Şimdi Ara

Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
34
Favori
14.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuz ruhu al dök belki açar.Dikkat et eline gelmesin yakar.
  • Asit dök dedi hırdavatçı adam boruları deldircek bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

em orayı

Naptın sen ya yemek yiyoruz
  • Uzun bir hortum al. Musluğa tak ucunu diğer ucunu ilerlemesi durana kadar içeri sok sonra suyu aç. Bokları parçalar içerde o. Sonra da gir duş al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 17 Kasım 2012; 13:29:44 >
  • geçen gün iş yerindeki alaturka tuvalett (çömelmeli) birisi bi sıçmış!! aman allahım

arkadaşlar o bir insandan çıkamaz! ilk bana söylediler inanmadım artık o kadar ısrar ettiki arkadaşlar gidip baktım inan kanım dondu

çapı nereden baksan 7-8cm vardı inanamazsınız

2 gün ne yaptıysak gitmedi, sonra temizlikçiler parçalayarak halletmişler
  • Ben öyle yapsam tuveleti temizlemeden cıkamam cok feci rezil olurum lan
  • Lan ne adamsınız,böyle konuları nerden buluyorsunuz arkadaş,yukarda bir arkadaşın dediği gibi kızlardan yardım iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Uzun bir hortum al. Musluğa tak ucunu diğer ucunu ilerlemesi durana kadar içeri sok sonra suyu aç. Bokları parçalar içerde o. Sonra da gir duş al

Aynı taktiği söyledi adam fakat bendeki boru biraz kısa kaçıyor 5 paket lavobo aç döktüm sonuncuda tuz sıcak suyla etkileşime bile girmedi Mecbur kapıcıya gitcem heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

geçen gün iş yerindeki alaturka tuvalett (çömelmeli) birisi bi sıçmış!! aman allahım

arkadaşlar o bir insandan çıkamaz! ilk bana söylediler inanmadım artık o kadar ısrar ettiki arkadaşlar gidip baktım inan kanım dondu

çapı nereden baksan 7-8cm vardı inanamazsınız

2 gün ne yaptıysak gitmedi, sonra temizlikçiler parçalayarak halletmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 17 Kasım 2012; 13:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Hocam vileda sopasını soktum fakat boru sanırım sağa yada sola dönüyor sokunca direk sert biyere vuruyor beton gibi. İlk başta yuh betonmu döktünüz lan diye çıkıştım fakat sanırım boru kıvrımlı oldugu için düz indirince sopayı engele takıldı. Yani umarım öyle olmuştur kendimi öyle teselli ediyorum

• Geçmiş olsun
  • İyi güldüm ya.
  •  Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı.
  • Ben tıkamadım la yalan atma bir daha senin evine gelmicem
  • Mobildeyim ve yazilanlari okurken sayfayi yavas yavas kaydiriyordum. Karsima bu cikti. Megersem pompaymis..

Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı.

• hortumu sok tazyikli suyu ver açılır

• l borusunu tıkamışlardır kesin.
  • Ohhh başardım sonunda Hayvanlar tuvalet kağıdı rulosunu atmış deliğe plastik bi parça var onu viledayla çıkarttım gidere doğru bi kaktırdım ne var ne yok alt kattaki kızların boruya gitti öncekinden daha iyi oldu valla
  • Bence sen boruyu patlattın,bütün boklar aşağıdaki kızların tuvalete düştü,ondan çabuk gidiyor zannediyorsun.
  • Yedikleri Bişey Dokunmuş Olabılır :DDDD Cana Gelmesınde Mala Gelsin :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.