Şimdi Ara

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
13.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kediyi parcalamis hala laf yapıyorsun. Bu köpeği bile isteye yetistiren normal değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimi yasak diyor kimi değil diyor. Yani şimdiye kadar kimse gelip de hani siz pitbull besliyorsunuz yasak, elinizden almamız gerek demedi. Ki burda polis köpeklerini eğitiyorlar. 3 tane de pitbull var polislerin kendi köpeği adamlara neden Alman Kurdu almadınız diye sorduğumda bulamadık demişlerdi sadece 1 tane alman kurdu var 3 tane de pitbull var orda da. Yasak olduğunu sanmıyorum
  • Napiyim? Pitbull bu kediyi sevmiyor sadece. Köpeklerle, insanlarla hep oyun oynuyor kedi görünce de gidiyor üzerine
  • gollatr kullanıcısına yanıt
    Hayvan sevgisi diyorsun parcaladigindaki can değil mi? O da hayvan. Ben de seni sevmedim mesela gördüğüm yerde parcalayayim. Napiyim sevmedim seni

• İyi hadi gel buyur o cesaret varsa ne diyim. Zaten bende köpeğe git kediyi parçala demedim bunu ağaca bağladım kenara su almaya gittim. Tam geldim kediyi tutmuş ağzındaydı benım önümde olan bir olay değildi ki
    Yav mantığının sacmaligini göstermek için dedim onu. Yarın bir gün yine parçalayacak. Tüm herkesin yararı için git o köpeği uyut

• Şöyle bişey diyim. Daha önce ben gezdirirken yine kedi kovalamaya çalıştı tuttuğum için kovalayamadı. Onu yaptığı zaman zaten ilk defa olmuştu oda 2 dakıka bakkala su almaya gıttım geldım kediyi o ara tutmuştu geldıgımde ben bıraktırdım zaten yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

İşte bak bu nasıl oluyor biliyormusun insanlarda ön yargı var pitbull deyince çok saldırgan bir köpek geliyor herkesin aklına. O köpeğe eğitimi insanlar veriyor yani o köpek ne yapıyorsa sahibinden dolayı yapıyor. Benim köpeğim hiç görmediği insanın üstüne atlayıp oyun oynuyor, şimdiye kadar 1 kişiye hırladığını bile görmedim. Yaptığı tek şey oyun oynamak ve 1.5 yaşında

valla geninde olan bişeyi nasıl değiştirebiliyorsun çok merak ediyorum
  • Hocam bunu cidden samimi söylüyorum. Açıkçası ilk aldığımda dedim ki kendi kendime ileride dedim başıma bela olucak keşke almasaydım dedim. Sonradan normal olarak evde besleyeceğim için bir kaç komut öğrettim işte Otur, yat, izle, bekle vs. baktım ki öğrenmeye başlıyor yani 1 haftada otur ve yat komutunu öğrendi. O öyle hemen öğrenmeye başlayınca bende ek olarak birsürü şey öğrettim mesela önceden köpek görünce saldırmaya kalkardı şimdi oyun oynuyor ağzını bile açmıyor. İlk aldığım zaman korkmuştum. Yani şuan kedi bile görse dur, bekle veya izle dediğim zaman evet hep kediye odaklanıyor ama saldırmıyor. Bu kediyi parçalama olayı da 5 ay önce olmuştu zaten. O zamandan şimdiye kadar çok fark var
  • Eğitimle kontrol altına alınabilecek bir ırk değil bence.Kafasına koydumu bir şeyi yapıyor bunu ısırdığı kişiyi bırakmamak için çenesini kitlemesiyle açıklayabiliriz birde normal tavırlar sergilerken birden saldıranlar oluyor ki bizzat gözümle gördüm.Yolda yürürken denk gelirsem sahibi ağızlık takmışmı diye bakıyorum(ki şu zamana kadar takan 2 kişiye denk geldim sadece) takmamışsa hemen yolumu değiştiriyorum.

adresi ver, pompalıyı aldım geliyorum
    birde itle toplumsal statü kazanma furyası başladı, adamın iti yok, itin adamı var sanki. alıyor sokağa çıkıyor çoluk var çocuk var, tasması olsa da adam iti değil, it adamı sürükleyerek gezdiriyor. burası harlem mi lan, sizde smm üyesi misiniz; ot mu satıyorsunuz, peşinizde mafya mı var; pitbull mu sizi kurtaracak, bir mermi 5 cent değil mi?

böyle adamları görünce gülümseyerek yanına gidin ""aaaaa ne güzel itin varmış diyip" iyice yaklaştıktan sonra belinden tabancayı çıkarıp itin kafasına sıkıp, görüşürüz hoşçakal diyip gideceksin, bunlar toplum güvenliğini tehlikeye atıyorlar , eğer bu normal diyorsanız bende jaguar besleyeceğim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 5 Temmuz 2015; 17:52:30 >
  • quote:

