Şimdi Ara

Evde Zula Yeri(Ödüllü) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde eski kitap vs var ise bir çuval bul içine senin paketi koy yanına sağına soluna ve üstüne kitapları diz.
  • Küçükken o boncuk aldığımız ağzı kapalı paketlerin büyüğünü falan bul, 2ye 3e böl öyle sakla dolabına.
  • O tozu tavsiye etmem fazla şekerli çikolatalı gofret tadı var.
  • Tv arkasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-vitrin arkası
    2-askılara asılmış elbise varsa onların arasına
    3- büyük boy valiz varsa içine
    4- altı açılabilen kanepe varsa oralara
    5- çamaşır makinesi içine(eğer düzenli olarak makinenin kullanıldığı bi gün varsa ona göre)
    6- o kutuda ne saklayacaksın???!!!
  • İlk önce annenlere falan anlatmaya çalış, olmadı giysi dolabına bir ayakkabı kutusu koy onun içine sakla.
  • cago135 kullanıcısına yanıt
    hocam şapkalar derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasar.

hocam şapkalar derken ?

prezervatif

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Ne aldığın belli

ben tahmin edemedim ne almistir
  • Ses sisteminiz varsa bass ın içine koyun.

• pet şişeden kaldır bizim komsu evdeki kornişlerde veya baca varsa onun ıçıne sakla not : bacaya saklarsan faaliyette ise koyma sonra paracıkların yanar en guzeli halı altıdır :D
  • Söyleyen oldumu tüm sayfalara bakamadım ama nesquik yokmu toz şeklinde olanları o kutuya boşalt. Zaten sütle karıştırıp icilmiyormu nesquik içiyorum dersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar kasasının içi Bak çoğu ebeveyn pek fazla anlamadığı için teknolojik aletlerden çekinir. Yanlış bir şey yapıp alete zarar vereceğini düşünür. Yani düşünsene annenin bilgisayar kasanı açmaya çalıştığını ben düşünmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

Yaklaşık 5litrelik su şişesi ebatlarında bi kutu evde en iyi nereye saklanır bulamadım kaç gündür düşünüyorum cidden sağlam bi fikir çıkarsa kontör yollıcam

Hocam evde böyle bi dolap varsa çekmecenin altında saklayabilirsin. Ama pis olucağı için aluminyum folyoya filan sar.

Evde Zula Yeri(Ödüllü)
     Evde Zula Yeri(Ödüllü)

edit:o kutuyla sığmaz buraya. Daha küçük kavanozlara koyarak saklayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rager -- 9 Ağustos 2014; 1:28:13 >

• Direk tahmin ettim protein tozu olduğunu bak biri içmiş ölmüş annecim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 9 Ağustos 2014; 2:06:49 >
  • istediğin yere koy alakasız bir anda bulurlar onu hiç bir yere saklayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

En güzeli giysi dolabındaki askıdaki ürünlerin arkasına itelemek hocam.Şahsi yerin olduğu için fazla kurcalanıp bulunma riski az ve kolayca sığdırabilirsin.

Sakın böyle bi hataya düşmeyin anneniz dolabı siz yokken düzeltmek isterse eğer yada askılık vs alan olursa o zaman anlarsınız

• Hocam yatagının altına bantlıcaksın süpürgedede belli olmaz bantlicaksın asla bulunmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurcun içine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc kasası dvd rom'un içi :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.