Şimdi Ara

Evde Örümcek var nasıl yakalarım ? (Yakaladım SS'li) - 2015 Güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum örümcek resmi niye attınız o kadar 1tane yeterdi şimdi psikolojik olarak sırtımda bacaklarımda oynaşmalar hissediyom Allahsızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.bu ney lan.oglum bu zehirlidir lan.sen uyurken tecavuz bile eder bu.okadar buyuk yani.simsiyah ve tuyluuuu.ve bundan evde daha cok vardır.

/>

• Adam yayladaymış çok normal bunlar 50 metre ötede orman diyor akrepler, yılanlar, devasa çiyanlar ormanına göre sıkca görülür valla tüylerim diken diken oldu.
  • Tarantula bu

Köpekten beter ısırır diyim

• Yapma be rıfat abii

• Ulan keşke girmeseydim ter bastı yemin ediyorum bu gece uyuyamıycam galiba sanki her an bi örümcek gelip ısırcak gibi hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU GECE UYKU YOK ALLAH BELANI VERSİN
  • Yazık değil mi
  • Kaşınmaya başladım
  • Kaşınmaya başladım
    O ne öyle laynn 😱😲😩

• oluk oluk kaşınıyorum bu ne böyle

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam yakalar örümcek çevirme yapardım
  • Sherlock kullanıcısına yanıt
    Hocam psikopat mısınız hayvanı ortadan ikiye bölmüşsünüz

• ulan iğrenmiyorum fazla ama bunlara bakarken kaşıntı basıyor
  • Allah belanı versin.

• Hataya gidersem şerefsizim. Abi nasıl uyuyosun orada ? Uykudayken ağzına felan girer lan bu insanın. Araknofobim Var en küççük örümcek ten tırsarım. 10 gün sonra köye gidiyorum. Sivas 'a. :(((((((((((((((((((((

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock

Beyler Salona indim TV seyredecektim bir baktım Kocaman tüylü bacaklı bir örümcek beni farkedince hemen koltuğun arkasına indi 40 dakika falan aradım bulamadım koltukları eşyaları kaldırıyorum yok birazda tırsıyorum nasıl bulacağım ben bunu yemleyebilirmiyiz acaba neye gelir bunlar.

keşke ilk başta resmini çekmeye çalışmak yerine üstünü kapatsaydım telefonu cepten çıkarana kadar kaçtı resimde çekemedik örümceğide kaçırdık şu an damdan yazıyorum

Siyah renkli bir avuç büyüklüğünde bunun gibi birşeydi yakalarsam SS atarım.

Birşey olmaz bir kez ısırırsa mide bulantısı ve hafif halsizlik ama sürekli sokarsa bitersin

• Hocam bir keresinde bende evde bunun kadar bir örümcek gördüm. Hatta daha büyğk bile olabilirdi şimdi yanlış bilgi vermiyim. Salonda gördüm. Genelde küçük örümceklerden bir sürü oluyo evde denk gelirsem öldürüyorumama bu baya büyüktü. Salonda da annemim saksıları var bir sürü. Salon çiçeği mi ne diyorlarama çiçek değil bildiğn ağaç :D heralde ona geldi. Her neyse öldürdüm seninki gibi büzüştü o da. Tam da o gece salonda yatıcaktım bir daha salonda yatma fikrini çıkardım aklımdan tabi

Bir de annem geçen gün görmüş apartmaın girişine 1metre kadar yılan. Apartmanda bir komşu inip öldürmüş. Bu ilk değilmiş hem de annem bundan öncede ölü bi tane görmüş. La şehirde yaşıyoz bi de öyle sağın başı da değil ki. Yalnız apartmnın bodrum katı çok pis.Kapıcı doğru düzgün temizlik yapmıyor. Kapıcı bizim apartmanda da kalmıyor. Yan apartmanın da kapıcısı.

geçen sene yaz akşamlarında kirpi dolanıyodu mahallede. Geçen gördüm araba çarpmış ölmüŞ.Yaşlıydı bayağı
    Son zamanlarda acayip tırsmaya başladım. Yılan olayından sonra. Örümcek irpi falan neyse de yılan ney lan. Bildiğin belgesel çeksen çekersn yani.

• Arkadaşlar geçen senelerde bir yarasa konusu açılmıştı, bir üyenin evine yarasa girmiş, amcası ya da dayısıyla beraber sopayla kovalıyordu. O konuyu bulamadım, hatırlayan varsa konuyu bulabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.