Hocam bunu cidden samimi söylüyorum. Açıkçası ilk aldığımda dedim ki kendi kendime ileride dedim başıma bela olucak keşke almasaydım dedim. Sonradan normal olarak evde besleyeceğim için bir kaç komut öğrettim işte Otur, yat, izle, bekle vs. baktım ki öğrenmeye başlıyor yani 1 haftada otur ve yat komutunu öğrendi. O öyle hemen öğrenmeye başlayınca bende ek olarak birsürü şey öğrettim mesela önceden köpek görünce saldırmaya kalkardı şimdi oyun oynuyor ağzını bile açmıyor. İlk aldığım zaman korkmuştum. Yani şuan kedi bile görse dur, bekle veya izle dediğim zaman evet hep kediye odaklanıyor ama saldırmıyor. Bu kediyi parçalama olayı da 5 ay önce olmuştu zaten. O zamandan şimdiye kadar çok fark var

anlamadınğın nokta bu havyanın sakin değil saldırgan olduğu halindeki kontrolu ozaman senin emirlerini dinlemediğinde görüceksin bunu ama iş işten geçicek

• quote:

bcnrugur : İnşallah pitbull saldırısına uğrarsın kardeşim İNŞALLAH :)

İtlerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı "kardeşim :)".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 5 Temmuz 2015; 18:04:13 >
  • bcnrugur : Sayfanın biraz yukarısına çıkarsan kendin "İnşallah" yazdığını görürsün. Neden kendine hakaret ettin ki? "kardeşim" :)

the_kingson : Hocam evet birşeyi ısırdığı zaman yani topuyla oynarken bile almaya çalışıyorum bırakmıyor evet çenesi çok güçlü ve bırakmıyor. Ama zaten şunu demek istiyorum dışarıda da hiçbir insana saldırmıyor ben zaten tedbir olsun diye yine kedilere saldırmaya kalkar diye ağızlıkla gezdiriyorum sadece dışarıda su içeceği zaman çıkartıyorum ağızlığı sonra geri takıyorum.

root_echo : Dışarı çıkartırken kedilere saldırmaya kalkmasın diye ağızlık takıyorum hocam. Jaguara da ağızlık takıp gezdirebilirsiniz güzel fikir bir ara bende aslan alacağım...

stuff2 : Hocam açıkcası birşey yapacağını düşünmüyorum ki artık komşular vs herkes alıştı zaten bayadır hepsi gelip oynuyor ediyor. Dışarıdayken birine bişey yapabilme ihtimali sıfır çünkü ağızlığı var. Ha yaparsa evdeyken bana yapar ki ben böyle bişey olacağını düşünmüyorum

• quote:

bcnrugur : Sayfanın biraz yukarısına çıkarsan kendin "İnşallah" yazdığını görürsün. Neden kendine hakaret ettin ki? "kardeşim" :)

the_kingson : Hocam evet birşeyi ısırdığı zaman yani topuyla oynarken bile almaya çalışıyorum bırakmıyor evet çenesi çok güçlü ve bırakmıyor. Ama zaten şunu demek istiyorum dışarıda da hiçbir insana saldırmıyor ben zaten tedbir olsun diye yine kedilere saldırmaya kalkar diye ağızlıkla gezdiriyorum sadece dışarıda su içeceği zaman çıkartıyorum ağızlığı sonra geri takıyorum.

root_echo : Dışarı çıkartırken kedilere saldırmaya kalkmasın diye ağızlık takıyorum hocam. Jaguara da ağızlık takıp gezdirebilirsiniz güzel fikir bir ara bende aslan alacağım...

stuff2 : Hocam açıkcası birşey yapacağını düşünmüyorum ki artık komşular vs herkes alıştı zaten bayadır hepsi gelip oynuyor ediyor. Dışarıdayken birine bişey yapabilme ihtimali sıfır çünkü ağızlığı var. Ha yaparsa evdeyken bana yapar ki ben böyle bişey olacağını düşünmüyorum

İlk okul çocuğu seviyesinde "geri iadeler" ile işin içinden sıyrılmaya çalışmaya başladığına göre ben cevap vermeyi kesiyorum.

• Bence ilkokul seviyesinde "geri iadeler" değil. Artık kafanız basmadığı için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Bu normal bişey yaşınızın adamı olsanız zaten saçma sapan yorumlar yapmazsınız
  • quote:

bcnrugur : Sayfanın biraz yukarısına çıkarsan kendin "İnşallah" yazdığını görürsün. Neden kendine hakaret ettin ki? "kardeşim" :)

Hocam ağızlık takıyorsanız sorun yok,ben karşı değilim önlem aldıktan sonra gerisi mühim değil

• Ne hastalıklı, psijolojik sorunu olan insanlar varmış burada ne meraklıymışsının köpeklerin kafasına sıkmaya. Bir de kendinizi adam sanırsınız.

• Bizde de Kangal var hocam ama aynı Golden gibi. Biraz fazla samimi bir köpek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Her pitbull sahibi iyi eğitilirse zararsız olduğunu iddia ediyo ama saldıranlar büyük yüzde ile pitbul oluyo.

Kimsemi eğitmeyi bilmiyo veya diğer tüm köpek türlerini mükemmel şekildemi eğitiyorlar.

Bunlar saldırgan işte karşıma çıksa -sahibiyle beraber- yolumu değiştiririm güven olmaz.
    Sahipsiz çıkarsa zaten topukk

saçma bana kalırsa doberman cinsi daha tehlikeli doğasında parçalamak var aksini iddaa edebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.