Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLERİN SORULARINI CEVAPLIYORUM-9 YILLIK TECRÜBE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
15
Favori
10.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evde dumbell kullanılarak yapılabilecek bir çok egzersiz var.Dumbelları programına daha çok dahil etmelisin.Evde çalışmak isteyenler ayrıca bir de barfiks barı edinmelidir çünkü efektif bir biçimde sırt çalışmak için başka alternatif yok.Aynı egzersizleri 6 haftadan fazla yapmamanızı öneririim vücut bu egzersizlere alışacağı için gelişme hızınız düşer.Ayrıca aynı egzersizlerde tekrar sayısını artırmak daha çok kas yapmanızı değil daha çok yağ yakmanızı sağlar.BUnun haricinde 1 gün dinlenmeli çalışmak sizin için daha faydalıdır.
  • Bir çift dumbell ve barfiks barı edinebilirseniz sizin için faydalı olabilecek egzersizler önerebilirim.Diğer şekilde halı vs. kullanarak maalesef bu iş olmaz
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ben değil sizin vermeniz gerekir.Vücut geliştirme sporu her ne kadar antrenman 1-1,5 saat de sürse insanın bütün gününü etkileyen bir spordur çünkü çok yorucudur.Haftada 3 günümü bu şekilde harcayabilirim diyorsanız başlayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

Evde dumbell kullanılarak yapılabilecek bir çok egzersiz var.Dumbelları programına daha çok dahil etmelisin.Evde çalışmak isteyenler ayrıca bir de barfiks barı edinmelidir çünkü efektif bir biçimde sırt çalışmak için başka alternatif yok.Aynı egzersizleri 6 haftadan fazla yapmamanızı öneririim vücut bu egzersizlere alışacağı için gelişme hızınız düşer.Ayrıca aynı egzersizlerde tekrar sayısını artırmak daha çok kas yapmanızı değil daha çok yağ yakmanızı sağlar.BUnun haricinde 1 gün dinlenmeli çalışmak sizin için daha faydalıdır.

6 hafta yaptıktan sonra ne kadar beklenmeli peki aynı bölgeleri çalışmak için?
  • Hocam ben 15 kilo verdim 80 den 65E indim ancak göğüs ve bel çevresinde yağlar var bunları nasıl imha edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 20 Temmuz 2015; 12:01:16 >
  • quote:

Bir çift dumbell ve barfiks barı edinebilirseniz sizin için faydalı olabilecek egzersizler önerebilirim.Diğer şekilde halı vs. kullanarak maalesef bu iş olmaz

Dumbell ve barfikse para vereceğimi sanmıyorum Ancak mekik,şınav,koşu,arka kol kasları veya ters şekilde şınav gibi hareketleri yapabilirim.

Dün kendime bir program yaptım, şuan işte olduğum için atamam ancak akşam atarım, bir bakarsınız, sakıncası yok ise programa başlarım hocam.
  • deniez D kullanıcısına yanıt
    6 hafta (tercihen 1 ay sonra) programınızı değiştirmek zorundasınız.Herhangi bir bekleme süresi olmasına gerek yok.Yapacağınız şey o kas grubundaki çalışılmayan veya bir önceki programınızda daha az çalışılan diğer noktaları çalışmak.Örneğin göğüs programımızın 4 egzersizden oluştuğunu düşünelim ve bu egzersizler şu şekilde olsun.
    -Bench press
    -Incline Bench Press
    -Incline Dumbell Fly
    -Decline bench press
    bu programa baktığımızda 2 ve 3 numaralı egzersizlerin üst göğüsü çalıştıran egzersizler olduğunu görürüz.Yapılması gereken şey diğer programda alt göğüsü çalıştıran egzersizleri ön plana çıkararak olayı dengelemektir.Yani:
    -Bench press
    -Decline bench press
    -Decline dumbell fly
    -Incline dumbell bench press gibi.Dikkat ettiyseniz bu sefer de 2 ve 3 numaralı egzersizler alt göğüs hareketleri oldu.Ayrıca sıralamada da alt göğüs 4. sıradan 2 ve 3. sıralara geldi.Bu şekilde örnekler çoğaltılabilir.

