Şimdi Ara

EVE KOŞU BANDI ALACAKLAR TOPLU ALALIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba eve koşu bandı almak istiyorum ve daha öncede siteden gerek tv olsun gerek başka elektronik cihazlar olsun arkadaşlarla toplanıp toptan misali indirimli fiyatla eşya aldığımı biliyorum ve şimdide koşu bandı alıcam ve almayı düşünen arkadaşlar varsa hepbirlikte daha uygun fiyatla alabiliriz diye düşünüyorum hiçbir yer maşallah doru düzgün burnundan kıl aldırmıyor.Benim ortalama bütçem 1300tl civarı.

FORUMİSTANBUL'daki spor mağazasında Voit Epic-M koşu bandı 1399dan 1249a
    Beylikdüzü Carrefour'da bir spor mağazasında YORK PLATINUM T710 koşu bandını 1399'dan 1200'e kadar düşürttüm fakat yinede fiyat/performans olarak emin değilim.

http://www.yetkilisaticim.com/Voit-Epic-M-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=21
    http://cgi.ebay.com.au/York-Fitness-T710-Platinum-Series-Treadmill-/150488983720?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2309d7a8a8

Bilgi ve fikir sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum iyi forumlar.

• güzel bir başlık. ancak bütçeler farklı. örneğin benim bütçem sizin düşündüğünüzden oldukça düşük.

yine de koşu bandı almayı düşünenler bu başlık altında birleşirse ve katılım yüksek olursa, düşük ve yüksek fiyatlı olmak üzere iki seçenek yaratılabilir. her iki seçenekte de iyi bir indirim oranı yakalanabilir.

tüm koşu bandı almayı düşünenleri (bütçe ne kadar olursa olsun) bu topic e çağırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kışkırtır -- 14 Eylül 2010; 2:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kışkırtır

güzel bir başlık. ancak bütçeler farklı. örneğin benim bütçem sizin düşündüğünüzden oldukça düşük.

yine de koşu bandı almayı düşünenler bu başlık altında birleşirse ve katılım yüksek olursa, düşük ve yüksek fiyatlı olmak üzere iki seçenek yaratılabilir. her iki seçenekte de iyi bir indirim oranı yakalanabilir.

tüm koşu bandı almayı düşünenleri (bütçe ne kadar olursa olsun) bu topic e çağırıyorum
    en azından anlayan arkadaşlar bir yorumda bulunsa ne alsak?
  • ben voit freedom yada dynamic easy run modellerini dusunuyorum.ikiside 1500 tl civari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Eylül 2010; 11:14:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ben voit freedom yada dynamic easy run modellerini dusunuyorum.ikiside 1500 tl civari.
    Alacağınız bantta otomatik eğim ayarı olmasına dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Alacağınız bantta otomatik eğim ayarı olmasına dikkat edin.

Alıntıları Göster
    geçmişte menisküs rahatsızlığı yaşamışsanız hastalık tekrar nüksediyor haberiniz olsun. dizler oldukça olumsuz etkileniyor. hatta düşünen varsa benimkisini satabilirim. dynamic marka. twist, mekik ve bel-baldır masaj kemeri sistemi var. 2 senelik takriben. az kullanılmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

geçmişte menisküs rahatsızlığı yaşamışsanız hastalık tekrar nüksediyor haberiniz olsun. dizler oldukça olumsuz etkileniyor. hatta düşünen varsa benimkisini satabilirim. dynamic marka. twist, mekik ve bel-baldır masaj kemeri sistemi var. 2 senelik takriben. az kullanılmış:)

Alıntıları Göster
    o birazda alacağınız koşu bandının kalitesine bağlı.tartan zemin multiflex sistem gibi özellikler dize ve eklemlere binen ağırlığı minimize ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o birazda alacağınız koşu bandının kalitesine bağlı.tartan zemin multiflex sistem gibi özellikler dize ve eklemlere binen ağırlığı minimize ediyor.

Alıntıları Göster
    DUNLOP T-9 aldım 999tl'ye finspordan. hepsiburadada aynı para kısa bir süre için şu an 2.5hp otomatik eğim ayarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanks

DUNLOP T-9 aldım 999tl'ye finspordan. hepsiburadada aynı para kısa bir süre için şu an 2.5hp otomatik eğim ayarlı

Alıntıları Göster
    voit white 700 modeli bugun eve geldi. aksam gittigimde kuracagım. yetkilisaticim.com dan almıstım. 2 günde teslim ettiler. web sitelerindeki fiyatlar üzerinden pazarlık yapın mutlaka. yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

voit white 700 modeli bugun eve geldi. aksam gittigimde kuracagım. yetkilisaticim.com dan almıstım. 2 günde teslim ettiler. web sitelerindeki fiyatlar üzerinden pazarlık yapın mutlaka. yardımcı oluyorlar.

