Bildirim
Nasıl online İngilizce ders verebilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eski usül broşür bastırıp, matrix'ten fırlama, formal görünümlü kişilere bu broşürleri kapı kapı dağıttırmak belki birkaç ergenin size yönelmesini sağlayabilir diye düşünüyorum hocam..
muhtar adaylığına benzedi biraz ama :)
-
ielts kaç reis. ben akademikten 7.0 aldım ama basit gramer hataları yapıyorum sürekli.
-
ielts 6.0 benim, ama ortalamayı düşürenler writing ile reading oldu. speaking'im 7.5'tı
-
benim reading 8.0 writing 7.0 listening 7.0 speaking 6.0 idi.
bu seviyeyle bile ders verme işini gözüm yemez. Zaten piyasada zibille ingilizce öğretmeni var. Zor yani.
-
Toefl olsa daha iyi olur hocam. Eğitim verme kısmında toefl baz alınır. Hatta uluslararası tesol belgesi alırkende toefl istenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Armut.com deneyebilirsiniz.
OpenEnglish veya cambly yerli öğretmen tercih eder mi bilmiyorum. Onu da araştırabilirsiniz.
Bu arada bende, ingilizcemi geliştirmek için yapay zeka uygulamasi arıyorum. Praktika diye bir uygulama indirdim ama ücretli. Pek de beğenmedim. Duolingo da devam ediyorum pratiklere. 270 kusur günlük serim var.
Yapay zeka altyapisi olan kullanan öneren olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X