu anlatayım. Bilgisayarı kapattım biraz toparladım odayı kafam dağılsın diye. Televizyonu kapatmadım çünkü çok korkuyorum televizyonu kapatınca büyük bir sessizlik oluyordu ve bu beni daha da korkutuyordu. Yavaş yavaş odaya doğru ilerledim ( elimde oklava ile tabi ) . Odadan yastığımı ve yorganımı aldım hızlıca oturma odasına koştum. ( elimde birşeyler olunca niyeyse sanki arkamdan önümden birşey çıkacak beni düşürecek gibi geliyor. ) Odaya gittim koltuğa yattım yorganı çektim üstüme televizyondada izlenecek birşey yoktu sadece bakmış olmak için boş boş bakıyordum televizyona. Sonra aniden bir ses geldi sanırım bu mutfaktaki pencerenin sesiydi. Gittim baktım pencere çarpıp duruyor böyle hava rüzgarlı zaten perde havalanıyor çok korktum. Hemen kapattım ve odaya koştum. Koltuğa yattım yorganı çektim üstüme gözlerimi kapattım. 5-10 dakika geçmeden uykum geldi rahatladım sonunda uyuyabileceğim diye. Uyudum sanki daldım böyle biraz sonra bi kalktım nefes nefese sanki üstüme birşey çöküyor gibiydi. Böyle zor nefes alıyordum ellerimle böyle üstümde birşey var onu itmek ister gibi ellerimi yukarı doğru hareket ettiriyordum ama gerçekte bunlar olmuyordu ama çok kötü hissediyordum. O günü atlattım ya çok mutluyum. Birazdan karşıya komşunun yanına gideceğim. Kardeşine ders çalıştırcam biraz, kızın arkadaşı var evde arkadaşı kırk yılda bir geliyormuş onla konuşması lazımmış kız geyiği işte yani benden rica etti bende dün benim için yaptıkları için kabul ettim beyler.
renkli bir hayal dünyan var.
Hayal kurmuyorum burda tamamen gerçekler. Kızın yanına 10-15 dakika sonra gidicem. Kardeşini çalıştırdıktan sonra biraz otururum benimle sohbet falan ederler heralde. Onlar birşey demezlerse yani gel konuşalım falan demezlerse ben onlarla nasıl sohbet edebilirim nasıl konuya gireyim arkadaşlar ? Kız dün dediğim gibi öyle çok güzel değil ama idare eder. Arkadaşı ama tam bir afet. Yardımcı olun
bana nedense saf ayaklarına yatıyorsun gibime geliyor. 17 yaşındayım diyorsun ama 9 yaş seviyesi olayların var ana kuzusu haller.
Serin hikaye beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
bana nedense saf ayaklarına yatıyorsun gibime geliyor. 17 yaşındayım diyorsun ama 9 yaş seviyesi olayların var ana kuzusu haller.
9 Yaş olayları nedir ? Sen benim yaşadıklarımı yaşa bakalım sen kaç yaş olayları yaşayacaksın görelim.
quote:
Orijinalden alıntı: kadir159782
17 yaşında evde tek kalıp sessizlikte korkuyomusun?Al eline oklavaya döne döne odaların içinde dolaş arkadanda gelemez kmse
ahahaha yurnero geldi aklima dusununce komik oldu baya
Ss çek kızların çaktırmadan inanırız. Yanına dh nickinin yazdığı küçük kağıt al onu da resmin içine al.
Yok ben gizlice çekemem ama kızlardan rica ederim bi fotoğraf çektirirler heralde .
Büyük vakit geldi beyler evden çıkıyorum fazla kalmıyacağım orda yarım saate gelirim. Çocuğun ödevlerine yardım edecem zaten kızlarlada az vakit geçiririm geçirirlerse.
nerden okudum bu konuyu evde tekim şuanda ve tırsmaya başladım
O da olur ama nickini yazan kağıt olsun. Ya da cüzdan gibi bir eşya mesela bir şekilde resme sok sonra o eşyanın sana ait olduğunu kanıtlarsın o kolay. Bunu da yapamıyorsan serin hikaye deyip uğurluyoruz.
Lan burak o kızlar bizim lisede olm onlar motor bilmiyor musun ? Bence bunlar bahane seni parçalıyacaklar o yüzden çağırıyorlar
Bidaha yalnız kalırsan diye tafsiye veriyim evde birşey varsa sadece sen yalnızkenmi gelcek bişey olsa yani annen baban varkende gelir bunu düşün mesela bi korku filmi izledin korkarsan şunu düşün gerçekte böyle bişey var ben filmi izledikten sonramı ortaya çıkacak gerçekte olsa öncedende görürdüm falan de
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
Tamamen psikolojik
+1 O gördüğün insan sülieti falan tamamen psikolojine bağlı.Banada oluyor ve bende metafizikten çok korkuyorum.Dün gece uyumak için havanın aydınlanmasını bekledim.O derece korkuyorum yani.