Şimdi Ara

Evden İngilizce Öğrenebileceğim Bir Set?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde kendi kendime başlangıç seviyesinde İngilizce öğrenmeme yardımcı olacak bildiğiniz bir set var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: o.aksin

Evde kendi kendime başlangıç seviyesinde İngilizce öğrenmeme yardımcı olacak bildiğiniz bir set var mı?

Sevgili kardeşim ingilizce bölümüne hoşgeldin..

Sorunun cevaı saymakla bitmez ancak genede 3-4 adet dikkatimi çeken veya çekmsede insanların sana önereceği bazı setleri paylaşayım...
    Bu arada bazı bilgisayar programlarıda var ancak şimdilik öğretmen anlatımı daha etkili olabilir birde hocaya ısınır ve güvenirsen daha da keyif alırsın o yüzden 3-5 birşey yazayım...google yazınca hepsi çıkar..

1-Özkan çelen
    2-Daylight
    3-Efu
    4-the cengiz hoca youtube
    5-Turbo ingilizce seti

Bu arada sevgili kardeşim setler hoca anlatımıdır ancak Turbo ingilizce seti mp3 ve kitap halinde telafuzu nasıldır bilmiyorum ancak şu ana kadar yapılmış en fazla emek verilmiş ve en iyi set kesinlikle odur, ciddi anlamda müthiş bir set anlamamak imkansız çok çok farklı bir sistem... dayligh ise sıkıcı ama bazılarına keyifli geliyor öğrenenler varmış o yüzden onuda yazdım sonuçta kapsamlı bir set....

+

starterden başlayarak üşenmeden ingilizce hikayeler okuyup ayrıca cd'lerini dinlemelisin,kesinlikle acele etme 10 adet starter, 20 adet level 1, 40 level 2 diye katlamalı olarak git...

Defter tut ama düzenli olsun..ayrıca küçük bir not defteri al ve kelimleri yavaş yavaş öğrendiklerini not et gerekirse cümle içinde kullan..

3-4 ay sonra şimdilik lütfen kafan karışmasın sonra ilgilenirsin...özellikle dizilerle ve ingilizce dinlemeler önemli..

http://forum.donanimhaber.com/m_66894422/tm.htm diziler
    http://forum.donanimhaber.com/m_65324458/tm.htm sınırsız kaynak tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 11 Şubat 2013; 3:00:36 >

• hocam çok teşekkür ederim başka forumlarda da araştrıdım ve Turbo'yu çok öneren var alacam sanırım en yakın zamanda adamlar öğrenmeyi garanti ediyor, incelemesinin yapıldığı bir blog keşfettim belki başkalarının da işine yararsa siteyi incelemelerini tavsiye ederim, Turbo İngilizce
  • Bende English Plus var. Çok uzun zaman önce ilk 7 CD'sini almıştım, kenarda duruyordu. Win 7 64 bit ile çalışmıyor diye sanal bilgisayar kurdum.

English Plus Amerikalılar tarafından hazırlanmış bir set. Bunun yararı, anadili İngilizce olanlardan öğreniyor olmanız. Bana göre set gayet iyi hazırlanmış. Ama size de çok iş bırakılmış.

Şöyle ki, bazı şeyleri öğrendikten sonra karşınıza hiç tanımadığınız cümle yapıları ve zamanlar çıkabiliyor. "O kadarını kendin öğrenmek için çaba göster" diyorlar yani. Ama daha sonra size o cümle yapılarını ve zamanları da öğreneceğiniz öğrenimi veriyorlar. Bundan makstatlarını anlıyorum ve bence doğru düşünmüşler.

Çok fazla alıştırma(pratik) yaptırıyorlar. Şahsen ben daha da fazlasını yaptım. Alıştırma ve testleri hemen işaretleyip geçmedim, üzerlerinde defalarca durup tekrarladım, iyice anlamaya çalıştım. Bence zengin bir içeriği var. İhtiyaç duyacağınızın yüzde 90-95'ini veriyorlar ama, dışarıdan(sözlük filan gibi) yardım almanız gereken zamanlar oluyor.

Zaman zaman sıkılabilirsiniz ama yılmamak gerekiyor. Keza içinde oldukça eğlenceli hikaye ve cümleler de var. English Plus, onu çalışan kişiye epey inisiyatif yüklüyor. Ve bence bunun yararı da çok.

Bugün ikinci CD'yi sonuna bitirdim. Daha doğrusu bitirdiği sandım ve Adventure diye bir bölüm var son olarak ona geçtim. O da ne!.. Adamlar yine bir sürü hikaye ve alıştırma hazırlamışlar. Hem öğrendiklerinizi pekiştirmek ve hem de kelime hazinenizi zenginleştirmek için. Sanırım bu bölümde beni bir hafta kadar uğraştıracak. O da yoğun olarak çalıştığım halde.

Ben konuşma bakımından bir sıkıntı duymuyorum. Tabii öğrendiğim şeyler çerçevesinde. Dinleme de epey gelişti sayılır. Bu Adventure isimli son bölümde dinleme ve okumanızı geliştirecek epey materyal koymuşlar. Biraz dinleneyim dedim ve o arada da bunları yazdım. Artık ben geri setime döneyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.