Alıntıları Göster
    birde kum tobası aldım ama nasıl asıcam tavana bilmiyorum çelik dubel olur diyolar ama tavan taşımayabilirmiş kırılabilirmiş ev emlak bankasının evi ama yinede emin olamıyorum malum kira bide tavan ördürtmeyelim konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar var mı
  • quote:

Arkadaşlar merhaba eve koşu bandı almak istiyorum ve daha öncede siteden gerek tv olsun gerek başka elektronik cihazlar olsun arkadaşlarla toplanıp toptan misali indirimli fiyatla eşya aldığımı biliyorum ve şimdide koşu bandı alıcam ve almayı düşünen arkadaşlar varsa hepbirlikte daha uygun fiyatla alabiliriz diye düşünüyorum hiçbir yer maşallah doru düzgün burnundan kıl aldırmıyor.Benim ortalama bütçem 1300tl civarı.

Beylikdüzü Carrefour'da bir spor mağazasında YORK PLATINUM T710 koşu bandını 1399'dan 1200'e kadar düşürttüm fakat yinede fiyat/performans olarak emin değilim.

http://cgi.ebay.com.au/York-Fitness-T710-Platinum-Series-Treadmill-/150488983720?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2309d7a8a8

bu Voit Epic-M koşu bandı bende düşünüyorum ama nasıldır acaba ? bılgısı olanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaxenon

quote:

Arkadaşlar merhaba eve koşu bandı almak istiyorum ve daha öncede siteden gerek tv olsun gerek başka elektronik cihazlar olsun arkadaşlarla toplanıp toptan misali indirimli fiyatla eşya aldığımı biliyorum ve şimdide koşu bandı alıcam ve almayı düşünen arkadaşlar varsa hepbirlikte daha uygun fiyatla alabiliriz diye düşünüyorum hiçbir yer maşallah doru düzgün burnundan kıl aldırmıyor.Benim ortalama bütçem 1300tl civarı.

bu Voit Epic-M koşu bandı bende düşünüyorum ama nasıldır acaba ? bılgısı olanlar?
    nerden alıcan.interspordan al.interspor bunların tek distribütörü.bu arada bu voit koşu bantları o bildiğiniz voit markasıyla alakası yok.interspor dışarda ürettirip bu markayla satıyor.isim hakkını almış.

• quote:

nerden alıcan.interspordan al.interspor bunların tek distribütörü.bu arada bu voit koşu bantları o bildiğiniz voit markasıyla alakası yok.interspor dışarda ürettirip bu markayla satıyor.isim hakkını almış.

Alıntıları Göster
    bu gun itibari ile almış bulunmaktayım.
    http://www.cimri.com/dynamic-sigma-motorlu-kosu-bandi

şu anlık tanıma aşamasındayım bakalım ilerleyen zamalarda daha da bılgı sahıbı oluruzu inş...

• quote:

dediğinizi doğru anladıysam eğer, spor malzemeleri üreten (futbol basketbol vs topu, tenis raketi, bone...) dünyaca ünlü voit markası koşu bandı üretmiyor, voit markalı koşu bandı yalnızca türkiye de satılıyor.

gerçekten dehttp://www.voit.com/english/index.html sayfasında koşu bandı falan yok. öyleyse nasıl bu kadar pahalıya satabiliyorlar bu koşu bantlarını? nasıl oluyor da dünyaca ünlü bir marka olmamasına rağmen, sadece türkiyeye özgü bir ürün olmasına rağmen, türkiyedeki en pahalı koşu bantları arasında liste başında, başlarında yer alıyor? ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: kışkırtır

quote:

dediğinizi doğru anladıysam eğer, spor malzemeleri üreten (futbol basketbol vs topu, tenis raketi, bone...) dünyaca ünlü voit markası koşu bandı üretmiyor, voit markalı koşu bandı yalnızca türkiye de satılıyor.

gerçekten dehttp://www.voit.com/english/index.html sayfasında koşu bandı falan yok. öyleyse nasıl bu kadar pahalıya satabiliyorlar bu koşu bantlarını? nasıl oluyor da dünyaca ünlü bir marka olmamasına rağmen, sadece türkiyeye özgü bir ürün olmasına rağmen, türkiyedeki en pahalı koşu bantları arasında liste başında, başlarında yer alıyor? ilginç

Alıntıları Göster
    evet doğru anlamışsın.sanırsam tayvanda üretiliyor bunlar.voit,dynamic marka koşu bantları Türkiyeye özel.voit'in dünyadaki hangi sayfasına bakarsan bak bulamassın bu koşu bantlarını.isim hakkını nerden almışlar bilmiyorum belkide voitin kendisiyle anlaşmalılar.ama neden bu kadar pahalı dersen aslında fiyatları diğerleriyle kıyaslayınca çokda yüksek değil.düşükde değil.olmadık bir marka alıp saçma sapan garanti alacağıma intersporun voitini alır adam gibi garanti alırım(yada dynamic).mesela ben 1 ay içinde falan dynamic easy run modelini alıcam ve çok uygun fiyatada buldum.satıcıya ilk sorduğum şey intersporun garantisi.mesele pahalı olması değil pazarlık yapacaksınız.peynir ekmek değil bu.borumu 1,5 milyar para veriyorsun koşu bandı alıyosun.o fiyata bir beyaz eşyacıdan çamaşır bulaşık makinesi almak istesen satıcı etrafında fır fır döner.demek istediğimi gayetde iyi anladığınıza eminim.

