Şimdi Ara

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de tek kaldığımda eskiden yaşardım bunu, bir de tuvalet geliyor ya o an.. Of o çok kötü oluyor. Tuvalete de gidemiyorsun,altına da yapamıyorsun... Amaaan!
    Yaş kaçtı bu arada?
  • Pc de takılmaya devam et. Ac tv yi sesini falan yukselt müzik ac kafanı dagit. Bütün evin ışıklarını ac karanlık yer kalmasın. Annenler gelene kadar böyle idare edersin.
  • Kedidir o kedi.
  • Matrax dinle. Yanında biri varmış kadar etkili olur.
  • cindir o cin
  • Yaş 17. Az önce komşunun kızını çağırdım geldi ona anlattım biraz durumu biraz yanımda kaldı şimdi gitti kardeşini yatıracak kahve falan alacak yanıma gelecek. İnşallah uzun kalır yanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Tamamen psikolojik

• quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Yaş 17. Az önce komşunun kızını çağırdım geldi ona anlattım biraz durumu biraz yanımda kaldı şimdi gitti kardeşini yatıracak kahve falan alacak yanıma gelecek. İnşallah uzun kalır yanımda.

Sen varya sen işi biliyon devam..
  • quote:

Yaş 17. Az önce komşunun kızını çağırdım geldi ona anlattım biraz durumu biraz yanımda kaldı şimdi gitti kardeşini yatıracak kahve falan alacak yanıma gelecek. İnşallah uzun kalır yanımda.

İşte bunu yapmıcaktın
  • Eyvah eyvah..komşu kızıda girdi olayın içine
  • Arkadaşlar kız geldi şuan mutfakta kahve yapıyor. İçim biraz da olsa rahatladı. Ama gök gürüldemeye başladı ben çok korkarım kız da geldi o da korkarmış iki korkak ne yapcaz bilmiyorum
  • Kesinlikle etkili olacaktır

- Bilgisayarda sevdiğin bi müziği orta sesle aç

- Televizyonda Cartoon Networku aç ( Az sonra Johny Bravo var )

- Evdeki Pencereleri aç

- Kendi kendine şarkı mırıldan
  • Hayatında ilk defa evde tek başına kalan ergen genç insan. İmzandaki yazıyı kaldır her şey düzelir
  • cool story bro.gerçekten çok başarılı ama baya heyecanlı
  • Ya elektrikler giderse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Kesinlikle etkili olacaktır

- Bilgisayarda sevdiğin bi müziği orta sesle aç

- Televizyonda Cartoon Networku aç ( Az sonra Johny Bravo var )

- Evdeki Pencereleri aç

- Kendi kendine şarkı mırıldan

Hava buz gibi ya pencere falan açamam hem öyle daha korkutucu olur. Arkadaş geldi ya o da gök gürültüsünden korkmaya başladı bende korkuyorum aslında kız yanıma sokuldu biraz havada soğuk ne yapayım ? Ara ara bilgisayarda 1-2 dakkalık işim var diye size yazıyorum .
  • quote:

Arkadaşlar kız geldi şuan mutfakta kahve yapıyor. İçim biraz da olsa rahatladı. Ama gök gürüldemeye başladı ben çok korkarım kız da geldi o da korkarmış iki korkak ne yapcaz bilmiyorum

Bu işin sonu pek iyi değil
  • Git bak belki gene birisi soyunuyordur.
  • O değil de kız psikopat katilin tekiymiş düşünsene.
    Kız kaç yaşında?
  • Ya kızla birşey yapmak istemiyorum öyle çok güzel bi kız değil ama verseler parçalarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.