• o Bölgelere yoğunlaşan egzersizleri tekrar sayılarınızı 14-18 arası tutarak yapınız.Bu şekilde o bölgelerde lokal olarak bir sıkılaşma elde edersiniz.Fakat benim tavsiyem tüm vücudunuzu şekle sokacak şekilde bir vücut geiştirme programıyla çalışmaya başlamanızdır.
  • Tabi programı yollayın eksik olan noktaları değerlendiriz.
  • abi bana üst vücutu genişleteceğim bir sntrenman pro. önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyunuzu,kilonuzu,yaşınızı ve karşıdan bir adet vücut fotonuzu pm olarak yollayın değerlendireyim
  • quote:

6 hafta (tercihen 1 ay sonra) programınızı değiştirmek zorundasınız.Herhangi bir bekleme süresi olmasına gerek yok.Yapacağınız şey o kas grubundaki çalışılmayan veya bir önceki programınızda daha az çalışılan diğer noktaları çalışmak.Örneğin göğüs programımızın 4 egzersizden oluştuğunu düşünelim ve bu egzersizler şu şekilde olsun.
    -Bench press
    -Incline Bench Press
    -Incline Dumbell Fly
    -Decline bench press
    bu programa baktığımızda 2 ve 3 numaralı egzersizlerin üst göğüsü çalıştıran egzersizler olduğunu görürüz.Yapılması gereken şey diğer programda alt göğüsü çalıştıran egzersizleri ön plana çıkararak olayı dengelemektir.Yani:
    -Bench press
    -Decline bench press
    -Decline dumbell fly
    -Incline dumbell bench press gibi.Dikkat ettiyseniz bu sefer de 2 ve 3 numaralı egzersizler alt göğüs hareketleri oldu.Ayrıca sıralamada da alt göğüs 4. sıradan 2 ve 3. sıralara geldi.Bu şekilde örnekler çoğaltılabilir.

çoktan aza doğru mu sıraladınız? Yanlış anlamış olabilirim fakat benim dediklerinizden anladığım 4-6 hafta bi yere yükleniyoruz aynı zamanda bazı yerlere daha az yükleniyoruz, 4-6 haftadan sonra az yüklendiğimiz yerlere yükleniyoruz ve fazla yüklendiğimiz yerleri hafifletiyoruz ama bırakmıyoruz. Doğru anlamış mıyım acaba?

• deniez D kullanıcısına yanıt
    Evet doğru anlamışsınız aynen bu şekilde olacak.BUnu bütün bölgeler için yapmalısınız.İyi çalışmalar.
  • quote:

Evet doğru anlamışsınız aynen bu şekilde olacak.BUnu bütün bölgeler için yapmalısınız.İyi çalışmalar.

yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Tabi programı yollayın eksik olan noktaları değerlendiriz.

Hocam kendime yaptığım program bu:
    "1.HAFTA
    Pazartesi,Salı,Çarşamba koşu. (Hamallamayım diye.)
    Perşembe: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 5 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat.
    Cuma: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 5 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat.
    Cumartesi: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 5 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat.
    Pazar: BOŞ.

2.HAFTA
    Pazartesi: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    Salı: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    Çarşamba: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    Perşembe: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    Cuma: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    Cumartesi: İlkten ısınmak için 10 adet ip atlama.Sonra 8 adet şınav.10 dakika ara. Sonra 20 adet 2 set halinde squat. Sonra 5 adet mekik.
    PAzar:BOŞ.

Her hafta yaptığım hareketlerin sayısı artacak.

Ne düşünüyorsunuz hocam?

• Evde vücut geliştirme için hangi aletleri almamı önerirsiniz? Boyum 1.84 kilom 62. 1 yıl spor yaparak kendimi ne kadar geliştiririm? Bir de nasıl beslenmeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

• Takipteyim mesajınızı bekliyorum

• Maalesef bu program hedefi kas yapmak olan birisi için uygun değil.Bu program sadece kültür-fizik anlamında size yardımcı olabilir.Onun haricinde bir faydası olmaz.
  • baymeursault B kullanıcısına yanıt
    Evde çalışmak için bir çift dumbell,bir adet kapı barfiksine ihtiyacınız olacak.Bunlar ile ilgili tavsiye ettiğim ürünlerin linkini aşağıda verdim.
    www.korayspor.com/20-kg-dumbell
    www.korayspor.com/kapi-barfiksi

BU MAĞAZA üzerinden 20 tl kupon kodunu kullanabilirsiniz. kupon kodu<<8HZZ1VF8LC>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2015; 8:52:04 >
  • Elinizde evde çalışmak için ekipman var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.