Şimdi Ara

Evde Örümcek var nasıl yakalarım ? (Yakaladım SS'li) - 2015 Güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğlum keşke bi ısırtsaydın belki örümcek adam falan olurdun??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ne lan oyle ohaa. ben olsam evin her yerine tnt yerlestirir havaya ucururdum. sen yine sogukkanliymissin.

• Oha evi havaya uçur yok et
  • çok büyük ve simsiyah harbiden nerde yaşıyorsunuz siz normal örümcek değil bu.
  • arkadaş amazonlarda yaşıyo :D
  • Belki de sen seçilmiştin ve seni ısıracaktı. Sen de örümcek adam olacaktın. Kaçırdın, tüh yazık.
  • Evde öyle bir şey olsa ön yargı, atom falan dinlemem eve atom bombası atarım, evi parçalarım.
  • aman sipidermana dönüşme
  • oyuncaga benziyor ama adam yer bu

• Valla bende korkuyorum inşallah başka yoktur yada yavrusu falan çıkmaz umarım.

Yaşadığım yer Hatay'da Gedik Yaylası dağlık alan burası ve havası soğuk'tur 50 metre arkamızda dağ var oradan biyerden geldi heralde, bugün evin etrafını bi dolaşıcam onun baya büyük bir yuva ağı olması lazım onu arayıp bozacam.

Ev içinde annem günlük temizlik yapıyor zaten köşe buçak baya titizdir, dışardan geldiği kesin inşallah yolunu kaybetmiştir yuvası falan yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Valla bende korkuyorum inşallah başka yoktur yada yavrusu falan çıkmaz umarım.

Yaşadığım yer Hatay'da Gedik Yaylası dağlık alan burası ve havası soğuk'tur 50 metre arkamızda dağ var oradan biyerden geldi heralde, bugün evin etrafını bi dolaşıcam onun baya büyük bir yuva ağı olması lazım onu arayıp bozacam.

Ev içinde annem günlük temizlik yapıyor zaten köşe buçak baya titizdir, dışardan geldiği kesin inşallah yolunu kaybetmiştir yuvası falan yoktur.

Eğer öldüse intikam almaya gelecekler.
  • Yuva varsa evi terket hacı bir örümcek zilyonlarca yavru doğurabiliyor ve çabuk büyüyorlar, intilkam için geri dönerler ya da ne bileyim orayı benimserlerse sen direk evin çevresi dahil olmak üzere büyük bir alana ilaç sıktır.
  • La bende biraz araknafobi mi ne ondan var fotoğrafı koymusun öldürdün hocam beni valla ilk zamanlar gidiyordum direkte göre göre alıştım biraz dahada bu çok fena hocam amanın. Benim evde olsa eve girmem bir daha
  • Elim ayagim titredi serefs....

• Kuzenleri gelir birazdan
  • Olum yapmayın lan orucuz ,canımız protein çekiyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Uzman TV'de dalga geçiyor, ilaçlayarak kurtulabilirsiniz diyor he biz onu akıl edemiyoruz bu saatte nasıl ilaçlayacağız arkadaş.

uzman tv nin çoğu videosunu gereksiz buluyorum bugüne kadar çok video baktım hiçbiri bi halta yaramadı

kısa kısa gereksiz cümleler ile doldurulmuş gereksiz videolar uzman bile olmadıklarını düşünüyorum

Chopstick nasıl tutulur gerekli geldi bana birtek. Onlar sayesinde yemek yemeyi öğrendim

• Ayaginla ez dicektim de ezilmez ki o
    . kocaman. boyle kitir kitir eder

• O benim evimde olacak evimi yakarım. O ney lan öyle ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.