Şimdi Ara

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
13.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pitbull, Kangalın insan sevgisini kaybetmiş hali resmen. Artislik seviyorsan Kangal besle ve Pitbull'u hiçbir Kangalın yanına yaklaştırma yoksa hayvan elinde delik deşik kalır demedi deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pit bull diyince aklıma bu video geliyor nedense ?

Çoğu ülkede şu maskeyi takmadan gezdirmek yasak diye biliyorum.

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdexterx -- 5 Temmuz 2015; 19:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Bence ilkokul seviyesinde "geri iadeler" değil. Artık kafanız basmadığı için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Bu normal bişey yaşınızın adamı olsanız zaten saçma sapan yorumlar yapmazsınız

Cevap vermeyeceğimi söyledim,hâlâ tahrik etme peşindesin.Hayırdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Her pitbull sahibi iyi eğitilirse zararsız olduğunu iddia ediyo ama saldıranlar büyük yüzde ile pitbul oluyo.

Kimsemi eğitmeyi bilmiyo veya diğer tüm köpek türlerini mükemmel şekildemi eğitiyorlar.

Bunlar saldırgan işte karşıma çıksa -sahibiyle beraber- yolumu değiştiririm güven olmaz.
    Sahipsiz çıkarsa zaten topukk

saçma bana kalırsa doberman cinsi daha tehlikeli doğasında parçalamak var aksini iddaa edebilir misin?

Edemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Pitbull'ları diğer ırklardan ayıran en büyük özellik taşıdıkları "gameness" duygusudur ki bu duyguyu yaptığı işi bırakmamak ve AZİM olarak türkçe de adlandırabiliriz.
    O dönemlerde üreticiler insan agresyonu yüksek olan Pitbull'ların gameness lerinin daha düşük olduğunu farketmişlerdir.
    Yani burada farkedilmiştir ki bu köpekler sinirli olduklarından dolayı değil gameness'lerinden dolayı dövüşmek istemektedirler.

Liveleakta bir video vardi pitbul kopegin birini isirmis birakmiyo kafasina sopayla vuruyolar kanatmislar kafasini ama birakmiyo alttaki kopek can cekisiyor acidim yemin ederim orda olsam o pitbula sahibinin yaninda bicagi sokardim girtlagina pitbulla çözüm kangal dir soyle hayvan gibi bi kangal alican bak bakam o pitbul yaklasabiliyormu

Sen kavga halindeki pitbullu görsen kaçacak delik ararsın, o kodar kolaydı bıçaklamak

@gollatr hocam bunlarda bizim bebekler
     Evde pitbull bakıyorum soruları alayım Evde pitbull bakıyorum soruları alayım

Kangal vs pitbull yaz pitbullarin nasil kactigini veya geberdigini izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Masum köpekciklerden korkan zavallıları göstermiş bu konu. Vahşi olan köpekler değil, vahşi olan sizsiniz. Yok elektroşoklayacakmış da bıçaklayacakmış da. Yapamazsınız çünkü korkaksınız.
     Evde pitbull bakıyorum soruları alayım

Maşallah aslanıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmud -- 5 Temmuz 2015; 20:51:25 >
  • benim bildiğim bir tane pitbull var o da pitbull sharky.
  • Pittbull dedikleri beyaz kıvırcık tüyleri olan mi oluyor? Öyleyse hic zarari yok onların.havlamasina bisi diyemem orası ayrı tabi.

• Bu kopek labaratuvar kopegi degilmiydi evcil zarar vermiyor diyorsunda aslanda yavruyken zarar vermiyor ama buyudumu yaklas yanina belki o da bi anda saldirir nerden bilecen bizim koyde kopek kendinden korkuyor ama agzindaki kemige uzandinmi hirlayip kapmaya basliyor

• gollatr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adam köpeği hiç eğitmemiş , sosyalleştirmemiş hayvan sözünü dinlemiyor üstelikte tasmasız gezdiriyor zaptedemediği hayvanı sorunda burada başlıyor , herkes pitbull'un saldırganlığa yatkın olduğunu bilir bu iç güdülerini eğitim ve itaat komutlarıyla bastırmak gerekir kısaca sorumluluğunu alamadığın köpeğe bakmayacaksın yoksa her köpek güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

Bizde de Kangal var hocam ama aynı Golden gibi. Biraz fazla samimi bir köpek.

Maşallah kayracım cüssene uygun bir hayvan seçmişsin

• Hocam ne yiyolar günlük
  • Bu köpekler sıkıntılı sahipleri onlardan daha sıkıntılı bu kadar net. Bbaktığınızda bu köpekleri besleyen bunlarla karizmatik olduğunu zanneden ve güç simgesi olarak yanında gezdiriyor. Neden çünkü hayvan vahşi, saldırgan ve agresifliğiyle biliniyor. Sahibi de bu köpeği gezdirip kendine aklınca bu imajı veriyor.

