Şimdi Ara

Evde yalniz kalanlar her gün ne yiyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yiyecek bir şey bulamıyorum ya ne yapsam ki ucuz yollu bi şeyler var mi böyle birkaç gün yapıp yiyebilecegim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekmek arası kaşar peynir burçağa çikolata sürüp ye olmadı domates biber peynir ekmek ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

• Tost. Sonra kavun ve tost. En son gece de tost ve süt.

• AcılıUçanTaco kullanıcısına yanıt
    Hocam o da 1-2 saat anca tutuyor sürekli onu mu yiyecez? Bimden pizza aldim ama o da bir yere kadar.

• superfresh ürünleri genelde iyi oluyor, soğan halkası, patates, pizza v.b
  • Bazen çıkıp kebapçıya gidiyorum. Bazen hazır gıdalar alıp yapıyorum. Sağlıksız besleniyorum ev yemeğine hasretiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 tane Domatesi kucuk kucuk dogra kusbasi gibi sonra 3-4 tane biber 1 tane aci biberi yine kucuk kucuk dogra. Once biberleri at tavaya 7-8 dakika orta atese pisir sonra domatesleri tavaya dok arada karistirarak 10-12 dk pisir. Piserken icine 1-2 dis sarimsak ez. Mis gibi yemek oluyo arada bi yaparim bunu

• hocam bimdeki hazır patates kızartmlarından al kolay ve rahat ayrıca bimdeki hazır pizzalarda 10dk da pişiyor ve tadı normal kahvaltıda basit olarak mısır gevreği öneririm
  • yarma

• Yumurta
    Patatesli yumurta
    menemen
    Tost

• Evde yalnız değilimde kendi yemeğimi kendim yapıyorum.Genelde pilav,makarna yanınada tavuk,köfte,kıymalı sos falan yapıyorum.Eğer kızartma seversen biber,patlıcan,patates falan doğra hepsini yağla tepsiye koy at fırına kızarınca çıkar yoğurtla ye süper oluyor.
  • makarne ye
  • Bolonez soslu makarna yapabilirsin hem lezzetli hem pratik. Olmadı pilav yap yanına da hazır köfte alıp kızart patates kızart yanında kola oh mis. Ya da en basiti tavuk döner ye 3 tl

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cici bebe, karpuz, leblebi. Onun dışında bir şey yemiyorum.

• Big king konusunu bul onu yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemek
  • Bimdeki pizzadan yaptım birkaç saat tok tutuyor iyi kötü bu arada önerilerini okuyorum bi dahakine onları yaparız artık teşekkür ederim.
  • Corba-meyve-sebze siz olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.