Şimdi Ara

Evden Kaçıcam Acil Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 16 yaşında bir gencim annem ve babam ayrı ben babannemde yaşıyorum annem avcılarda babam eyüpte ben burda babannemle esenlerde babanne dediğime bakmayın anlayamıyorum yaşlı bi insan nasıl böyle olabilir elinde olsa beni öldürücek. zaten aile bireyleriminde benı sevmediği belli benden 2 yaş küçük kız kardeşim annemde kalırken benı kimse almadı ve babannemde kalmak zorunda kaldım babam sürekli ağır cümleler kuruyor yediğin bi lokmayıda hakket falan ya işte evden kaçıcağım kesin ben istanbulda yaşıyorum ankaraya kaçıcam sadece yol parasını werince 20 tl falan kalıo ankarada 20 tl ile ne yaparım bilmiyorum ama kaçıcam arkadaşlar iş bulursam iyi olur geri dönme gibi bi ihtimal yok neyse lütfen bana yardım edin ama kaçma yapma etme tarzı şeyler deil öle bişey yazıcaksanız lütfen yazmayın benım desteğe ihtiyacım var olumsuz yonde msjlarınızın benım üzerimde hiçbir etkisi olmayacaktır oyuzden lütfen ona göre msj atın işte yarıdm edin fikir werin 27 sinde kaçıcam evden.

• ani bi karar vermedim senelerdir çekiyorum ben bunu.
  • Ankara'da oturuyorum 20 tl ile gelirsen malesef birşey yapamazsın bari biraz para biriktir.
  • o 20 tlyi ankarada ancak caldırırsın . Ani karar değil ama Allah vermiş cekeceksin bence iyi bir üni kazan burslu, zaten ceker gidersin.16 yasındasın surda 2 senen kalmıs lisenin bitmesine bence sabret ve sakın acılarına kanıp da öyle bir şey yapma ,olumsuz msj yazmayın demissin ama ben kimseyi yanlıs yola sevk etmem kardeşim.ila kacıcam diyorsan bi yerin yurdun gelirin olsun 20 lira ile 2 gün dayanamassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya abi gidicen orada allah korusun pis adamların eline düşücen, otur oturduğun yerde. bak yaşıtın olarak konuşuyorum.
  • Niye her kaçan Ankara'ya gidiyor olum? Hadi benim için özel de, sen niye Ankaraya kaçiyon?

Ha bu arada, metrekareye 7 güvenlik kamerasi düşen şehirden öylece kaçamazsin, yolun yarisinda otobüsü durdururlar. İyi bir plan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 26 Aralık 2012; 1:38:29 >
  • bu soğukta, ayazda ne yapacaksın ankara da? bari yazın gelmesini bekle. yapabilirsen biraz daha para biriktir. ne bileyim simit falan sat. sonra havalar ısınınca gidersin ankara ya iş bulman daha kolay olur. ankarayı boşver bence direk antalya ya git. gençsin orada otellerde falan garsonluk yaparsın. Allah yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 26 Aralık 2012; 12:44:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalacak yerin yoksa hiç kaçayım deme.Bu soğuklarda yapamazsın.İşe girince sana günlük 15-20 TL para verirler akşama kadar da çalıştırırlar.Yetmez o para yani.
  • Babaannenin ne yapıyor olduğundan bahsetmemişsin, o ne yapıyor da seni çileden çıkarıyor ?
  • House of D diye film vardı aklıma Paris'e kaçan çocuk geldi.

• Merhaba arkadaslar ben 16, dahasini okuyamadim
  • Gidicem diyen insanın önünde dağ olsa dinlemez, geçer gider. Allah yardımcın olsun kardeşim, ama bak bi abin olarak söylüyorum. Yanlış yoldasın, ailen seni sevmiyor olsada dayanmalısın. Yaşın çok genç ki ankara gibi bir yerde parasız pulsuz yapamazsın. Hoş bu yaşda paran olsada yapamazsın. İnsanlar çok kötü kardeşim, organ mafyasınımı ararsın, tinercisinimi. Başına çok fazla dert açarsın. Allah'a hep dua et, sabır iste. Seni sevmeyen insanların arasında olsan bile bir evin var. Şükür ve dualarını eksik etme, rabbim başında duran insanların gönlüne merhamet verir inşallah. Kendine en az 2 yıl süre tanı ve bu arada egitimine yada iş hayatına sıkı tutun. Sonrası kolay olur senin için inşallah. Allah yardımcın olsun

• madem evden kaçmayı kafana koydun seni bir hafta kadar misafir edebilirim. ama sonrasında başının çaresine bakman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanAlone

Merhaba arkadaslar ben 16, dahasini okuyamadim

Neden 16 yaşında olunca ne oluyor?
  • avcılarda annenin yanında kalma sansın varsa bana pm at is bulurum sana kendi calıstıgım firmada ... annenin yanında mutlu olabilecek misn ?
  • okulu bitir sonra ünide yurda gidersin.
  • Kardeşim evden kaçsan inan hiçbiyerde kalamazsın.Hele Ankaraya gelirsen 20 liranı harcamaya vakit bulamadan ayazda donar ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: HakanAlone

Merhaba arkadaslar ben 16, dahasini okuyamadim

Neden 16 yaşında olunca ne oluyor?

dusuncesi daha oturmamistir o yasta. bir suru insan tanirim 20-25 arasi yaslarda hala zar zor oturuyor dusunceleri. akil yasta degil bastadir dersin hakli olabilirsin o konuda ama o yas 16 ise zor be kardes.
  • 20 lira mı
    Not: Ankarılıyım.
  • Babaannenin altın bileziği filan yok mu ? Bence vardır bir göz at.20 tl yetmez.imkanı yok yetmez.Sakin sakin düşün plan yapmadan adım atma.kaçta bineceksin kaçta ineceksin indikten sonra nereye nasıl gideceksin hepsinin planını yapmalısın.Yok başka param yok dersen köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.