Bu cinsi beslemek yasaklanmalıdır. Çünkü sayı her geçen gün artıyor, herkes bir şekilde çoğaltıp satma işine girmiş.

Daha 3-4 gün önce gördüm küçücük çocuğun elinde bu köpek var allah korusun birine saldırsa ne hakim olabilecek olaya ne müdahale edebilecek. Güya köpeği gezdirmeye çıkmış köpek başka bir köpek gördü ve hemen saldırmaya kalktı malum çocuğuda peşinden sürükledi yanında ki biri yardımcı olmasa heralde sürüklenecekti.
  • quote:

1.5 Yaşında pitbull bakıyorum beyler evin içinde soruları alıyım

Hocam pitbullar çok tehlikelidir.İlerde sana veya ailenden birilerine,arkadaşlarına büyük zarar verebilir.En azından onları düşünüp pitbulla bakmayı bırak bence.
  • quote:

Beslenmemesi gereken sokakta gorsem elektrosok verip oldurecegim kopek turudur kopek degil igrenc canavarlardir kendi sahibini parcalayan kopek turudur sirf hava olsun diye beslenir aman diyim uazak durun bu yaratiktan imkaniniz varsa öldürün

Umarim sinirsiz cizilmissindir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Kopekler sahiplerini yansitir derler.Ama pitbull ve doberman kopekleri cok urkutucu

Burada sürekli söylenilen sahibini yansıtma okayı doberman için geçerli aslında.

Kulaklar kesilince vahşi göründüğü doğru fakat çok zeki ve uysal hayvanlardır.

Köpek güçlü olduğu için besleyenlerde çoğunlukla vahşi yetiştiriyor.

Harbi neden kesilir ki?

Kavgada kulagindan isirilmasin diye kesiyor gereksizler.

• quote:

Tasmasız gezdirmiyorum tabikide normal olarak, o da birine bişey yapacağından değil kaçmasın diye tasmayla gezdiriyorum

Kacabilcegini düşünüyorken(ihtimal olarak görürken) , saldirabilecegini neden düşünmüyorsun (ihtimal olarak görmüyorsun) merak ettim.

• arkadasimin pittbulu var.ilk defa gordugumuzde birbirimizi gayet seviyeliydik fakat saatler gectikten sonra birbirimize alistik.arkadasimda kaldigimda gelir yanima yatar beraber uyuruz.disarda arkadasimla bulustugumda ustume atlar beni sev der.hera nin bana sadece bir kez zarari oldu o da tirnaklari epey uzamisti beraber oyun oynarken cizdi.daha sonra da gelip cizdigi yeri yaladi ozur dilercesine.soylemek istedigim pittbul dogo vs cinsinin onemi yok sadece insancil bir sekilde egitseniz yeter.kulaktan dolma bilgilerle gelip insanlarin kafasini karistirmayin.gorunus olarak iri yapili olabilirler ayni sekilde bb yapmis birinin de vucudu iridir onlardan nasil korkmuyorsaniz cusseli hayvanlardan da korkmayin.evet sekil icin imaj icin besleyen kisilerde var fakat onemli olan insanca egitmek.lutfen milletin kafasini karistirmayin.kopekler insanlarin en eski arkadaslarindandir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PİTBULLAR ESKİDEN DADI KÖPEK OLARAK BİLİNİRDİ SİDDETİ ONLARA İNSANLAR ÖĞRETTİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

quote:

Pitbull'ları diğer ırklardan ayıran en büyük özellik taşıdıkları "gameness" duygusudur ki bu duyguyu yaptığı işi bırakmamak ve AZİM olarak türkçe de adlandırabiliriz.
    O dönemlerde üreticiler insan agresyonu yüksek olan Pitbull'ların gameness lerinin daha düşük olduğunu farketmişlerdir.
    Yani burada farkedilmiştir ki bu köpekler sinirli olduklarından dolayı değil gameness'lerinden dolayı dövüşmek istemektedirler.

Liveleakta bir video vardi pitbul kopegin birini isirmis birakmiyo kafasina sopayla vuruyolar kanatmislar kafasini ama birakmiyo alttaki kopek can cekisiyor acidim yemin ederim orda olsam o pitbula sahibinin yaninda bicagi sokardim girtlagina pitbulla çözüm kangal dir soyle hayvan gibi bi kangal alican bak bakam o pitbul yaklasabiliyormu

Sen kavga halindeki pitbullu görsen kaçacak delik ararsın, o kodar kolaydı bıçaklamak

@gollatr hocam bunlarda bizim bebekler
     Evde pitbull bakıyorum soruları alayım Evde pitbull bakıyorum soruları alayım

Kangal vs pitbull yaz pitbullarin nasil kactigini veya geberdigini izle

Kahkaha attim yav. Ama doğru söylüyon kangal bi yakaladimi bir pitpulun bir yerini veleddalin amin. Pitpulun aglayisini izle artik kangalin sahibi gelse durduramaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.