Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLERİN SORULARINI CEVAPLIYORUM-9 YILLIK TECRÜBE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
15
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba 1 gün karın 1 gün kol-göğüs vücuda çok yüklenmiş mi oluruz?(Hergün)
  • deniez D kullanıcısına yanıt
    O şekilde karın çalışılablir fakat göğüs için dinlenme sürenizi biraz daha uzatmanız lazım.Ayrıca haftada 2 gün hiçbir egzersiz yapmadan dinlenmelisiniz.Vücut her gün çalışmayla gelişmez.
  • hocam dediğinz gibi aletleri aldım 30 kg bide uzun bar aldım biraz zayıfım onun için bna evde hazırlanan karbonhidrat bide program söylermisiniz ama biraz uykuma düşgünüm 11 12 gibi kalkarm buna göre bi program söylermisiniz? bide pahalı bi program olmassa çok iyi olur öğrenciyiz nede olsa :D
  • karamsa K kullanıcısına yanıt
    Uzun bar yerine z bar alsanız daha iyi olurdu.Uyku bu işin en önemli kısımlarından biri 12 ye kadar uyuyor olmanız bu spor için avantaj sayılır:) Program konusunda size pm olarak doküman yolladım bakabilirsiniz.
  • saolun hocam daha daha almadam spete ekliom şuan z barmı alayım normal bardan farkı ne ki bide el yayı alıcam hocam bilek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

Elinizde evde çalışmak için ekipman var mı?

barfiks barı ve dumbell seti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Z bar farklı tutuş seçenekleri sağlar.Normal bardan daha kullanışlıdır.bilek için herhangi bir alet almanıza gerek yok.Onun yerne dumbell kullanarak yapılan birkaç egzersizle bilek kaslarınızı ve fleksörleri daha iyi geliştirebilirsiniz.
  • çok saolun hocam yardımcı oldunuz için 28 kilo şuan için yetrlidir dimi hocam
  • quote:

Evde çalışmak için bir çift dumbell,bir adet kapı barfiksine ihtiyacınız olacak.Bunlar ile ilgili tavsiye ettiğim ürünlerin linkini aşağıda verdim.
    www.korayspor.com/20-kg-dumbell
    www.korayspor.com/kapi-barfiksi

BU MAĞAZA üzerinden 20 tl kupon kodunu kullanabilirsiniz. kupon kodu<<8HZZ1VF8LC>>

Teşekkürler hocam

20 KG dumbell seti 8 kg de z bar sanırım doğru mu.Bu şekliyle evet yeterlidir.
  • Hocam karın kası için nasıl bir program önerirsiniz ? Haftada kaç gün çalışmalı , hangi hareketler yapılmalı ? Yardım için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karın kasını haftada 3 gün çalışarak maksimum seviyede geliştirebilirsiniz.Amacınız daha çok o bölgedeki yağları eritmekse çok mtekrarlı mekik veya plank hareketlerine girebilirsiniz.Fakat amacınız karın kaslarını büyütmekse o zaman tıpkı diğer bölgelerde yaptığımız gibi ağırlık plakaları,dambıllar ve kablolu maine çekişleri ile egzersizlerinizi desteklemek zorundasınız.Yani yapılacak egzersizler dediğim gibi daha çok sizin amacınızın ne olduğu ile ilgilidir.
  • Sağolun hocam.

• Hocam genç ve fit'i incelediniz mi ? Beslenme ve çalışma programı olarak genç ve fit'in programını kullanmayı planlıyorum eksiksiz bir şekilde.
    Fakat şöyle bir sorum da var. Boy 175 kilo 85. Yani 10-15 kilo bir fazlam var. Bu site bana yarar sağlar mı ? Yağ yakımı ve kas yapımı için.

• Genç ve fit de iyidir fakat daha profesyonel programlar da var.KOnu ile ilgili pm attım size.
  • Merhabalar öncelikle cok teşekkür ederim bir türlü sorularıma cevap bulamadim.Şu anda telefondan yazıyorum yanlışlar olabilir kusura bakmayın.
    14 yaşındayım boyum 175 kilom 68 zayıf değilim biraz şişmanım kol kası ve göğüs kası yapmak istiyorum göbeği eritmek içinde bir video buldum onu uygulayacağım. programım şöyle
    Pazartesi:Biceps Triceps
    Salı:Göğüs - Karın (Kardiyo) Çarşamba:Biceps Triceps
    Perşembe:Göğüs-Karın (Kardiyo)
    Cuma:Biceps Triceps
    Cumartesi:Göğüs-Karın (KARDİYO)
    content://media/external/file/4408

Göğüs programımı ise sizden istiyorum henüz ben bulamadım.

Baya Ağır bir kardiyo programım var karın kası hareketlerim ise şöylehttps://www.youtube.com/watch?v=tBf_zdJaGJg
    Hepsini evde yapacağım 10kglık ayarlanabilir dumbell setim var baryaptım bir sopadan ucunda su sişeleri var.
    Sizden öneri bekliyorum birde göğüs programı
    Çok Teşekkürler iyi günler.

• Pardon kol kasi programının resmi çıkmamış kol programım şöyle
     EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLERİN SORULARINI CEVAPLIYORUM-9 YILLIK TECRÜBE

• quote:

Genç ve fit de iyidir fakat daha profesyonel programlar da var.KOnu ile ilgili pm attım size.

Bende pm alabilirmiyim

• Redible kullanıcısına yanıt
    size de gönderdim.
  • quote:

size de gönderdim.

Hocam merhaba

Ben şınav çekerken çok zorlanıyorum kollarım güçsüz kollarımı geliştirmek için nasıl bir yöntem önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.