Şimdi Ara

Evde olan esrarengiz olay ( Konu saptı komşu kızı ve arkadaşını parçaladım !! 3. sayfa )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuan evde yalnızım annem ve babam arkadaşlarının yanına gitti oturmaya. Abim ve kardeşimde kuzenimde kalıyor bugün. Şuan oturma odasındayım ortam yapacağım için 3-4 saat önceden bime gidip ıvır zıvır aldım para üstüylede bimden hisse aldım. Bütün yiyecekleri falan getirdim odaya hazırladım ki odadan dışarı çıkmayayım diye aslında normalde korkmam da evde yalnız kalınca bi sessizlik falan oluyor korkuyorum işte. Hemen yanımda televizyonda açık. İzlemiyorum ama ordan ses gelmesi beni rahatlatıyor tv de kapalı olsa çok huzursuz oluyorum sessizlikten. Neyse işte takılıyordum mutfaktan yada diğer odadan bir ses geldi sanki yere bişey düştü gibi . Malum havalar soğuk rüzgarlı birşey düşmüştür falan diye ilk başta aldırış etmedim. 5-10 dk geçmeden bir daha bir ses geldi. Ne olur ne olmaz diye yanıma oklava almıştım oklavayı kaptığım gibi mutfağa gittim. Etrafı kontrol ettim birşey yoktu tam aradan geçerken vestiyerde asılı olan ceketi insan sülietine benzettim bir an çok korktum altıma yapacak gibi oldum o derece. Ordan salona doğru geçerken içime bir şey oldu böyle kötü bi his oldu. ( bunları yazarken bile bu his oluyor tırsıyorum ) . Salona gittim birşey yoktu açık pencere falan filan. Neyse çok da kurcalamadan geldim odaya az daha takıldım. Sonra yine ses geldi annemi aradım açmadı şarjı bitti diye düşündüm sonra babamı aradım onunda telefonu kapalı iyce korkmaya başladım ben. Abimi aradım anlattım olayı bişey olmaz takıl sen dedi. Sonra yine bi ses geldi ama bu kez tıkırtı değil sanki bir fısıltı gibiydi ben zaten biraz altıma kaçırdım 1-2 damla korkudan sıkıştım odadan çıkamıyorum ki tuvalete gitmek için. Tüm cesaretimi topladım ve doğruca tuvalete koştum . Elimde oklavayla tabi. Neyse çişimi yaptım. biraz rahatladım yapınca. Tuvaletin ordan odaya geçerken bir yüz gördüm karanlıkta çok çok korktum ne yapacağımı bilmiyorum şuan odadayım az önce yine bi ses geldi hemen annemlerin gelmesi için dua ediyorum. İnşallah birşey olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 11 Mart 2011; 20:45:49 >
  • Ne umursamaz abin var hırsız olabilir o içinde bulunduğun odanın kapısını kilitle ve arayabildiklerini ara
  • Ne arkadaşların varmış. Yıl oldu hala gelemediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Ne umursamaz abin var hırsız olabilir o içinde bulunduğun odanın kapısını kilitle ve arayabildiklerini ara

Ya hırsız olduğunu falan düşünmüyorum. Metafizik bir olay var diye düşünüyorum ben cin falan
  • Adami korkutmain dahada ..

Bişey olmas.. Ac pc'den muzik'i son ses .. Alt'ada bi zorno .. Bak bakim nasil unutuon
  • Bildiğin tüm duaları oku,içini rahat tut,odandan çıkmamaya çalış,burda takılmaya devam et
  • Korkak olma, emin olabilirsin evde hiçbir şey yok. Ne insan ne başka bir şey. Aç bütün ışıkları, dolaş tüm odalarda. Korkacak bir şey olmadığını görürsün. Odanda büzülmek yerine daha aktif bir şeyler yap git mutfağa yiyecek bir şeyler hazırla falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Bildiğin tüm duaları oku,içini rahat tut,odandan çıkmamaya çalış,burda takılmaya devam et

