Şimdi Ara

Eve her akşam iş çıkışı sivil polis otosuyla gidiyorum soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not : Arkadaşımla aynı yerde çalışıyorum babası sivil polis beni eve bırakıyorlar o yüzden .. Soruları görüşlerime göre cevaplandırıcam.

• o otonun benzinini kim koyuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

o otonun benzinini kim koyuyo

devlet veriyo bir kez benzin aldılar ben varken
  • bizim verdiğimiz vergiyi neden kendi işleriniz için kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

bizim verdiğimiz vergiyi neden kendi işleriniz için kullanıyorsunuz ?

ben kullanmıyorum onu bana söyleme ayrıca bende vergi veriyorum sadece beni bırakıyolar.. yol üstü olduğu için
  • İmzandaki atatürk imzasını kaldır sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan DEMİR -- 6 Ağustos 2012; 12:10:28 >
  • quote:

+1

--

Arabanın içi bildiğimiz arabamı plakası markası modeli rengi ne ? hiç gezici radar gördün mü gezici radarlarla ilgili bilgi alsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

+1

--

Arabanın içi bildiğimiz arabamı plakası markası modeli rengi ne ? hiç gezici radar gördün mü gezici radarlarla ilgili bilgi alsana

sivil hyundai starex beyaz plaka normal sivil plaka radar görmedim sadece yol üstünde bırakıyolar. ama hep kendilerine yol hakkı istiyolar vermeyenlere küfür ediyolar araba içinden.
  • Direksiyona geç ve yoldaki herhangi bi arabayı durdur kimlik sor..Denesene bi
  • Polisler neden kendini bu kadar üstün görüp trafikte kurallara uymadan gidiyorlar? Ve sanki kendileri uyuyormuş gibi uymayana ceza kesmeleri...

Not: Her işte işini iyi yapan ve kötü yapan var kötü yapanlara sesleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knix

Polisler neden kendini bu kadar üstün görüp trafikte kurallara uymadan gidiyorlar? Ve sanki kendileri uyuyormuş gibi uymayana ceza kesmeleri...

aynen deli oluyorum ne kırmızı ışık ne emniyet şeridi ne sollama yasak dönüşler hiç birşeye uymuyorlar

@NTONOV

plakası ne 34 .. ... şeklinde

gezici radarları sorsana akşam giderken sohbet maksadıyla konu açıp

• quote:

quote:

Polisler neden kendini bu kadar üstün görüp trafikte kurallara uymadan gidiyorlar? Ve sanki kendileri uyuyormuş gibi uymayana ceza kesmeleri...

aynen deli oluyorum ne kırmızı ışık ne emniyet şeridi ne sollama yasak dönüşler hiç birşeye uymuyorlar

@NTONOV

şöyle diyim konu açılırsa size dh kıyağı geçerim söylerim :) arabayi süren polis isminin baş harfi Z yolda ana avrat sürekli dümdüz gider :) böyle bi insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ΛNTONOV

quote:

quote:

@NTONOV

şöyle diyim konu açılırsa size dh kıyağı geçerim söylerim :) arabayi süren polis isminin baş harfi Z yolda ana avrat sürekli dümdüz gider :) böyle bi insanlar

insan derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.