• quote:

evet doğru anlamışsın.sanırsam tayvanda üretiliyor bunlar.voit,dynamic marka koşu bantları Türkiyeye özel.voit'in dünyadaki hangi sayfasına bakarsan bak bulamassın bu koşu bantlarını.isim hakkını nerden almışlar bilmiyorum belkide voitin kendisiyle anlaşmalılar.ama neden bu kadar pahalı dersen aslında fiyatları diğerleriyle kıyaslayınca çokda yüksek değil.düşükde değil.olmadık bir marka alıp saçma sapan garanti alacağıma intersporun voitini alır adam gibi garanti alırım(yada dynamic).mesela ben 1 ay içinde falan dynamic easy run modelini alıcam ve çok uygun fiyatada buldum.satıcıya ilk sorduğum şey intersporun garantisi.mesele pahalı olması değil pazarlık yapacaksınız.peynir ekmek değil bu.borumu 1,5 milyar para veriyorsun koşu bandı alıyosun.o fiyata bir beyaz eşyacıdan çamaşır bulaşık makinesi almak istesen satıcı etrafında fır fır döner.demek istediğimi gayetde iyi anladığınıza eminim.

Alıntıları Göster
    bende almayı düşünüyorum ama kaliteli bir ürün almak gerekiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

bende almayı düşünüyorum ama kaliteli bir ürün almak gerekiyormuş.

Alıntıları Göster
    Merhablar,
    Koşu Bandı nda Dünyanın bir numarası olan Voit markasını kesinlikle tercih edin. 81 ilde yaygın servis ağı ve 5 yıl garanti sunması ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğunun göstergesidir.

Voit Spor Malzemelerinin Online Satış Mağazası ...

Toplu Alımlarda İndirim Uygulanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkuslu

Merhablar,
    Koşu Bandı nda Dünyanın bir numarası olan Voit markasını kesinlikle tercih edin. 81 ilde yaygın servis ağı ve 5 yıl garanti sunması ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğunun göstergesidir.

iyide verdiğiniz linkteki fiyatlar pahalı.
    mesela voit white 700 koşu bandı verdiğiniz linkte 1330 TL büroteknikte 1094 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 8 Kasım 2010; 21:56:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkuslu

Merhablar,

iyide verdiğiniz linkteki fiyatlar pahalı.
    mesela voit white 700 koşu bandı verdiğiniz linkte 1330 TL büroteknikte 1094 TL

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Fiyat Karşılaştırması yaparken Lütfen Aynı Şartlarda kıyaslama yapınız.www.voitbayi.com uzmanlığı Voit olan ve sadece ürünleri satan voit in yetkilisatıcısıdır.

www.Voitbayi.com daki tum urunler Ücretsiz Kargo ve Kredi Kartlarınıza Taksitli fiyatlardır.

Tüm Türkiyeye En geç 3 iş günü içerisinde teslimat ve koşulsuz iade sözü ile sektörün öncülerindendir.

Voit Koşu Bandı % 5 İndirim Kodu : VTBY05

• ben sportek 7500 koşu bandı aldım.1400 tl polarlı falan.sirkeci doğubankın ordan.

Motor gücü sürekli: 2.5 HP motor
    Motor gücü max: 5.0 HP motor
    Gösterge: Yüksek parlaklıkta 2 LCD mavi yuvarlak gösterge ekranı,3 LCD ekran
    Gösterge Bilgileri: COOL DOWN,Kalori,Nabız kontrol,Hız,Eğim,Zaman,Mesafe,Tur, EZ-BUTTON
    Program Sayısı: 1 manuel program,12 ön hazırlık programı,2 kullanıcı programı,2 HRC programı
    Nabız ölçme sistemi: Elden nabız ölçer
    Zemin türü: Tartan zemin,cushion® deck
    Hız: 0.8~18 km/h
    Katlanma özelliği: Katlanabilir
    Eğim: 15 kademeli otomatik eğim
    Yürüyüş alanı: 51cmx136 cm
    Max.Kullanıcı Ağırlığı: 140 kg
    Diğer özellikler:
    Tehlike anında otomatik durma
    Kitap okuma rafı
    Koldan hız ve eğim ayar tuşları
    Hızlandırma-yavaşlama ve koşu mesafesini ayarlama
    10 km hız ve 10 kademedeki eğimden sonra mavi olan göstergelerin rengi kullanıcıyı uyarmak için turuncu renge döner.
    Cool Down: Cool down hızı düzenli olarak ve yavaş yavaş düşürmek için dizayn edilmiştir Cool down koşmayı aniden durdurana kadar sizin vücut düzeninizi her türlü hasardan korur. Cool Down’a basınca hız birden %30 düşer.Bu şekilde hız 1.5 km’ye kadar düzenli olarak düşer.1 dakika sonra hız otomatik olarak durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Kasım 2010; 20:09:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.