Şimdi Ara

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eviniz buyukse 10 numara korku filmi olur al eline kamerayi arkadasini al yanina evi dolasin al sana paranormal activity zombi gorurseniz rec filmine rakip bile olursunuz tabi arkadasin veya sen arada sacma sapan isler ceviriceksiniz yoksa korku flmii ruhuna ters duser bu arada klima aciksa o sicaktan genlesip tikirtilar cikariyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Off kız gitti. Beyler kız neden gitmiş olabilir ? Bana iş attı ben işi almayınca ona karşılık vermeyince mi gitti ? Eve gelme amacı yoksa benim korkularımı giderme yerine başka birşey miydi ? Giderken kardeşim uyanmıştır belki o çabuk uyanır ben gideyim geç oldu falan dedi. Ne yapcam korkularım başladı yine

Baktım sende iş yok kızı çağırdım , oda kırmadı saolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Angel

quote:

Orijinalden alıntı: kadir159782

17 yaşında evde tek kalıp sessizlikte korkuyomusun?Al eline oklavaya döne döne odaların içinde dolaş arkadanda gelemez kmse

Bi an hayal ettimde döne döne elinde oklavayla semazen gibi evin içinde takılan 17 yaşında birini.

•  Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa )

Amerika'da 2009 yılının ağustos ayında yeğeninin fotoğrafını çeken küçük kız, 1990 yılında ölen büyükannesinin de fotoğrafa girdiğini görünce şok geçirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Off kız gitti. Beyler kız neden gitmiş olabilir ? Bana iş attı ben işi almayınca ona karşılık vermeyince mi gitti ? Eve gelme amacı yoksa benim korkularımı giderme yerine başka birşey miydi ? Giderken kardeşim uyanmıştır belki o çabuk uyanır ben gideyim geç oldu falan dedi. Ne yapcam korkularım başladı yine

Bu kızın anne babası yokmu birader ??

Var. Annesi uyumuş çoktan. Babası da evde değil şehir dışında toplantısı mı ne varmış anlattı bişeylerde pek aklımda değil. Annemi aradım az önce açtı bir saate geliyoruz dedi . Durumu anlattım teselli etti beni korkma falan dedi işte bir sürü şey dedi. Rüzgar pencerelere baskı yapıyor böyle garip sesler çıkıyor pencereden yağmur yağıyor gök gürüldüyor. Bir daha evde yalnız kalmıycam ya of
  • Tavsiyem The Girl Next Door filmini izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa )

Amerika'da 2009 yılının ağustos ayında yeğeninin fotoğrafını çeken küçük kız, 1990 yılında ölen büyükannesinin de fotoğrafa girdiğini görünce şok geçirdi.

Bizim ayşe ablaya benziyor la o

http://forum.donanimhaber.com/m_47175604/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47175604

Adam entrikacı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaVeN_3 -- 10 Mart 2011; 23:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa )

Tam yeri idi kardeşim ne yaptın ya off o yüzü görünce tırstım varya iyi yaptın of of of çok korkuyoruuuuuuuuuuuum.
  • korkma ya bişey olmaz

edit:içinden demesi kolay dedin biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 10 Mart 2011; 23:43:12 >
  • quote:

kalk git onlara veya masturbasyon yapmaya basla gecer :D

sabahdan bize kesmekten anası agladı :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 10 Mart 2011; 23:47:41 >
  • Korkularla dalga geçmem doğa üstü olaylara inanırım (bir çok şahit olduğum olay var) bunun üzerinden dalga geçerek veya inkar ederek varamazsın. tek yapacağn korkularının üzerine git evinde olanlar genleşme sesleri ve kafanda canlandırdığın hayaller. ruh cin vs. her ne dersen sana ne zararı dokunur bunu düşün ? HİÇ. hiçten korkmanın alemi ne? şuan gider mezarlıkta tek başıma geceyi geçiririm neyden neden korkayım? inancında bazı zayıf noktalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

quote:

Yok ya kız burdan gitti bir daha gidemem yüzsüzlük olur. Annemler gelecek zaten 40-50 dakkaya . Ben en iyisi yatayım yoksa kafayı yiycem . İnşallah annem le babam gelmeden kabus falan görmem. Zaten böyle nasıl uyuycam bilemiyorum. Yorganı çekcem başıma kadar öyle sanki birşey koruyormuş gibi oluyor beni başımı çıkardığım an kendimi boşlukta hissediyorum. İyi geceler beyler kabus , karabasan olayı olursa yarın yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 11 Mart 2011; 20:43:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Yok ya kız burdan gitti bir daha gidemem yüzsüzlük olur. Annemler gelecek zaten 40-50 dakkaya . Ben en iyisi yatayım yoksa kafayı yiycem . İnşallah annem le babam gelmeden kabus falan görmem. Zaten böyle nasıl uyuycam bilemiyorum. Yorganı çekcem başıma kadar öyle sanki birşey koruyormuş gibi oluyor beni başımı çıkardığım an kendimi boşlukta hissediyorum. İyi geceler beyler kabus , karabasan olayı olursa yarın yazarım.

Olum senden büyük cin mi var büsürü adamı kekledin burda helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-olgu-gs

Tavsiyem The Girl Next Door filmini izleyin

+1 Tam aklımdan geçeni yazmışsın dostum.
  • 17 yaşında evde yalnız kalmaktan korktuğunu söyleyebilecek kadar yüce gönüllü insan var mıdır ki? Serin esintiler geliyor bana
    Ayrıca;
    -Kız annesini uyandıormadan size inip çıkabiliyosa oda in cin filandır.
    -Ayrıca o saatte eve kız geliyo 17 yaşındasın ve hormonlarında bi hareketlenme olmuyor ha?
    -Yalnız kalmaktan bu kadar korktuğuna ve eve gelen kızdan etkilenmediğine göre nasıl bir tipsin merak ediyorum.

Benimde işim gücüm yok yazıyorum lan harbi canım sıkılmış
  • actıgı konularda hep kız var yok kız sınıfta cıplaktı acaba saldırsamıydım yok kız eve geldi ben bisi yapmadım acaba yapsamıydım

böyle gidersen ilerde byük bi dönme olabilirsin
  • Evime gece 11 de kız gelicek yalnız olucaz yaşlarımız 17 olucak ve o kız evden bakire çıkıcak . Omg dostum.
  • ooooo haci senin evmiydi ya kusura bakma geliyom yanina simdi selam vereyim gideyim hirsizlik icin girmistim cikiyorum simdi
  • quote:

actıgı konularda hep kız var yok kız sınıfta cıplaktı acaba saldırsamıydım yok kız eve geldi ben bisi yapmadım acaba yapsamıydım

böyle gidersen ilerde byük bi dönme olabilirsin

geberdim hahahahah

Yahu banada olur ama korkacak bişey yok derim ve anında geçer . Sen komşuya inene kadar odaları kollasaydın ya .
  • Siz siz olun, arkadaşlarınızı kapıya kadar yolculayın. Hani sizinkiler yine hayal ürünü...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.