Şimdi Ara

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekollollo

Ya kızla birşey yapmak istemiyorum öyle çok güzel bi kız değil ama verseler parçalarsınız.

Verseler mi? Kaç tane kız var
  • Mutfaktaki kızın yanına git arkadan sessizce yaklaş ve kulağına cin min bahane senle gece kahve şahane diyerek kulağına fısılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Bildiğin tüm duaları oku,içini rahat tut,odandan çıkmamaya çalış,burda takılmaya devam et

Okudum okudum. Ya sesler gelmeye başladı acaba odalardan falan mı geliyor yani bu dediğim gibi hemen hemen söyleyip de aklıma getirmek istemiyorum ama işte öyle bişey mi var yoksa kendi kafamın içinde mi duyuyorum anlamadım gitti .

Hocam emin ol arkadaşın dediği gibi kimse veya hiç bişey yok evin içinde,benim başımada benzer bi olay geldi evdeki herkes yatmıştı,bende yattım telefona uyandım,kız arkadaşımdı arayan kötü olmuş msn'e gelirmisin dedi girdim işte kamera açtık bu kabus falan görmüş beni görmek istemiş,neyse konuşuyoruz falan odamın kapısı aralıktı 20 cm falan bi şey resmen kapının önünden hızla geçti böyle ufak bi uğultuyla (o an sanki vücudumdaki tüm kanı çekmişler gibi hissetmiştim,yazarken bile kötü oldum)besmele çektim kız arkadaşıma çaktırmadım işte,neyse kafam dağıldı biraz 5 dakka geçmedi yine aynı şekilde oldu,kıza çıkmam lazım dedim abar topar kapadım pc'yi falan,kapıyıda kapadım bi 10 dakka kapının arkasında durmuşumdur sanırım,bildiğim tüm duaları okudum,içimi ferah tuttum kapıyı açtım tüm evi gezdim,baktım bişey yok tekrar uyudum,çok kötü bi duygu ama,en azından bizim evde birileri vardı,sende oda yok ...

ooooooo bak bu iyiydi işte gece gece......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Ya kızla birşey yapmak istemiyorum öyle çok güzel bi kız değil ama verseler parçalarsınız.

Verse işte ya kafa mı kaldı bende. Kız 18 yaşında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Verse işte ya kafa mı kaldı bende. Kız 18 yaşında

O zaman korkmamak için gürültü yapın kızla.
  • 17 yaşında evde tek kalıp sessizlikte korkuyomusun?Al eline oklavaya döne döne odaların içinde dolaş arkadanda gelemez kmse
  • Suç bizde fakeye güveniyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Suç bizde fakeye güveniyoruz ?

• Para üstü ile bimden hisse alma olayı nasıl oluyor yahu merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir159782

17 yaşında evde tek kalıp sessizlikte korkuyomusun?Al eline oklavaya döne döne odaların içinde dolaş arkadanda gelemez kmse

Bi an hayal ettimde döne döne elinde oklavayla semazen gibi evin içinde takılan 17 yaşında birini.
  • bunu sana biri yapiyosa ve izliyosa o da gulmekten altina kacirmistir sen korkma evinde senden baska hic bi sey yok sen sadece bosa kuruntu yapiyosun zaten tedirginsin her seyden korkabiliyosun hic dusunmemeye calis
  • quote:

Arkadaşlar kız geldi şuan mutfakta kahve yapıyor. İçim biraz da olsa rahatladı. Ama gök gürüldemeye başladı ben çok korkarım kız da geldi o da korkarmış iki korkak ne yapcaz bilmiyorum

Çocuk yapın, o da korkak olur
  • ya bi git. bnde gerçek gibi okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Arkadaşlar kız geldi şuan mutfakta kahve yapıyor. İçim biraz da olsa rahatladı. Ama gök gürüldemeye başladı ben çok korkarım kız da geldi o da korkarmış iki korkak ne yapcaz bilmiyorum

Meşhur Citizen de gelmiş
  • metedir o mete
  • quote:

quote:

Sırf programcısın diye esprine güleceğimi mi sandın ? Hayır gülmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonyak
    Para üstü ile bimden hisse alma olayı nasıl oluyor yahu merak ettim şimdi.

Sen almiyomusun hisse
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

quote:

quote:

Sırf programcısın diye esprine güleceğimi mi sandın ? Hayır gülmedim

İşte buna çok güldüm :)
  • Off kız gitti. Beyler kız neden gitmiş olabilir ? Bana iş attı ben işi almayınca ona karşılık vermeyince mi gitti ? Eve gelme amacı yoksa benim korkularımı giderme yerine başka birşey miydi ? Giderken kardeşim uyanmıştır belki o çabuk uyanır ben gideyim geç oldu falan dedi. Ne yapcam korkularım başladı yine
  • quote:

Off kız gitti. Beyler kız neden gitmiş olabilir ? Bana iş attı ben işi almayınca ona karşılık vermeyince mi gitti ? Eve gelme amacı yoksa benim korkularımı giderme yerine başka birşey miydi ? Giderken kardeşim uyanmıştır belki o çabuk uyanır ben gideyim geç oldu falan dedi. Ne yapcam korkularım başladı yine

Bu kızın anne babası yokmu birader ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.