Okudum okudum. Ya sesler gelmeye başladı acaba odalardan falan mı geliyor yani bu dediğim gibi hemen hemen söyleyip de aklıma getirmek istemiyorum ama işte öyle bişey mi var yoksa kendi kafamın içinde mi duyuyorum anlamadım gitti .
  • kedidir diyen olmamış hayret bişe yoktur raaat ol geniş düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Korkak olma, emin olabilirsin evde hiçbir şey yok. Ne insan ne başka bir şey. Aç bütün ışıkları, dolaş tüm odalarda. Korkacak bir şey olmadığını görürsün. Odanda büzülmek yerine daha aktif bir şeyler yap git mutfağa yiyecek bir şeyler hazırla falan.

Ya böyle söylüyorsun da sanki böyle diğer odalara falan gidince her an arkamdan birşey çıkacakmış gibi oluyor çok korkuyorum
  • olsa olsa eti cin dir o
  • Hocam ses mes yok merak etme kendi kendine duyuyorsun. Ben de evde zaman zaman yalnız kaldım bana da olurdu bazen. Odanda kalarak kendine işkence etmiş olursun. Yüksek sesle konuş, olduğunu düşündüğün varlıklarla dalga geç yüksek sesle.
  • Tamamen psikolojik
  • ya sen kendi kendini kuruyosun yada o evde bisey var....
  • faredir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Hocam ses mes yok merak etme kendi kendine duyuyorsun. Ben de evde zaman zaman yalnız kaldım bana da olurdu bazen. Odanda kalarak kendine işkence etmiş olursun. Yüksek sesle konuş, olduğunu düşündüğün varlıklarla dalga geç yüksek sesle.

Dalga geçtim o varlıklarla dalga geçerken yararlı ama susunca dahada çok etki yapıyor dalga geçtiğim için kızıyorlar mı ne . Annem le babam gelene kadarda onlarla dalga geçemem ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Bildiğin tüm duaları oku,içini rahat tut,odandan çıkmamaya çalış,burda takılmaya devam et

Okudum okudum. Ya sesler gelmeye başladı acaba odalardan falan mı geliyor yani bu dediğim gibi hemen hemen söyleyip de aklıma getirmek istemiyorum ama işte öyle bişey mi var yoksa kendi kafamın içinde mi duyuyorum anlamadım gitti .

Hocam emin ol arkadaşın dediği gibi kimse veya hiç bişey yok evin içinde,benim başımada benzer bi olay geldi evdeki herkes yatmıştı,bende yattım telefona uyandım,kız arkadaşımdı arayan kötü olmuş msn'e gelirmisin dedi girdim işte kamera açtık bu kabus falan görmüş beni görmek istemiş,neyse konuşuyoruz falan odamın kapısı aralıktı 20 cm falan bi şey resmen kapının önünden hızla geçti böyle ufak bi uğultuyla (o an sanki vücudumdaki tüm kanı çekmişler gibi hissetmiştim,yazarken bile kötü oldum)besmele çektim kız arkadaşıma çaktırmadım işte,neyse kafam dağıldı biraz 5 dakka geçmedi yine aynı şekilde oldu,kıza çıkmam lazım dedim abar topar kapadım pc'yi falan,kapıyıda kapadım bi 10 dakka kapının arkasında durmuşumdur sanırım,bildiğim tüm duaları okudum,içimi ferah tuttum kapıyı açtım tüm evi gezdim,baktım bişey yok tekrar uyudum,çok kötü bi duygu ama,en azından bizim evde birileri vardı,sende oda yok ...
  • apaçidir
  • Yandaki odadaki seslerin sebebi odada cin olması.Korkulcak bişi yok sana gözükür seni boğar korkutur bağırırsın ama sesin çıkmaz yani kimse seni duymaz eğer onu kızdırırsan seni çarpar ellerin ayakların falan yamulur falan filan
  • Piskolojik dostum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.