Şimdi Ara

Eve Kimya Laboratuvarı Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklüğümden beri bilimle ilgili yeni bilgiler öğrenmeyi seven birisiyim,aynı şekilde öğrendiklerimi uygulamakta cok zevkli geliyor.Son zamanlarda kimyaya olan ilgim arttı.Evde kendi çapımda ufak deneyler yapabilecegim bir ortam kurmak istiyorum.Bu konuda almam gereken aletleri,onları nereden temin edeceğimi ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olanlar beni bu doğrultuda yönlendirirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriyınnn -- 4 Temmuz 2014; 16:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok fazla breaking bad izlemissin dostum az yaavaş ol
  • Hayirdir meth mi pisireceksin?
  • basit deneyler için istanbulda yaşıyorsan eminönünde kimya malzemeleri satan yerler var. labör kimya örnek verebilirim. erlen beher baget pens spatül puar ve pipet temel malzemeler ihtiyacın olan. kimyasallara yasal olarak herkesin alabileceği çok az malzeme vardır. yapmak istediğin deneyi önce malzemeleri araştırıp izleyip daha sonra uygulaman daha iyi olur ama benim tavsiyem evde değil okulda birşeyler yapman. çünkü kimyasallar ev lavabosundan atıldığında çevre kirliliği ve bir çok diğer kötü sonuçlara neden olabilir ( asitler aşındırıcı yada toksit olduklarından koku gaz salınımı olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 4 Temmuz 2014; 17:02:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.