Şimdi Ara

Evde vücut geliştirme programı resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar program çok güzel sizede tavsiye ederim biraz uzun ve resimli olduğu için linki paylaştım. Bende dumbell ve barfiks demiri vardı letgodan 1oo tl ye bi sehpa aldım ve programı uygulamaya başladım benim gibi salona gitmeyip evdeki imkanlarla spor yapmayı düşünen arkadaşlar varsa bu tip programlarla ve eldeki imkanlarla bişeyler yapabilir diye düşünüyorum

evde vücut geliştirme programı

• Vücut gelistirme zaten cok zor hele evde hepten imkansiza yakin

Tabiki faydası oluyor ama az salona gidin gidebiliyorsaniz ben daha once cok denedim evde yapmayi yok yeterli verim alinamiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde kas yapılır tek ihtiyacın sırt ve biceps için barfiks barı. onun dışında vücut ağırlığıyla iyi bir yere kadar kas yapılır. ama 50 çeşit hareket yapman gerekiyor ve tekrar sayıları çok yüksek yani baya yoğun oluyor antrenmanlar, zor oluyor. yiyeceğin yemek de artıyor bayağı. çektiğin ağrı acı da artıyor. ama oluyor olmaz diye bir şey yok.

fakat salonda sadece belli başlı hareketleri yapsan yeter. tek değiştireceğin şey ağırlıklar bu kadar. ısınmayı da, çok tekrar düşük ağırlığı da, düşük tekrar yüksek ağırlığı da aynı hareketle yapabilirsin. sadece ağırlığı değiştir yeter.

bu arada attığın program bayağı hafif geldi bana (eğer gerçekten güçlü değilsen ve yüksek ağırlık kullanmıyorsan)
  • Programı bir hoca arkadaşıma gösterdim başlangıç için ev ortamına göre güzel dedi Salona gitme imkanım olmuyor evin odası büyük imkanım var hem müziğide açıyorum salondaki kokuda yok daha hoşuma gitti şimdilik bu programla başladım ve bunun yanında beslenme programıda uyguluyorum bakalım bu kış kararlıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süre yaptınız

• yaklaşık 6 yıldır evde spor yapıyorum. Bazı günler 15 dk, bazı günler 45 dk. 40cm kol kasım var, 1.90 boy, 82 kilo. mutlaka faydası olur evde sporun. Buradaki tek sorun devamlılık. Çoğu insan evde yapınca bir süre sonra bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun-53

Ne kadar süre yaptınız
    Zamaninda aylarca yaptim ama emin değilim

Bazen yapıp yapıp hemen hemen hiç fayda görmediğim de oldu

Kesinlikle salon şart evde yapmak için çelik gibi irade lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde fitness programı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden fullbody değil de split program? Ben tüm bölgeler için 2 hareket seçip haftada 3 gün 3x12 yapıyorum
  • Google Play de Home workout var. İyimidir Acaba o?

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    6 yıldır evde antrenman yapıyosun bravo dostum bu gazla ben durmam

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    en iyisini yapıyosun kardeşim bravo
  • programa baktım zaten evde yapılabilecek hareketleri bölgelere ayırıp split bi program yazmışlar gayet güzel
  • Bakmak lazım

• spymasterw S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bro

• Eyw qnq

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkun-53 O kullanıcısına yanıt
    eyvallah bizden aga
  • Buna gerek yok orkun, telefon uygulamaları var ücretsiz. Hiç başlamamışlar için gayet etkin ev antramanları var deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

yaklaşık 6 yıldır evde spor yapıyorum. Bazı günler 15 dk, bazı günler 45 dk. 40cm kol kasım var, 1.90 boy, 82 kilo. mutlaka faydası olur evde sporun. Buradaki tek sorun devamlılık. Çoğu insan evde yapınca bir süre sonra bırakıyor.
    40 cm kol kası nasıl oluyor kemiği çıkarıp sadece kası mi ölçtünüz.

• Bildiğin varsa ismini söyleyebilirmisin bakiyim

• orkun-53 O kullanıcısına yanıt
    Şunu denedim hiç fena değildi
    play.google.com
    Home Workout for Men - Bodybuilding - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=homeworkout.homeworkouts.workoutathome.musclebuilding

Bunu da denedim güzel diğerinin hemen hemen aynısı
    play.google.com
    Home Workout - No Equipment - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=homeworkout.homeworkouts.noequipment

Bunlar belli sürelerde alarmla sana antraman saatinin geldiğini haber veriyor ama kötü tarafı kurarken herşeyine erişmeyi soruyor. Sen bilirsin ben tembellikten takip edemedim spor salonuna yazıldım böyle daha iyi para verdiğim için gitmemezlik yapamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.