Merhaba arkadaşlar evde yaşadığım ve çözüm bulamadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 22 yaşında üniversite mezunu biriyim. Şehir dışında okuyordum eve yeni geldim. İş başvurularında bulundum ama bazı teknolojileri iyi öğrenmem isteniyor hep. Ben de evde bunlara çalışıyor ve ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum. Fakat evimiz küçük 2 oda var ikisindede televizyon var . Birinde annem birinde babam sürekli televizyon izliyor ve telefonda takılıyor. Ben de bundan dolayı çalışamıyorum ve bu da benim iş bulmamı engelliyor. İş bulabilsem zaten ayrı bir eve çıkacağım ama ekonomik olarak aileye bağlıyım. Kütüphaneye de hem korona sürecinden dolayı gitmek istemiyorum hem de kütüphanede bilgisayarıma bir şey olur diye çekiniyorum bir arkadaş çaldırmıştı . Laptobu zar zor para biriktirip almıştık. Sonuç olarak derdim çalışabilmek hevesim var ortam yok. Sırf çalışabilmek için gündüz uyuyup gece çalışmayı denedim fakat uyku düzeninin bozulması cidden kötü etkiliyor ayrıca bu seferde gündüz gürültüden uyuyamıyorum.Yardımcı olabilecek çözüm üretebilecek var mı ? Cidden bugda kalmış gibiyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 22 Kasım 2020; 20:28:52 > |
Bildirim