Şimdi Ara

Evde Örümcek var nasıl yakalarım ? (Yakaladım SS'li) - 2015 Güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş boş öldürcegine at dışarı camdan birde marifetmis gibi buraya gelmis resimler konuyu upluyorsun birde yönetici olacaksın. 2 senelik hort konuya kes kendine cezayı.İnsanda acıma duygusu oldumu öldüremez yiyecek hali yok bir kağıt alıp altından geçirip doğaya salacaksın hemde temizleme derdi olmayacak
  • taşın oradan hocam hemen,ter bastı ya amazon mu var 50 metre arkanızda
  • LAN BÖCEK FOBİM VAR BİZİM EV DE PİS BİRAZ YAKIN ZAMANDA TAŞINCAZ BİZİM EVDE DE HAMAMBÖCEĞİNDEN TUT KERTENKELEYE KADAR VAR. KEŞKE GİRMESEYDİM KONUYA
  • Yaklaşık 2 saattir evde gördüğüm örümceği arıyorum. Konuyu baştan itibaren okumaya başladım. Tüm bulgular tutuyor. Örümceğin duvarda gezip, hızlı hareket etmesi ve bir anda ortadan kaybolması, vb. İşin ilginç yanı ben de Hatay-Gedik 'de oturuyorum

Bu arkadaşla çoktandır karşılaşmıyordum. Hatırladığım küçük çocukken hayal meyal anılar. Yakın zamanda ilk karşılaşmamız sabah saatlerinde ezan okunurken uyanmışım. Hemen yattığım yerin 1 metre üstünde duvarda kamp kurmuş. Bu böcek korkusu, vb. şeyler bende de var. Öldürdükten sonra ilgili canlılar bir süre daha üzerimde yürüyor hissi veriyor. Neyse bu arkadaşa terlikle bir tane vurdum. Sanki hiçbir şey olmamış gibi duvardan karşı duvara geçip aşağı karanlığa saklandı. Sonrası tüm hayvani dürtüler dışarı çıktı tabi. Bu sefer terliği üzerine koyup bir kaç tur döndürdüm. Cansız ezik bedeni aşağıya doğru yuvarlanıp gitti.

Bundan bir sonraki olay geçen hafta sonu akşam gerçekleşti. Duş aldım. Havluyu aldım askıdan. Kurulanırken elimin üstünde bir canlı hissiyatı var. Bir baktım aynı örümcek Hızlı bir hareketle tokatladım kendisini ama tokatlama şiddeti ve yere düşme filan hiç etkilemedi bile. Sürgülü kapının altına saklandı. Sonrasında sürgülü kapıyı üstünden geçirmeye çalıştım. Yine kaçtı. Çok hızlı bir örümcek kendisi. Neredeyse fare kadar hızlı hareket ediyor. Bir anda ortadan kaybolabiliyor. En son yerde bitmiş olan şampuan kutusu ile giriştim kendilerine. Sonuç yukarıdaki vahşetimsi görüntü. Her yer kan gölüne döndü

Sonrasında uyuyamadım. Tüm evi, yerleri duvarları korku dolu gözlerle aradım

Arada onu ararken hamam böceği benzeri birkaç böcek bulup onları da indirdim. Tekrar aynı örümceğe rastlamadım.

Tahmini çocuklar dış kapıyı açık bırakıyor. Bahçeden içeri giriyorlar.

Geçitlerini kapatmak lazım

Bu satırları yazarken şu anda her yerimde dolanıyorlar sanki

• Konuyla ilgili arkadaşlar Dağ filminden bu sahneyi önerdi
  • hortlatmayın kardeşim kaşıntı bastı yav
  • Allah belanı o ney lan öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.