Şimdi Ara

Evde pitbull bakıyorum soruları alayım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
13.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yanlış anlama da, köpek ailenin bir üyesidir, yola çok köpek bırakan insan gördüm sırf bu yaşta çıldırıyorlarmış diye bir efsaneye inanıp barınağa bırakacaksanız onlardan hiçbir farkınız yok. Ben kaç yaşında Pitbull'lar gördüm bir kere sorun çıkarmamış hayatı boyunca, o yüzden şu yaştan sonra kesin kafayı yiyor gibi efsaneler cidden güldürüyor. Sorunlu bir köpek mi? Çok sorunlu bir köpek, iyi eğitildiği halde birden çıldırıyor mu? Ben çevremde görmedim, öyle bir şey olacağına da inanmam.

Ha pitbull alıp otur, yat, zıpla öğretip ben köpeğimi eğittim diyip işi orada bırakıp sonra da köpeğim çıldırdı diyorlarsa onu anlarım. Pitbull ve diğer Alfa ırkların temel itaat eğitimden çok daha fazlasına ihtiyacı var, bunu sağlayıp da Pitbull'undan ya da Rottweiler'ından şikayetçi olan bir insan görmedim daha.
  • sleepingforest : Bir sorun çıkarırsa hocam eğer o yaşta. Evet gönderebilirim ama şuan ki gibi olursa hiç sorun yok.

X_S!nS! : Arkadaşım sana mı soracağım hangi köpeği alacağımı? Şu önyargını boz ve eğitilmiş köpeğin ne olduğunu anla. Bak ne diyorum yakınımda bir köpek eğitim merkezi var polislerin. 3 Tane pitbull 1 tane de K9 var. Ee o pitbull eğitilmiyor mu? Birini parçalasa ne olacak? Eğitimli köpek neden parçalasın sen yap demedikçe?

ottoserdar : İstediğin kadar haber atabilirsin. Eğitimli olan köpek sahibini dinler ve yapar. Yok sen köpeğe illaki tut dersen zaten yapar. O haberleri attığınız köpekler eğer eğitimli olsaydı hiçbirşey yapmazdı emin olabilirsiniz. Ha yok ben değilim derseniz gelin benim köpeğimi sevin. Sadece 1 kere hırlasın o zaman diyeceğim ki siz haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.